Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזיק רכב זהה. האמינות אכן מעבר לציפיות מרכב צרפתי. ההמלצה (שלך) לקחת רכב עם מנוע בגרסתו האחרונה של ה-DV6 אכן משתלמת.

אצלי 170,000 ק"מ (נרכש עם 130,000), יש קצת יותר בלאי, אך עדיין לא ברמה כואבת לכיס. תרומה גדולה לעניין הכיס, היא רכש חלפים ממקורות זולים יותר ללא התפשרות על האיכות וביצוע עבודות גדולות בצורה עצמאית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אפשר הסבר לגבי הבלימה האוטונומית ברכב? האם יש גם בקרת שיוט אדפיטיבית? ואם היא כוללת עצור וסע בפקקים?

בכל מבחני הרכב של גרסת אקטיב מצויין שאין בלימה אוטונומית ויש מערכת מובילאיי מסיבה מסויימת.

פורסם

יש בלימה אוטונומית (עצירת חירום) והתראה מסטיה מנתיב מבוססת מצלמה.

אין בקרת שיוט אקטיבית ואין עצור-סע בפקקים.

באקטיב של 2017, לא היתה מצלמה ולכן הותקן מובילאיי.

פורסם
לפני 7 שעות, Gavrik כתב:

בכל מבחני הרכב של גרסת אקטיב מצויין שאין בלימה אוטונומית ויש מערכת מובילאיי מסיבה מסויימת.

רק באקטיב הראשונות שהגיעו ב 2017 (בעיקר) והיו עם מפתח התנעה רגיל וג'אנטים דיי מיוחדים (17" כמדומני)  שכבר לא ממש רואים כמעט היום (שם אכן היה מובילאיי).

לרכב עם KEYLESS ובלימה אוטונומית מקורית ב 2017 קראו "אקטיב עם חבילת שדרוג", במהלך 2018 זה כבר נהיה הסטנדרט.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 10 שעות, איציק נ. כתב:

הרכב מגיע עם צמיגי מישלן פיילוט ספורט 3, שלדעתי מתאימים מאוד לרכב (שקטים, אוחזים מעולה, נוחים).

אני כמעט בטוח שהרכב הגיע במקור עם Michelin Primacy (לפחות שלנו משנתון 2020 הגיע ככה, ואין היגיון שרכב כזה יגיע עם PS).

בכל מקרה הMichelin Primacy עובד מעולה עם הרכב.

אמנם אנחנו עם הבנזין הידוע לשמצה. אני לא סובל את הרכב אבל אשתי מתה עליו... וכיוון שה interior הקדים את זמנו, גם היום הוא נשאר מאוד רלוונטי לשוק ולכן לדעתי יש פחות דחף להחליף אותו.

פורסם

חבילת השדרוג, זה הגאנטים 18 במקום 17, פסי אלומיניום בגג. יש חבר בעבודה עם רכב כזה.

המצלמה ו-Keyless נכנסו סטנדרט ב-2018.

פורסם

תודה על הסיכום

אצלי אמנם מנוע בנזין 180 אבל גם מראה אמינות טובה מאוד למרות שהוא נוסע המון. כבר כמעט 5 שנים אין שום מחשבה להחליפו בזמן הקרוב וזה התחדד אחרי שחזרנו איתו מאילת לפני שבועיים. פשוט רכב איכותי ומצוין שחבל למכור וצריכת הדלק אפילו די טובה.

פורסם
לפני 21 שעות, GTאי כתב:

אני כמעט בטוח שהרכב הגיע במקור עם Michelin Primacy (לפחות שלנו משנתון 2020 הגיע ככה, ואין היגיון שרכב כזה יגיע עם PS).

בכל מקרה הMichelin Primacy עובד מעולה עם הרכב.

אני חושב שאתה צודק, אני התבלבלתי בין ה ps3 לפרמסי 3.

בכל מקרה - אחלה צמיג, באמת. אפילו שהיה מבוגר (מעל 5 שנים) היה שקט ונוח.

• רעיון טוב! 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סיכום יפה איציק וגם התגובות מראות שאין טעם למכור את הרכב - הדיזלים של סיטרואן הם טובים מאוד היסטורית והגיר מצוין. לי יש את הבת דודה סי 5 שנתון 2020 בנזין עם גיר 8 הילוכים של איסיין ואחרי שירדתי ועליתי לים המלח לאחרונה התובנות שלי זהות (אצלי בגלל הג׳אנט ומידת הצמיג יש 4 מישלן פרימאסי 4+ שעובדים יפה).

חבל שסטלנטיס הפסיקו לייצר את המנועים הללו ונטשו את הגיר של איסיין לטובת גיר דו מצמדי בדגמים החדשים. התקשרו אלי לא מזמן מהיבואן לשאול אם אני רוצה ״לשדרג״ לחדש ... עניתי בנימוס שלא אבל המחשבה היתה שזה לא לשדרג כלל.

תמשיך לתחזק מניעתית ולנסוע בדרכים טובות!

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

מדוייק

אני עם רכב זקן בהרבה משל איציק (פיקאסו 2017 מעל 200,000 ק"מ), ואין לי מושג מי יהיה המחליף שלו.

שילוב מנוע גיר מהטובים שפגשתי, הנדסת סלון גאונית, אבזור בשפע ביחס לשנתון, ובסך הכל אמינות לא רעה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני כשעה, G. P. Magnus כתב:

התקשרו אלי לא מזמן מהיבואן לשאול אם אני רוצה ״לשדרג״ לחדש ... עניתי בנימוס שלא 

זאת בדיוק הסיבה שבגללה זכיתי לקנות את האוטו הזה. בעל הרכב הקודם קיבל מהם טלפון עם הצעה "לשדרג" ל 1.6T בנזין או 1.2T בנזין ואיכשהו הוא כנראה השתכנע. רצה לעשות טרייד, הציעו לו הצעה מבזה - ובאקט של "אין מצב" שזה יקרה  הוא פרסם באופן פרטי (ב 6/2021 המחירון המשוקלל היה 105,000₪, כיום מחירון בסיס 60,000₪ והמשוקלל בגלל יד נמוכה וקמ נמוך 70,000₪).

ברור שיש כאלה שנמכרות גם ב30, זה לא המצב של האוטו הזה.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

רצה לעשות טרייד, הציעו לו הצעה מבזה

זה בכלל משעשע כאשר הסחירות של המותגים לא בדיוק טובה למרות שבהחלט יש להם דגמים מצוינים מדי פעם, כולל ה-1.6 טורבו בנזין במקרה :)

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

צריך רק לזכור לטפל ב1.6 טורבו בנזין כל 10,000 ק"מ (ולא פעם ב20-15 כמו שהיצרן אומר) אחרת המנוע יכול לפתח צריכת שמן.

ולהחליף שמן גיר פעם ב100,000 אם מתכוונין להחזיק ברכב מעל ל200,000.

(הגירים הללו מראים אמינות מצויינת אבל יכולים לפתח בעיות אחרי 200,000 אם לא מבצעים החלפת שמן גיר פעם ב100,000 ק"מ ואם להחליף שמן גיר הגיר יכול לעבור גם את ה500 אלף ללא בעיות)

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...