Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות ניסאן גו'ק (ACENTA SPORT) 2013 אוטומטית ? (יש בעיות בגיר בשנתון הזה)

ancho

פוסטים מומלצים

רכב שמור מאישה מבוגרת שנראית אמינה . ויש כנראה היסטורית טיפולים של 4 שנים אחרונות .

65 אלף ק"מ בלבד .
קבענו בדיקה מחר אבל אז קראתי על הבעיות בגיר  ושאושרה תביעה ייצוגית . התקשרתי לניסאן והנציגה לא מכירה שיש הסכם פשרה כזה .
https://cars.walla.co.il/item/3586461

עריכה אחרונה על ידי ancho
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם ההפנייה לאתר של קרסו כבר לא רלוונטית. מה שנקרא קודם תכחיש.

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

לא ברור מה התקציב ומה הצרכים, מציע שתצפה בסרטון שבדיוק העלתי, ותבין יותר טוב מה נכון עבורך.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרטון מעולה ! אפילו צחקתי קצת 
תודה !

חשובה לי האמינות אז אלך על המנוע אטמוספרי עם גיר פלאנטרי 

תגיד ,כמה אמינות החוות דעת של אנשים  במחירון של יד 2 ?  הדירוגים שם בד"כ קולעים למציאות ? נגיד אם דירגו רכב באמינות גבוהה - האם אפשר לסמוך על זה ? 

תודה רבה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוטה להאמין שהחוות דעת שם עוברות 'רומנטיזציה', כל רכב פתאום הופך לאמין וחסכוני, גם אם מדובר בביואיק עם מנוע 4 ליטר. 

המידע האמין נמצא פה בפורום ובקבוצות פייסבוק.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

מסכים עם אלי לחלוטין, אל תתקרב לרכב הזה, בעברי עבדתי במכון לשיפוץ גירים אוטומטיים במשך יותר מעשור והייתי מחליף גירים כאלה של גו׳ק/מיקרה על בסיס יומיומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, Camaro 92 כתב:

מסכים עם אלי לחלוטין, אל תתקרב לרכב הזה, בעברי עבדתי במכון לשיפוץ גירים אוטומטיים במשך יותר מעשור והייתי מחליף גירים כאלה של גו׳ק/מיקרה על בסיס יומיומי.

תודה!  מה אומרים על לקנות ניסאן מיקרה 2016 עם 35 אלף ק"מ בלבד ?  זה נכון ששיפרו את הגיר אחרי השנים הבעייתיות של 2010-2013 ? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניסאן גו'ק זה לחמותי , ירדנו מזה .

לגבי רכב בשבילי- כרגע יש לי ניסאן 2008 שאני סה"כ מבסוט ממנה למעט רעשי כביש שהחמירו .

הוא רכב קטן (חובה בת"א)  ועדיין  נוח ומרווח (לנהג לפחות) , חסכוני יחסית בדלק, שדה ראייה מצוין , ולגבי ה2008 הוא אמין .

בדקתי כמה רכבים
למשל קיה פיקאנטו משנתונים אחרונים והיה פחות מרווח
מזדה 2 משנתונים אחרונים היא ארוכה מידי ופחות  מרווחת לי מהמיקרה - בתקציב שלי המזדה קצרה יותר אבל בזבזנית בדלק - יכול להיות אופציה אם היא ממש עדיפה באמינות 

ספייס סטאר 2022 היתה מרווחת ברגליים ועדיין קטנה -אופציה מבחינתי  ,  איך האמינות שלה בשנתון 2014 בערך (תקציב 30 אלף ש"ח) ? 
סוזוקי סוויפט - אין כמעט רכבים טובים ביד 2 עם קילומטראז נמוך 
אני אבדוק אולי שברולט ספארק - אמרו לי שהיא אמינה 

תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס סטאר נחשבת לאמינה, אנחנו רכשנו חדשה ב2014, וכיום יש לה כבר כמעט 200 אלף, הדבר היחידי שהתפתח לפני כמה שנים זה צריכת שמן  של ליטר ל4-5 אלף. במוסכים השונים אמרו לעקוב ולא לגעת.

לא היו בעיות בגיר, אין בעיות חשמל.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.3.2025 בשעה 14:06, ancho כתב:

רכב שמור מאישה מבוגרת שנראית אמינה.

כדי שהמנהלים לא יכעסו כי העלתי אותה לא מזמן  תחפש Commercial Volkswagen Oud Vrouwtje
צפיה מהנה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...