Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנרכש חדש, כעת בן 3, לפני שנה הותקנה בו איתוראן (שגרות) לפי דרישת חברת הביטוח (כמעט כולן),

לאחר שנה חינם התחלתי לשלם 17 ש"ח בחודש דמי שימוש.

כעת קיבלתי הודעה שתקופת האחריות למוצר פגה,

טרם אמרו לי מה עלות חידוש האחריות וגם מה עלות המוצר במקרה שהוא מתקלקל ללא אחריות.

מישהו יודע מה העלויות והאם כדאי בכלל לרכוש אחריות, או שזה לא מוצר שבאמת מתקלקל?

פורסם

בדוק האם הביטוח ממשיך לדרוש את המכשיר. סביר שאם הוא לא יוותר עליו עכשיו הרי שייוותר העוד שנה, כנובן תלוי בדגם הרכב ובמקום מגוריך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון הרכיב היחיד שמתקלקל במערכות האלה הוא לוח המקשים של הקודנית. 100 ש"ח להחלפה עם אחריות. 250~ ש"ח אם אין אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 51 דקות, sperial כתב:

בדוק האם הביטוח ממשיך לדרוש את המכשיר. סביר שאם הוא לא יוותר עליו עכשיו הרי שייוותר העוד שנה, כנובן תלוי בדגם הרכב ובמקום מגוריך.

לא הבנתי, מדוע שיוותר על איתוראן? הוא דרש ודורש את המכשיר, איך זה קשור לנושא האחריות?

לפני 38 דקות, zvit כתב:

מניסיון הרכיב היחיד שמתקלקל במערכות האלה הוא לוח המקשים של הקודנית. 100 ש"ח להחלפה עם אחריות. 250~ ש"ח אם אין אחריות.

אבל מה הקשר בין הקודנית לאיתוראן?

היתה לי קודנית לפני שהיה לי איתוראן, היא הגיעה עם הרכב שרכשתי חדש מהיבואן.

האם בהתקנת האיתוראן היא חוברה לקודנית?

פורסם

בהתקנות שהיו / יש בכלי הרכב שלי הקודנית היא חלק ממערכת האיתור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כי אם הביטוח לא דורש את האיתוראן אפשר לוותר על כל השירות. כולל האחריות זה סיפור של כ-60 ש״ח בחודש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

כי אם הביטוח לא דורש את האיתוראן אפשר לוותר על כל השירות. כולל האחריות זה סיפור של כ-60 ש״ח בחודש.

זה ברור, אבל הביטוח דורש, אחרת לא הייתי שואל.
אגב, איך הגעת ל 60 ש"ח בחודש? דמי השירות של איתוראן הוא 17 ש"ח בחודש.

פורסם

דמי מנוי למערכת פעילה מלאה הם 60 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לרכב של אישתי יש מנוי איתוראן, חבילת גלישה ואחריות. בתוספת מע״מ זה קצת מעל 60 ש״ח.

פורסם
לפני 22 דקות, Ben Gordon כתב:

זה ברור, אבל הביטוח דורש, אחרת לא הייתי שואל.
אגב, איך הגעת ל 60 ש"ח בחודש? דמי השירות של איתוראן הוא 17 ש"ח בחודש.

הכוונה היא שאמנם הביטוח דורש כרגע, אבל ככל שעובר הזמן הרכב מתיישן ומערכת האיתור הופכת להיות פחות רלוונטית. כלומר, קיים סיכוי סביר שבעוד שנה-שנתיים לא תהיה כבר דרישה מצד הביטוח למערכת כזו. ואז אתה צריך לשאול את עצמך האם שווה לך לשלם [אני מתאר לעצמי] מאות שקלים על הרחבת אחריות כשזו תהיה רלוונטית רק בשנה-שנתיים הקרובות.

ברמה האישית אני נגד כל הקונספט של הרחבות אחריות (אם כי חטאתי בו בעצמי עם הרכב האחרון שקניתי). דברים לרוב לא מתקלקלים. אם תיקח כל פעם כשמציעים לך הרחבת אחריות את העלות של ההרחבה ותשים בקופה קטנה, ממנה תיקח כסף לתיקונים כשמוצרים מתקלקלים - בתוחלת, הקופה לא תתרוקן.

פורסם
לפני כשעה, Ben Gordon כתב:

לא יודע מה זה "מערכת פעילה מלאה", יש לי איתוראן שגרות והוא עולה 17 ש"ח בחודש.

זה מוצר אחר לאיתוראן ששה מוצרים שונים - לכל מוצר תעריף שונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

זה מוצר אחר לאיתוראן ששה מוצרים שונים - לכל מוצר תעריף שונה.

אוקיי, אז נראה לי פחות רלוונטי לשאלה שלי, כי שאלתי בנוגע למוצר שיש לי :-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...