Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאתה קונה מחשב לטווח אוך מאוד, אז אל תקנה מחשב שמתאים ל-2022. קנה מחשב שישרת אותך שנים רבות.

בין שני אלה אין בכלל ספק שהשני (קספ). גם מעבד שנתיים יותר מודרני, גם ssd של טראבייט לעומת רבע מזה. צריך להוסיף עוד 8 ג״ב RAM.

ההסתייגות שלי היא שאני לא מכיר את הרכיבים, אולי יהיה כאן מומחה שיתריע עעל רכיבים בעייתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בטוח, נראה לי כי אורך חיים המצופה ממחשב ביתי היום הוא כ 4 שנים בלבד עקב השינויים במערכת ההפעלה ו/או האפליקציות.

מה שנחמד במחשב של KSP הוא המחיר המאוד זול אבל....

-מעט מאוד זיכרון.

-דיסק בודד של 1 TB לא יאפשר איחסון מדייה.

-אין WIFI ו BT.

דבר עם חנות שלהם בסביבה שלך ושאל אם יש להם מחשב כזה לתצוגה, במקרה ויש בדוק זמן עלייה נסה אותו עם עם מספר אפליקציות.

• אהבתי 1
פורסם

פות״ש - שלחתי לך ה״פ שטרם קראת.

לדעתי פות״ש צריך למתוח קצת את התקציב כדי לרכוש מחשב שישרת אותו שנים רבות בלי להיחנק. אני גם שואל האם אין הצדקה לעבור למחשב נייד, אבל זה כבר עניין של הצרכים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, sperial כתב:

פות״ש - שלחתי לך ה״פ שטרם קראת.

נכנסתי אליה.

לפני 6 שעות, Haim_gds כתב:

-מעט מאוד זיכרון.

-דיסק בודד של 1 TB לא יאפשר איחסון מדייה.

-אין WIFI ו BT.

זיכרון אפשר לסדר עם החלפה ל2 זכרונות של זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x8GB 2666Mhz DDR4 CL19 Kit בעלות של 125 שקל במקום 80 שקל לכרטיס הבודד.

לדיסק בודד של הטרה - לא הבנתי את הכוונה, כי יצא לי בערך 250 GB מהמחשב הנוכחי. למרות שאפשר ללכת על הארד דיסק של 2 טרה בעלות נוספת של 40 שקל.

wifi/bt - לא רואה צורך, אפשר הסבר למה לי להוסיף את זה למחשב?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
ציטוט

שכחתי לציין, השימוש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים, קצת עריכת מסמכים באופיס.

אמנם אין לך הרבה דרישות אך WIN10 יעלם בשנים הקרובות ותהיה חייב לעבור ל 11, צריכת הזיכרון שם כבר יותר גדולה ו 8 ג'יגה פשוט לא יספיק. כתבת "בעיקר לאינטרנט", כמה טאבים פתוחים בו זמנית יש לך? אני עם מספר תלת סיפרתי☺️ של טאבים וה 32 ג'יגה שלי מלאים אחרי יום יומיים.

לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

הארד דיסק של 2 טרה בעלות נוספת של 40 שקל.

"צפייה בסרטים", הכוונה לסטרימינג? אני קצת מיושן ומעדיף את המדייה שלי (סרטים, מוזיקה, ספרים) אצלי מקומית, סרט 4K באיכות טובה הוא כ 40 ג'יגה כך שאני משתמש בדיסק גדול לאיחסון.

לפני 20 דקות, DareDevil כתב:

wifi/bt - לא רואה צורך, אפשר הסבר למה לי להוסיף את זה למחשב?

למה לא? אוזניות, עכבר, לוח מקשים, חיבור לאינטרנט ללא כבל, סינכרון לטלפון/ספר אלקטרוני ומה לא? קנה בעלי ב 10-20 ש"ח דונגל לוויפיי ודונגל ל BT.

פורסם

הבנתי את הכיוון מחשבה שלך.. תודה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן: קניתי וקיבלתי את המחשב החדש (:

הדבר שהכי חששתי ממנו זה התקנת windows, כי אף פעם לא עשיתי התקנה של הwindows על DOK אבל הצלחתי להתקין בלי בעיה. מסתבר שיש כלי מסייע התקנה של מיקרוסופט.

עכשיו רק נותר לעשות אקטיבציה, ראיתי מס' אתרים בשרשורים שרצים פה. אולי אפילו להתקין אופיס, לא יודע אבל נראה במהלך השבוע..

תודה לכולם.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה, לבסוף קניתי דרך האתר https://royalcdkeys.com ב20 שקל.

כנראה שגם ארכוש קוד עבור אופיס.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מעדכן, נרכש קוד לאופיס, הותקן אופיס ובוצעה אקטיבציה דרך הטלפון שלקח יותר מדי זמן לבצע. 

בין לבין, הודי/פקיסטני שניתק את השיחה כשרציתי לקבל עזרה ולבסוף נותרתי עם המענה האוטומטי, לבצע את האקטיבציה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

יפה מצדך ששילמת משהו, רוב האנשים לא טורחים.

מוזרה לי התנהגות של אנשי התמיכה, עד היום השירות שקיבלתי בחברות בין לאומיות היה מצוין (כי נשלחת בקשת דירוג  בסוף השיחה...)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...