Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנגנון החשמלי נדפק והביטוח כ"כ הנראה לא מכסה ממה שכתוב בפוליסה. לא ממש בא לי להתעסק עם זה. אם אני מזמין אחד חדש מחו"ל זה נדרש בבדיקה? מראה מסין תעבור?

פורסם

תזמין ממוכר שיכתוב לך משהו כללי בלי להזכיר מראה.

בדרך כלל אני לא ממליץ לעבור על החוק אבל תכלס מוכרים פה רכבים עם מראות בתקינה אמריקאית שזה פשע אבל תקין

אבל מראה שתביא מחול שלא מוטבע עליה איזה קשקוש חסר משמעות זה אסור?

אגב אם זה רק מנגנון בלי מראה אפשר להכניס (שוב להקפיד לא לרשום מראה) והכי הרבה לרכוש רק את המראה בארץ ולחבר אותה בקליק אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

בדרך כלל אני לא ממליץ לעבור על החוק אבל תכלס מוכרים פה רכבים עם מראות בתקינה אמריקאית שזה פשע אבל תקין

אגב אם זה רק מנגנון בלי מראה אפשר להכניס (שוב להקפיד לא לרשום מראה) והכי הרבה לרכוש רק את המראה בארץ ולחבר אותה בקליק אחד.

זה בהחלט חרטא, אבל במדינת החרטות יחרימו את החבילה, אתה תפסיד את הכסף ומישהו בשירות הציבורי אי שם במכס יעשה על זה כסף. בהתחשב שאנחנו כבר ב2025 ויש רגולציה אפילו באלי אקספרס, זה לא ריאלי.

אנסה להתכווח עם הביטוח או להביא משהו מפירוק...

פורסם
לפני 3 שעות, Muchacho כתב:

קול. יודע להגיד איך קוראים לתקן הספיציפי?

סימון ברגולציה אירופאית 46 (סימון ב Eמארק יספיק)

לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

למה לדעתך זה חסר משמעות?

אתה יודע להסביר למה זה "קשקוש" או שבגלל שאתה כועס על הרשויות אתה רושם קשקושים בעצמך?

פורסם

אני אסביר למה

כי התקן הוא לא בטוחה למשהו בטיחותי או טוב אלא אם כן התקן האמריקאי נחשב לטוב ובטוח

בלי קשר אם זגג רכב חותך לי מראה בלי שום תקן זה בסדר?

הזבל הסיני שמוכרים באוטו דיפו בלי שום תקן זה בסדר?

טוב שלמראה במקלחת לא מבקשים תקן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הבנתי מה כתוב.

התקן האירופאי הוא דרישות סף עבור כל מיני תרחישים בטיחותיים לרבות התנפצות, סנוור, שדה ראיה ועוד.

התקינה האמריקאית מתקדמת מזו של האירופאים.

לא יודע אם יש פיקוח על מראות בייצור מקומי שקונים אצל הזגג.

למיטב ידיעתי יותר כלכלי למכור ללקוחות מראה חדשה מייבוא מאשר לשפץ את הישנה.

באופן חוקי אפשר לייבא לארץ מראות שמאושרות בתקן אמריקאי ובתקן אירופאי בלבד.

זה לא רק סימון בתקן אלא תהליך שיש מאחורי כל אישור לכל דגם של מראה.

לכן כל מראה שמיובאת לארץ באופן חוקי נדרשת לעמוד באחד מהתקנים אז מה שמוכרים באוטו דיפו זה כנראה מראה תקנית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...