Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רומן חדש-אלפא רומיאו גוליה

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 32 דקות, liads כתב:

אני משקר לעצמי שיקח הרבה זמן עד שאני אעשה את זה כי אני צריך ללמוד את הרכב וזה הדבר הנכון לעשות אבל אני אוהב טעויות הרי זו הסיבה העיקרית שקניתי אלפא רומיאו.

תתחיל בלשפר את הנהג הרבה לפני שתשפר את הרכב.

מה הניסיון שלך עם נהיגה מתקדמת? ועם הנעה אחרית?

חוסר ניסיון עם הנעה אחורית יפגע בך גם עם בקרות פועלות ו״רק״ 200 סוסים.  (ראה ערך ברז)  חוסר נסיון בקרות מנותקות בשילוב 300 סוסים זה כבר מתכון לנזק רציני ראשית לרכב אבל גם לך. 

אתה רוצה לבחון את עצמך? רד ליום מסלול לערד או באר שבע ותבין לבד היכן המגבלות שלך ביחס לרכב, גם כשהוא ״רק״ עם 200 סוסים.

• רעיון טוב! 8

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פנה אל איציק המומחה לאלפות ב"מוסך אלפא איציק" שברח' היצירה 21

א.ת רחובות, טל' 052-4347776 או 08-6482411 והוא עושה את כל השיפורים

הן תוכנה והן מכניים וצנרת פליטה.

בברכה -  רפי לין

פורסם

מצד אחד כיף לדעת שיש דור צעיר עם תשוקה למוטוריקה קלאסית. אז שאפו.

מנגד - ההמלצה לקורס נהיגה היא לא סתם מצד טרחנים זקנים שבאים להפחיד - זה מניסיון ואין ספק שהיא לא רק תתרום לך לבטיחות אלא גם להנאה שבנהיגה נכונה יותר והיכרות עם מה שרכשת.

תתחדש ותשתף.

• רעיון טוב! 2
פורסם

תתחיל בכמה ימי מסלול, לרכב הזה יותר מתאים מוטורסיטי / פצאל, ערד קצת קטן לה.

תלמד את הרכב, את המגבלות ואת רזי ההנעה האחורית.

וכן, הרכב הזה חייב בשלב מסוים תוכנה וכפתור RACE.

תתחדש ותהנה.

• אהבתי 1
פורסם

מחזק לגבי מוטור סיטי. 

הדרך לפצאל קצת פחות נוחה למי שלא מכיר את חוצה שומרון. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה רבה לכל המפרגנים , אני שוקל באמת ללכת להדרכת נהיגה או פשוט ליום מסלול לבד מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהנעה אחורית או בנהיגה ספורטיבית מקצועית.  

עם הסטייג אני יכול להמתין אבל אני מרגיש שהבקרות ברכב ככ מגבילות שיהיה לי ממש קשה ללמוד את המגבלות שלו מבלי לנתק את הבקרות ולא אוכל ללמוד את ההנעה האחורית במלואה. 

אבל מצד שני יש השתוקקות לעוד כוח ועוד 100 כ"ס זה תוספת לא קטנה לחווית הנהיגה אבל עלולה להיות מסוכנת...

אעדכן בהמשך , תודה לכולכם:) 

פורסם
לפני כשעה, liads כתב:

הבקרות ברכב ככ מגבילות שיהיה לי ממש קשה ללמוד את המגבלות שלו מבלי לנתק את הבקרות ולא אוכל ללמוד את ההנעה האחורית במלואה. 

הבקרות ישאירו אותך על הכביש ובעיקר חי . המגבלות שלך הן הרבה לפני שהבקרות יכנסו. 

חוזר וממליץ -שפר את הנהג הרבה לפני הרכב.

• רעיון טוב! 3

פורסם
לפני שעה, liads כתב:

אני שוקל באמת ללכת להדרכת נהיגה או פשוט ליום מסלול לבד מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהנעה אחורית או בנהיגה ספורטיבית מקצועית. 

אם אין לך ניסיון, סיכוי סביר שתקבל חתיכת קריאת השכמה. זה לא רע, בגיל הזה וכשכל החיים (המוטוריים ובכלל) לפניך, זה רק טוב. ותעשה את זה עם הדרכה, ובמסלול יותר טכני כמו ערד.

לפני שעה, liads כתב:

אבל מצד שני יש השתוקקות לעוד כוח ועוד 100 כ"ס זה תוספת לא קטנה לחווית הנהיגה אבל עלולה להיות מסוכנת...

אחרי ההדרכה תקבל החלטה. 100 כ"ס זה מאד נחמד, לדעת מה לעשות גם עם ה-200 שיש עוד יותר נחמד.

ותתחדש, קנית מכונית מצוינת באמת. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, liads כתב:

מרגיש שהבקרות ברכב ככ מגבילות שיהיה לי ממש קשה ללמוד את המגבלות שלו מבלי לנתק את הבקרות ולא אוכל ללמוד את ההנעה האחורית במלואה. 

אפשר לעשות קצב מאוד מהר ללא התערבות בקרות, יתכן שהאינפוטים שלך (יותר מדי הגה / גז) משפיעים.

שוב, עניין של ניסיון ותרגול.

לך למסלול, אתה לא תתחרט.

רק תזכור לעצור מדי פעם שהרכב ואתה תתקררו.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

יש קבוצות \ התארגנויות לימי מסלול או סתם טיולים בכבישים יפים?

והאם ממליצים ללכת להדרכת דריפט כמו דריפט קינג סקול על מנת להבין יותר טוב את ההנעה האחורית או ללכת להדרכת נהיגה מתקדמת ?

במידה וממליצים על הדרכת נהיגה אשמח לקבל המלצות איפה ומה העלויות ? 

עריכה אחרונה על ידי liads

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...