Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי מנגנון כי לא הצלחתי למצוא פאקינג גומיה של שקל ותשעים.

יש לי עוד 2 אסלות עם מנגנון כזה והייתי שמח להקדים רפואה למכה ולהכין לי בצד 2 גומיות ליום שחור, בשביל לא להחליף שוב מנגנון.

המידות הן 65 מ"מ חיצוני 40 מ"מ פנימי ועובי 1.7 מ"מ. הפכתי עולמות וגם באלי אקספרס אין את המידה. מחוכמת המוני הקארז פורום תבוא הישועה?

IMG_3127.jpeg

IMG_3128.jpeg

IMG_3131.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע לעזור לך עם גומיה למיכל הדחה, אבל בפעם האחרונה שחיפשתי גומיה למיכל הדחה זה עלה לי מעל 110.0 אלף שח.

החניתי את הרכב ליד הום-סנטר או אייס, וכשחזרתי בחניה הצמודה לרכב שלי עמד לנדקרוזר עם שלט למכירה.

עשיתי סיבוב סביב הקרוזר, אהבתי מה שראיתי, ואז הגיעו בעלי הרכב, זוג מבוגר ומקסים, יחד עם הנכד.

החלפנו כמה מילים, ואחרי שעתיים הרכב היה כבר שלי.

הגומיות האלה מסוכנות, ויקרות מאוד! 

• מצחיק 9
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אבא שלי הלך לקנות דיו למדפסת באיבורי ברעננה, החנה את הרנו הישנה שלו מול הסוכנות של רנו שצמודה לאיבורי וחזר עם רנו חדשה בלי דיו למדפסת.
הכי עצוב שבגיל מבוגר הסתבר לנו שהוא עיוור צבעים, כי קנה אפור וקיבל חציל...
גם דיו למדפסת זה יקר.

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ב-1978 אבא שלי נכנס לסוכנות פורד, היה סקרן לגבי הדגם החדש - פיאסטה. התברר שנותרו במלאי 4 מכוניות - לבנה, צהובה, כתומה ואדומה. מיד חתם על הזמנה ללבנה. כשיצא מהסוכנות מישהו באותו מצב הזמין את הצהובה.

ובעניין צבעים - פעם קניתי דיו לעט, בתאורת ה-2700K נראה לי כחול. כשהגעתי הביתה התברר שסגול. הצבע הזה הפך לסמל המסחרי שלי למשך 5 השנים הבאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צרת רבים - חצי נחמה. אני בסיטואציה דומה לאחר שהבעלים הקודמים של הדירה שלי התקינו מנגנון הדחה אזקוטי עם אטם שמתפרק לגורמים כל מספר שנים. אין אפשרות להחליף את המנגנון משום שזה דורש את פירוק המיכל ומיקום האסלה לא לקח בחשבון גישה לברגים שלו, שגם התחמצנו מאז. לכן כל פעם שהוא מתחיל לנזול אני רץ לחפש את המנגנון הזה, שכבר אין בחנויות... יום אחד זה יגמר בכך שפשוט אוציא את האסלה מהמקום ואשפץ את כל חדר השירותים על הדרך, מה שגם לא יהיה זול. 

הגומיה שלי היא  75 קוטר חיצוני, 55 קוטר פנימי, ואני מסתובב איתה בארנק מדי יום למקרה שיום אחד אמצא חנות עם מבחר גדול מספיק כדי שהיא תהיה שם. 

פורסם
לפני שעתיים, saay222 כתב:

גם אני הייתי מסתובב עם גומייה בארנק פעם...

מקווה בשבילך שהיא אטמה טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 47 דקות, איציק נ. כתב:

באיזה מיכל מדובר ? דגם ?

אין לי מושג 

לא כתוב עליו כלום

לפני 4 שנים עשינו שיפוץ וזה מה שדפו לנו

מניח שזה איטלקי או ספרדי

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 15:59, סולל הדרך כתב:

קנה אפור וקיבל חציל...

בשפת האימוג'ים, יש לזה משמעות אחרת לגמרי. זהירות עם הניסוח הזה... 

צ'מע, לא חסר חנויות און ליין שמוכרות שלל אטמים. הבעייה שהם לא מציינים מה המידות. הנה לדוגמא חנות אחת, צריך להתקשר ולברר, אין מנוס. 

מעבר לזה, אולי יש חנויות ספציפיות לאינסטלציה, פיזיות, שאפשר לגשת אליהן. 

בחיפה למשל יש את צנרת הצפון, עשו עלי רושם של מקצועיים למדי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 2.8.2025 בשעה 14:32, איציק נ. כתב:

תן כיוון לפחות...מונובלוק ? תלויה ? 

תמונה ?

אסלה רגילה. לא מונו בלוק ולא תלויה. זה לא כל כך משנה איזו אסלה, כי כל מנגנון נכנס פנימה.

נראה לי שבסוף החלפת מנגנון תהיה בלתי נמנעת 

פורסם

אשריך. 

לפעמים הן מתעוותות ולא אוטמות כבר. למשל. בגדול. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...