Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרחבות מיכל דלק??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ריח חריף של דלק בחלל הרכב, צריכה גבוהה של דלק, ובדיקות מכאניות כולל דרך המחשב של הרכב, התגלה שהבעיה היא שבר במכסה פתח מיכל הדלק הנמצא מתחת למושב הנוסעים האחורי.

כל הנסיונות לשים מכסה חחש לא הצליחו, והמוסך טוען שהתרחבות או התעוותות מיכל הדלק גרמה למכסה להישבר ומונעת התאמה של כל מכסה חדש. לכן יש להחליף את מיכל הדלק כולו!

(למרות שיתכן גם שפגם במכסה גרם להתעוותות המיכל ?)

המוסך והיבואן טוענים גם שזה בלאי סביר של מיכל הדלק!!

מדובר ברנו מגאן מודל 2001, ללא תאונות, ומטופלת כראוי.

האם נראה לכם סביר?? האם מישהו נתקל בתופעה דומה פעם (ברכב כזה או כל רכב אחר) ?

אודה לכל עזרה בנושא, ובדחיפות.

פורסם

שמע, אני בחיים עוד לא שמעתי על עיוות במיכלי דלק. יש לי שני רכבים, האחד בן 12 שנה והשני בן 7 ולא היה לי משהו אפילו קרוב לזה! לפי דעתי הדוד של המפלט יושב קרוב למיכל ומחמם אותו והדבר גורם לעיוות. להזכירך היה באג כזה גם במכוניות מזדה החדשות, לא זוכר את הדגם, והיצרן נאלץ לתקן את כולן!בכל מקרה הטענה של היצרן על בלאי מופרכת מיסודה הרי אתה לא נוסע בתוך מדורה?!

פורסם

אם זה נכון הרי היום רוב מיכלי הדלק במכוניות החדשות הוא מחומר גולמי ולא מברזל זה אומר שהיינו אמרוים לשמוע על הבעיה זו כמה פעמים בחיים לא שמעתי על מיכל שהחליט להתעוות "בלאי סביר " אבל אני יגלה לך סוד בקרסו אוהבים את הכסף יותר מהכל ויעשות הכל כדי לא לתקן משהו בחינם והנה ההוכחה לכך ועוד סיפור שהיה לי איתם ברנו מגאן הרכב בן שנה התקלקל הסאן רוף שניגשתי אליהם טענו שזה בלאיי סביר ורק לאחר התערבות עורך דין מהמשפחה שלי שאיים בתביעה הם תיקנו בחינם מה שקדם לכן רוצו עבור 3500 שקל

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

איזה צחוקים עם הקרסו האלו ... מה זה הלוקש הזה שהם מנסים למכור לך?!איזה בלאי סביר?!מה,הרכב בנויי רק ל-4 שנים?!תאיים עליהם בתביע.

היו 3 רכבים ישנים ובאף אחד מהם לא היה דבר כזה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מהיכרותי עם קרסו, הייתי יכול לומר לך עוד לפני שהלכת אליהם שהם ימכרו לך איזה חארטה בשביל לצאת מהעניין.

היו לי רכבים יותר מבוגרים ממני, ומעולם לא היו בעיות במיכל הדלק.

גם במקרים שפירקתי אותו,ניקיתי ומה לא.

בלאי סביר זה לא (אלא אם אתה עשית משהו חריג באזור המיכל דלק, וזה כבר עניין שלך)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...