Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במסגרת חיפושיי אחר רכב לאחותי החיילת המשוחררת בתקציב של עד 20K

אחרי שאלטו נפלה על בטיחות, בדקתי לראשונה ספייס סטאר, 2013, שעברה 160 אלף.

בקיצור, רעש נסיעה מזעזע, בכל האצה סבירה אתה מרגיש כאילו נוסע על טרקטורון(אולי אני קצת מגזים פה אבל קשה להסביר את הרעש במילים).

השאלה אם זה משהו ספציפי לרכב שנסעתי הנובע ממנוע עייף או קטע קבוע של הרכב הזה? אחרת איאלץ לרדת ממנו. 

הייתה לנו בעבר סיריון 2008, הרבה יותר שקטה ויציבה בנסיעה.

מה נשאר סביר שאפשר לחפש בתקציב? מיקרה אולי תיכנס בלחץ עם נתונים לא הכי מרשימים, אולי יונדאי I10?

פורסם
לפני שעתיים, Aizenberg כתב:

השאלה אם זה משהו ספציפי לרכב שנסעתי הנובע ממנוע עייף או קטע קבוע של הרכב הזה? אחרת איאלץ לרדת ממנו. 

ככה הרכב הזה, הוא מיועד במקור למדינות עולם שלישי. גם מיקרה אותו הדבר.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

מנוע 3 צילנדר, מטבעו יותר רועש, וכן רכב זול שנחסך בידוד, וגיר רציף. הכול ביחד מייצר רעש.

יצא לי לנסוע הרבה על הרכב בתור נוסע. היאריס 2005 שלי מרגישה הרבה יותר מהודקת ובנויה טוב מהספייס.

לשימוש עירוני, זה עובר.

בתקציב, אכן הייתי מתמקד במנועי ה 4 צילנדר וגיר פלנטרי.

ולקחת בחשבון שיקח יותר זמן לחפש.

מזדה 2, זה רעיון יותר טוב.

וסיריון גם.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

זה לא קשור למנוע 3 צילינדרים, זה הבידוד. יש רכבים כמו פיגו/סיטרואן עם מנועי פיורטק  או הגרמניות  עם tsi .עם 3 צילנדרים והם שקטים ולא רועדים כמו רכבים זולים.

הספייס אכן רועשת יחד עם הגיר הרציף. מנגד הוא חסכונית ואמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחיינית שלי, שהיא באותו הגיל, ורצתה לקנות באותו התקציב, המלצתי על מזדה 3.

רכשה לפני חצי שנה מודל 2010 והיא מרוצה מאוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...