Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש כבר תקופה רכב ראשון סביב המחירים 30-40K. נראה שמאזדה 2 ויונדאי i20 בשנים 2015 יענו על הרצונות שלי אבל אולי תפתחו לי את הראש לגבי רכבים אחרים.

איזה רכבים בסגנון מאזדה 2 ויונדאי i20 אתם ממליצים לבדוק? ראיתי שהמליצו גם על מיצובשי ספייס סטאר והבנתי שהיא נוראית לנהיגה ואסבול בה כל רגע. (בפרט מאוד מאוד חלשה)

וגם אם יש לכם מגרש אמין אז אשמח לשמוע

עריכה אחרונה על ידי סולידיצעיר
פורסם

הספייס סטאר זאת מיני, היא חסכונית מאוד,אמינה וזולה יותר, אבל פחות חזקה ושקטה, בנוסף מנוע 3 צילנדרים.

סוזוקי סוויפט גם אופציה אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

הספייס סטאר זאת מיני, היא חסכונית מאוד,אמינה וזולה יותר, אבל פחות חזקה ושקטה, בנוסף מנוע 3 צילנדרים.

סוזוקי סוויפט גם אופציה אמינה.

לסוזוקי סוויפט יש שוק מטורף. אי אפשר להשיג במחירים האלה

פורסם

אתה תיראה שגם מזדה 2 לא פשוט למצוא שמורה.

לרכבים מוצלחים יש שוק טוב, צריך סבלנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

אתה תיראה שגם מזדה 2 לא פשוט למצוא שמורה.

לרכבים מוצלחים יש שוק טוב, צריך סבלנות.

מה דעתך על הרכב הזה?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/177nkfqg?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1

טסט חודש הבא. מתחייב לי בבדיקה גיר שלדה מנוע קונה ב33.5

פורסם

נחשב לדי אמין, מרווח טוב מאחור, לא זריזה או חסכונית. לי המושבים לא היו נוחים.

תבדוק דוח סליקה והיסטורית טיפולים.

שים לב שאם הרכב היה בליסינג בדוח סליקה לא יופיע כלום אם הייתב תאונה בתקופה ההיא.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

נחשב לדי אמין, מרווח טוב מאחור, לא זריזה או חסכונית. לי המושבים לא היו נוחים.

תבדוק דוח סליקה והיסטורית טיפולים.

שים לב שאם הרכב היה בליסינג בדוח סליקה לא יופיע כלום אם הייתב תאונה בתקופה ההיא.

יד ראשונה ושנייה פרטית

שווה המחיר?

פורסם

רשום במודעה בעלות קודמת השכרה…

פורסם

לגבי המחיר תבדוק בלוי יצחק מחיר משוקלל, ובכמה נמכרים רכבים משנתון דומה. ככה תקבל תמונה לגבי המחיר של הרכב.

פורסם
לפני 23 דקות, yulianx כתב:

למה ככה? הביטוח הוא על הרכב, לא על הבעלים, למה שלא יופיע?

אם אינני טועה, רכב לפני אחרון שבדקתי עבור הבת שלי, היה מחברה וכן היה דו"ח סליקה וכן היו מצויינות שם תביעות

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 8 דקות, yulianx כתב:

לגבי המחיר תבדוק בלוי יצחק מחיר משוקלל, ובכמה נמכרים רכבים משנתון דומה. ככה תקבל תמונה לגבי המחיר של הרכב.

כתבתי מספר רכב אבל אי אפשר לסמן ליסינג וכאלה

פורסם
לפני 8 דקות, Yellow Engine כתב:

למה ככה? הביטוח הוא על הרכב, לא על הבעלים, למה שלא יופיע?

אם אינני טועה, רכב לפני אחרון שבדקתי עבור הבת שלי, היה מחברה וכן היה דו"ח סליקה וכן היו מצויינות שם תביעות

בדרך כלל החברות לא מבטחות במקיף, הם מתקנים במוסכים שלהם.

לפני 6 דקות, סולידיצעיר כתב:

כתבתי מספר רכב אבל אי אפשר לסמן ליסינג וכאלה

תלחץ על מחיר משקולל, וכאשר אתה בוחר מספר ידים הוא נותן לך לבחור.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

בדרך כלל החברות לא מבטחות במקיף, הם מתקנים במוסכים שלהם.

תלחץ על מחיר משקולל, וכאשר אתה בוחר מספר ידים הוא נותן לך לבחור.

לוקח לי 3000 מעל מחירון

מה אפשר לעשות אם היה בליסינג מבחינת תאונות?

פורסם

בדיקה לפני קניה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...