Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב , לאחרונה רכשתי טויוטה יאריס 2019 אוטומטית בנזין בנפח 1.5(קוד מנוע 2nr) הרכב עם 65 אלף ק"מ ועל פניו מטופל בקביעות במורשה כל 15 .

אני רוצה לעשות לו יישור קו כללי בשביל עצמי ומעיון בספר טיפולים שמתי לב שב60 אק"מ לא בוצעה החלפת מצתים , וגם לא החלפת שמן גיר.

האם מומלץ לבצע החלפת שמן בגיר זה? מלאה/חלקית? בתור התחלה כמה שמן לקנות בשביל לבצע חלקית שתיהיה יעילה גם?

יש עוד משהו לשים לב אליו בדגם הנ"ל?

תודה

פורסם

הרכב טופל במוסך מורשה, אז מה אתה מחפש? נראה שטופל כמומלץ. מצתים מחליפים ברכב כל 90/100K ק"מ עד כמה שזכור לי, ואני לא רואה בעיה בנושא. נוזל גיר אין המלצה להחליף , ולא רואה סיבה בשלב הזה.

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לראות את צבע נוזל הבלמים שיוצא מאחד הגלגלים. אם הוא נוטה לשחור ולא זהוב, לבצע החלפה מלאה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...