Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו פלאג אין

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע מכפר יונה לתל אביב פעמיים/שלוש בשבוע ועוד נסיעה עירונית בכפר.

מחפש לחסוך מעט וחשבתי על הנירו פלאג אין - לצערי אין לי עמדת טעינה ליד הבית ואין לי אפשרות למשוך כבל, אבל לעיתים יש מקומות שאני יכול להטעין בהם.

אשמח לדעת האם הרכב יודע לעבוד כמו הייבריד רגיל עם טעינה רגנרטיבית.

כמו גם, האם יש חסרונות אל מול הנירו הייבריד הרגילה.

תודה!

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

אם זה המצב, הייתי בודק את יונדאי קונה היברידית, היא קצת יותר זולה מאשר נירו, עם אותה מערכת הנעה, מרגישה קצת יותר שקטה בנסיעה.

לשאלתך, ללא טעינה חשמלית, רכב פלאג אין הופך להיברידי לכל דבר.

לנירו פלאג אין, בגאז' יותר קטן מאשר לדגם היברידי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מדבר על רכב יד שניה, כך שאני מעריך שהקונה לא תיכנס בתקציב שלי..

פורסם

מה התקציב?

כמה אנשים נוסעים ברכב?

אם מדובר ברכב משומש, הכוונה לדגם הקודם של נירו.

ל 4 נוסעים גם קונה היברידית מהדגם הקודם תספיק.

אני לא רואה איך השימוש בחשמל ברכב פלאג אין יעזור לחסכון ( יותר נכון, חוסר שימוש בחשמל, למעט מקרים נדירים).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי רוצה להיות סביב 90. לגבי ההפלאג אין, יש לי אפשרות לרכוש במחיר קצת יותר גבוה מהתקציב עם 73 אלף ק״מ.

אני אומר בכנות שאם אני מכמת את התקציב של הרכב ויורד נניח ב30 אלף ולוקח רכב יותר זול, פלנטרי ושו״ת. גם אם יצרוך יותר דלק, סביר שאחסוך פחות מ30 אלף.

פורסם

החישוב שלך לא מדוייק.

אם תקנה רכב זול יותר ב 30 אלף₪, בעוד 3-5 שנים הוא עדיין יהיה שווה משמעותית פחות.

התקציב מכובד,  נירו/ קונה היברידי / פלאג אין רכבים מוצלחים ומתאימים לסוג הנסיעות שלך ( פקקים), לא הייתי משנה כיוון.

אבל צריך להתאים לרכב לגודל המשפחה.

ל 5 נוסעים נירו או יונדאי איוניק, עד 10 נוסעים אפשר יונדאי קונה מהדגם הקודם.

פורסם

למעט אספקט כלכלי, האם יש רכב מהרכבים הנ״ל שיותר טוב/פחות מהשני?

פורסם

אם ברכב חשמלי עוד יש בשוליים סבירות לרכוש רכב כזה גם אם אין עמדת טעינה ביתית, בפלאג אין אין שום היגיון כזה, אלא אם יש לך עמדה ציבורית צמוד לבית.. 

זה פשוט לא מעשי, ואתה כנראה לא תטעין את הרכב, ולכן נכון יהיה לרכוש רכב היברידי טוב. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לנו בבית יש נירו פלאג אין (2021) ובמשפחה הקרובה עוד שתי נירו הייבריד רגיל (2018). כאשר מדובר על מרחקי נסיעה יומיים לא ארוכים לפלאג אין יתרון משמעותי בחיסכון (אצלנו מרחקים של כ80 קמ יומיים וממוצע של 1:35 בערך).

במידה ואין טעינה זמינה אני לא רואה יתרון בפלאג אין. כדאי לזכור שכשנגמרת הסוללה ועוברת למערכת ההיברידית הרכב מאבד כוח בצורה משמעותית (אישתי לא מרגישה אבל לי זה ממש מפריע). לתחושתי הנירו הייבריד הרבה יותר חזקה (אולי בגלל משקל הסוללה בפלאג אין). צריכת דלק של הייבריד רגיל יכולה להיות גם 1:20 בנהיגה רגועה. 

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...