Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב4 חדש

danik56

פוסטים מומלצים

מניסיוני המועט בנהיגה עליו (בלי לנסוע במתחרות) זה רכב מצויין, יש בו בערך כל מה שקונה ממוצע מחפש.

בעל מוניטין אמינות גבוה (טויוטה), חזק, היברידי ויחסית חסכוני - בנהיגה לא בדיוק חסכונית ממוצע 17 קמ לליטר (מהמחשב), בנוסף הכיסאות מאוד נוחים לנסיעות ארוכות והוא מרווח וגדול (אבל לא מרגיש עצום), ציון בטיחות גבוה עם לא מעט מערכות בטיחותיות שעובדות יפה.

כשהטרנד לאחרונה הוא רכבי SUV גדולים זה לא מפתיע שהוא מבוקש, אבל המחירים שלו אסטרונומיים וההיצע קטן למרות שאני כן רואה שאנשים רוכשים RAV4 חדשות, כנראה עם המתנה, תצפה לביטוח יקר, במיוחד על נהגים צעירים.

הוא אולי לא מאובזר ושקט כמו גרמניות אבל אני לא חושב שזה כל כך אכפת לאדם הממוצע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

ביקרנו בסוכנות ניסאן וקיבלנו הצעת מחיר לרכב קשקאי. (ירדנו מ RAV4)

בעניין עליית המע"מ באחד הנספחים מופיע ככה:

כמו כן ובנוסף, אני מאשר/ת שהובהר לי, ואני מסכים/מה:
2.1 . כי בהתאם להודעת רשות המיסים, שיעור המע"מ עתיד לעלות ל 18% - החל מיום 1 בינואר 2025 ויתכן ואף יעלה
בשיעור גבוה יותר, וכי על הזמנה זו, לנוכח מסירת הרכב לאחר מועד עליית המע"מ הצפויה, יחול שיעור המע"מ
המעודכן, אשר ישולם במסגרת הזמנה זו. במידה ויהיו הפרשי מע"מ נוספים מעבר לסכום בגין מע"מ שנגבה ממני
בהזמנה זו, אשלם אותו וכתנאי למסירת הרכב.

אז משתמע מכך, שבלי קשר אם אני משלם את מלוא המחיר בחודש דצמבר 24, עדיין עליית המע"מ תחול עלי.

האם זה לא סותר את מה שנכתב פה קודם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...