Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

לא מעמיס עליך כלכלית?

אני בדר״כ מחלק הוצאות גדולות לשניים-שלושה תשלומים סתם כדי שלא יעוות את הגרף יותר מדי, אבל זה לא באמת משנה - אני מחזיק כרית ביטחון שתחזיק אותי חצי שנה בלי הכנסות מבלי לשנות כלום בהתנהלות היום יומית.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 שעות, yulianx כתב:

ואגב, מסתבר שלעשות ביטוח לשני נהגים זול מאשר לנהג אחד. זה משהו שרק השנה גיליתי כנציגה ב מיליון גילתה לי, ואכן המחיר היה זול יותר.

לא ידעתי שזה משהו רוחבי.

שנה שעברה הוספתי את אבא שלי לפוליסה שלי (נהג יחיד נקוב) ובאמת ביטוח ישיר זיכו אותי באיזה 100 ש"ח (הוספתי אותו באמצע התקופה).

השנה המקיף של ה CX5 2018 ירד מ 5700 ש"ח ל 4460 ש"ח (כל נהג מעל 30) - בלי יותר מדי מיקוח ובלי השוואה במספר מקומות (מניח שהיה אפשר להשיג הצעה יותר זולה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 13 שעות, motior כתב:

אני מבין שאתה מבוטח ב- AIG. מנסיוני אין טעם לחדש לפי ההצעה האוטומטית (למרות שלכאורה יש בה הנחה). בשיחה עם איש מכירות סביר שתקבל הצעה זולה יותר על אותם כיסויים.
ההרגשה שלי היא שאנשי המכירות לחוצים יותר ככל שמועד תום הביטוח מתקרב... בסופו של דבר אתה יכול לסגור גם יום (או כמה ימים) לפני תום הביטוח

זה אכן עבד לי לפני שנתיים, המחיר ירד בעוד כמה מאות ש"ח.

אבל בשנה שעברה זה לא עבד, הנציגה אמרה שזה המחיר הכי טוב ולא יכלה להוריד שקל לטענתה.

נתחיל לבדוק הצעות בקרוב ונראה אם לא אקבל מחיר טוב יותר מהצעת האונליין שלהם אני אתקשר יום-יומיים לפני לנסות להוריד במחיר.

• מעניין 1
פורסם

חברה פחות מוכרת (אלא אם כן אתה אל באנדי למי שמכיר) היא ביטוח חקלאי שבשנה שעברה נתנה לי הצעה שהאחרות לא הצליחו להתחרות בה.

דבר חשוב נוסף - היא מדורגת בדירוג משרד האוצר לביטוחי רכב בין החברות המובילות.

פורסם
לפני 3 שעות, לב טוב כתב:

במקיף, בחובה זה כן באשראי

זו חלוקה לתשלומים באשראי, אבל לא קרדיט. לא מדובר בהלוואה שחברת האשראי נותנת, אלא בפריסה שחברת הביטוח נותנת. 

אין לזה עלות. 

• אהבתי 2

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 20 שעות, sperial כתב:

אני מבוטח ב-AIG . ההפרש בין ההצעה האוטומטית למחיר הסגירה היה כ-100 ש״ח. וכאמור, זו היתה גם ההצעה הזולה ביותר חוץ מההצעה המוזרה של הפניקס.

הייתי מבוטח כמה שנים ב- AIG (כבר שנתיים שלא)
בכל שנה ההצעה האוטומטית (עם הנחה לחידוש אונליין!) הייתה יקרה יותר ממה ששילמתי בשנה קודמת. בכל שנה איש מכירות שהתקשר אליי הוריד את המחיר בכמה מאות שקלים - לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל אני לא חושב שקרה פעם שההפרש היה פחות מ-300-400 שקלים. אולי מראש שילמתי יותר ממך... אולי היה יותר ממה להוריד

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 19 שעות, `Infinity כתב:

לא ידעתי שזה משהו רוחבי.

שנה שעברה הוספתי את אבא שלי לפוליסה שלי (נהג יחיד נקוב) ובאמת ביטוח ישיר זיכו אותי באיזה 100 ש"ח (הוספתי אותו באמצע התקופה).

השנה המקיף של ה CX5 2018 ירד מ 5700 ש"ח ל 4460 ש"ח (כל נהג מעל 30) - בלי יותר מדי מיקוח ובלי השוואה במספר מקומות (מניח שהיה אפשר להשיג הצעה יותר זולה).

זה באמת מוזר ולא מובן למה, במיוחד שאישתי קטנה ממני ב שנה, כך שיש נהג עם פחות נסיון. חבל שכול השנים ללא אף חברת ביטוח לא אמרה לי את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבוטח מאז ומעולם בביטוח לנהג יחיד, אין סיכוי שהייתי מנחש שביטוח לשני נהגים עשוי להוזיל עלויות...
משהו שתהיתי בקשר אליו - בביטוח רכב חדש תמיד שואלים אותי אם אני גר בבית פרטי או בניין משותף, לא שואלים אם יש חניה פרטית או שום דבר בסגנון - מה הפואנטה ?

בדיוק חידשתי את הביטוח בתחילת החודש - 4600 מקיף+חובה בפניקס, הונדה CRV 2016.
שנה שעברה זה היה 4500, ציפיתי שהביטוח יוזל עקב התיישנות הרכב אבל ביקשו 5000-5200...כמובן שנדרשה התמקחות ופינג פונג בין כמה חברות

פורסם

שואלים על הדירה בגלל סיכוני פריצה ודאבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פריצה לרכב או פריצה לדירה ?

לא ברור מה הקשר…

אם מדובר בפורצים שעלולים לגנוב את המפתח יש המון שאלות נוספות לשאול כדי להבין מה הסיכון

פורסם

פריצה לדירה, איסוף מפתחות הרכב והסתלקות איתו, מה שנקרא דאבל. אז דירת קרקע והעדר מיגון לדירה מייקרים את ביטוח הרכב.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי סקר בין כל החברות

המחירים הפתיעו אותי (לרעה)

התנאים שבדקתי הם ביטוח מקיף + חובה עבור יונדאי סונטה 21, לכל נהג מעל גיל 28 עם עבר ביטוחי נקי.

אילון - 10+

ישיר - 9.5

הכשרה - 10+

הפניקס - כמעט 13

ווישור - 7.5 (נציג שלהם אמר שהם מתחרים בכל הצעת מקיף ויתנו 10% פחות)* מחכה לראות אם זה קורה באמת.

כלל - 9

ליברה - 7,100

מנורה - 13+

מגדל - 7,900

חקלאי - 15+

AIG - הצעה אוטו' לחידוש על סך 5,669, בטלפון ירדו ל5,324, איזה הבדלים לעומת שאר החברות 😮

לא בדקתי את שומרה, שלמה והראל כי כבר לא היה לי כוח...

• מבאס 1
  • מעניין 2
פורסם

AIG יכולים לתת הצעות נמוכות מאוד ללקוחות שלהם.
אין לי מושג איך המערכת שלהם עובדת... גם המחיר שקיבלתי שם לרכב שלי בחידוש היה נמוך בהרבה מכל מה שאחרים בשוק הציעו.

AIG יכולים לתת הצעות נמוכות מאוד ללקוחות שלהם.
אין לי מושג איך המערכת שלהם עובדת... גם המחיר שקיבלתי שם לרכב שלי בחידוש היה נמוך בהרבה מכל מה שאחרים בשוק הציעו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כול פעם זה משתנה, לפעמים aig היו הכי זולים בשבילי לפעמים חברה אחרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...