Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שלושה ילדים קטנים עד גיל 4.5.

אני מעוניין לקנות רכב שאוכל להכניס אליו 3 כסאות בטיחות צרים (42.4 סמ רוחב).

התקציב הוא עד 110 אלף. 

מעדיף רכב 5 מקומות ולא 7 מקומות. 

לרוב נסיעות בתוך העיר לגנים ועבודה, ואחת לשבועיים-שלושה נסיעה של כ 100 קמ למשפחה. 

כרגע אני מתבלט בין מזדה CX-5 אקסקלוסיב (2019-2020) למול טוסון טוסון 2.0 עלית / פנורמיק (2020-2021) או סקודה קודיאק 1.5 אמבישיין (2019-2020).

הטוסון ממש מוצאת חן בעיני, אך אני חושש מעט מתיבת ההילוכים רובוטי דו מצמדי שלה (נכון גם לבי סקודה). 

תכלס לא מבין גדול כל כך ברכבים, אבל מקריאה בפורומים השונים הבנתי שפחות אמין.

מזדה  אופציה טובה אבל צפופה ביחס לאחרים.

אשמח לחוות דעת שלכם 

פורסם

הטוסון 2.0 ליטר מצוייד בתיבה פלאנטרית - רק דגמי הטורבו בנזין/דיזל מצויידים בתיבה הרובוטית שהיא פחות מוצלחת מה-DSG של VW.

לאף אחד המדגמים הנ״ל אין 3 מושבים נפרדים מאחור, כך שתצטרך לבדוק פיזית את ההתאמה של כל אחד מהם. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כיוון אחר:

סיטרואן C5 איירקרוס.

מגיע עם 3 מושבים אחוריים נפרדים ,ויכול בהחלט להתאים.

אם אתה מעוניין, מומלץ לקחת את מנוע ה- 1.6 טורבו המוצלח - 180 כ"ס.

אם ניתן, לבדוק את מצב הממיר הקטליטי. אם מצבו לא טוב - להוריד למוכר לגבי עלות החלפת הממיר.

מומלץ להמנע מהמנועים האחרים של הדגם - מנוע 1.2 (בעיות ברצועת-תזמון מתפוררת שיכולה להרוס את המנוע) ומנוע הדיזל (בעיות עם מערכת האוריאה שיקרה לתיקון, והחלפת שרשראות תזמון).

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 2.4.2025 בשעה 09:44, ntd כתב:

ומנוע הדיזל (בעיות עם מערכת האוריאה שיקרה לתיקון, והחלפת שרשראות תזמון).

בהצלחה

שיבטל את האוריאה, והיה ריקול על שרשרת תזמון בדיזל

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם משפחתית באה בחשבון, אז ניסאן סנטרה החדשה, מנוע 2.0 עם גיר אוטומטי רציף שמוכיח אמינות. 

הרכב נחשב מרווח יחסית, ולנסיעות עירוניות בעיקר אז גם צריכת הדלק לא תהיה משמעותית, מול מחיר זול יותר מאלה שציינת,וגם סובייקטיבית נראה טוב לא פחות מהם. 

עריכה אחרונה על ידי dorw85

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...