Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לטיולי כביש

verBlood

פוסטים מומלצים

@yoni162 תחילה לא הבנתי מה העניין בין שלומי למשגב, עד שראיתי במפה שאתה מתייחס למשגב עם. אמנם נשמע טרחני אבל חשוב לדייק. כמו הסיפורים על האמריקאי שקנה כרטיס טיסה ל- Auckland ולא הבין למה היא נמשכת 16 שעות, הרי הור רצה להגיע ל-Oakland.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, verBlood כתב:

זה נראה כמו מסלול ממש מגניב מה שהצעת, אבל, ואני מסתכן פה בלהישמע בור, הוא לא קצת.. מסוכן?

אכן מאתגר יותר מרוב הכבישים בתוך הקו הירוק - 

בהרבה מקומות אין שוליים,  אתה יכול לפגוש איזה אופל אסקונה שנת 1987 שנוסעת לאט (כבר כמעט ואין כאלה אבל עדיין יש פה ושם, פעם היה הרבה), כלי רכב עם תארוה לא עובדת, משאיות ישנות ואיטיות, ראיתי שם באחת הפניות משטחים עפים ממשאית כי לא היו קשורים טוב. 

הסלילה כמו שבועז אמר לרוב בסדר גמור. מקומות יפים ביותר אבל צריך לקחת את הדברים האלו בחשבון. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, sperial כתב:

עד שראיתי במפה שאתה מתייחס למשגב עם. אמנם נשמע טרחני אבל חשוב לדייק.

אבל רשמתי משגב עם כפרה עליך.

אגב, איפשהו לאורך המסלול הזה, לא זוכר כבר באיזו נקודה אבל נדמה לי איפשהו לפני מלכיה, היה איזה רכב זרוק בשוליים אחרי תאונה ליד איזה עץ. לא טרחו לפנות אותו למשך תקופה, תמיד זו היתה תזכורת באמצע המסלול כזה to not overcook it.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, אברהם א כתב:

באמת הכביש של מבוא חמה מעולה, אבל מה שחבל בו שבגלל שאתה הנהג קשה להנות מהנוף, מומלץ לעצור במצפה מבוא חמה,

לפני 15 שעות, zaf כתב:

עיניים על הכביש במבט רחוק ככל האפשר צופה קדימה.

כן אה, העיניים כמעט מתפתות להישאר על הנוף אבל אז אתה קולט שבטעות אפשר לעוף לתוך סוריה ככה. 
המצפה הוא באמת רעיון טוב, לא עצרתי שם כי ראיתי איזה שלט על כביש 98 צפונית למבוא חמה שהודיע שהקטע ממבוא חמה לחמת גדר אמור להיות שטח צבאי סגור ואין מעבר, והייתי בראש של להמשיך לנסוע כל עוד אני יכול. בסוף הגעתי עד הסוף, אז כנראה שהשלט ישן ולא רלוונטי, או שהוא התכוון לכביש אחר שממשיך אחרי חמת גדר עצמה. 

לפני 12 שעות, nadavd4 כתב:

תתחדש על הרכש החדש, באיזה רכב מדובר?

תודה רבה! :)
כבר לא כזה חדש, נרכש עוד בפברואר, אבל בינתיים לא יצא לי לעשות איתו יותר מדי טיולים, לפחות "רחוק מהבית". 

פיג'ו 208GTI, שבזמנו כשהתלבטתי מה לקנות העלית כמה טיעונים טובים בעדו, ואני חייב לומר אני ממש ממש נהנה ממנו, הוא נוסע מדהים! :) (ובינתיים טפו-טפו סך הכל). 

לפני 12 שעות, nadavd4 כתב:

כביש 6666 מהסחנה עד למעלה גלבוע

יופי של כביש! בדיוק הייתי שם בשבת האחרונה. הכרתי את הכביש הזה עוד מביקור קודם בסחנה. עליתי לכיוון מלכישוע ואז נסעתי משם הביתה ב"דרך נוף גלבוע". הוא באמת סלול היטב, אבל איכשהו בפעם שעברה (כשעליתי אותו עם אוטו הרבה יותר חלש אמנם) הוא הרגיש הרבה יותר תלול ומלחיץ (יכול להיות שזה גם אפקט של הנוף של השלוחה הממש תלולה הזו עם טורבינות הרוח למעלה, שכבר הכרתי מקודם). 

לפני 3 שעות, Buki כתב:

אכן מאתגר יותר מרוב הכבישים בתוך הקו הירוק

אוקיי, פייר אינף, אבל כל אלה שיקולים בטיחותיים בעיקר. עם מספיק מודעות ותשומת לב נראה לי אפשר להסתדר איתם. מה לגבי שיקולים בטחוניים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, verBlood כתב:

למה אתה מתכוון? לאוטו עם מתלים נמוכים? זאת דרך עפר ממש משובשת כזו

צמיגי מישלן ps4s חתך 35 ! 

בור בכביש ח*א . 

image.thumb.png.0d0067e11faf5216c13286084b1ac5ac.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוהג (לא נוסע ולא על) בקופרה 290

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בד"כ לא בענין של טיולי כבישים, אבל אם לציין כביש אחד שכן מדובר בכביש 10. פתוח לתנועה אזרחית בד"כ בחגים, לעתים בחלק מהקיץ.   

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Jack457 כתב:

אני בד"כ לא בענין של טיולי כבישים

מההמלצה שלך אסיק שלא ניסית🙃 יתקנו אותי אם אני טועה, כביש 10 מציע אחלה נופים אבל בתור כביש כיפי לנהיגה הוא די גרוע, שזו היתה כוונת המשורר. אם אתה חובב נהיגה, נסה אחד מהכבישים שהוצעו פה:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, yoni162 כתב:

כביש 10 מציע אחלה נופים

בתור מישהו שעשה שם קו לפני חצי שנה וסייר עליו אני יכול לאשר - איזור מהמם ביופיו, אבל או ממש ישר, או הררי עם עליות וירידות תלולות שצריך לעשות ממש לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.5.2025 בשעה 09:34, yoni162 כתב:

מההמלצה שלך אסיק שלא ניסית🙃 יתקנו אותי אם אני טועה, כביש 10 מציע אחלה נופים אבל בתור כביש כיפי לנהיגה הוא די גרוע, שזו היתה כוונת המשורר. אם אתה חובב נהיגה, נסה אחד מהכבישים שהוצעו פה:)

יש כביש שהוא כיף לנהיגה ברכב הנכון ויש כביש שנוסעים בו בשביל הנוף. אתה צודק כביש 10 הוא גרוע לנהיגה, בורות ואספלט מתפורר שיפועים גרועים ובלי שוליים, אבל הנוף זה כמו פלנטה אחרת, בעיקר בעיקולים שעולים ויורדים.

זו שאלה טובה אם אני חובב נהיגה מבחינת הנהיגה עצמה. פעם הייתי, בעיקר בהרי ירושלים. בתקופות מסוימות אני עולה את בית אורן 3 פעמים בשבוע, פעם נהניתי מכל עיקול שם, כבר לא. היום אני נהנה רק מנהיגת שטח. לכן חשבתי על החלק של הטיול יותר מהחלק של הנהיגה. אבל מניח שפותש התכוון לשניהם. 

• אהבתי 1

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...