Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'קים לרכב

Muchacho

פוסטים מומלצים

אולי אפשר לשים את ה2 האחוריים על שפת מדרכה וה2 הקדמיים יהיו על בוקים, ואז זה יהיה ישר לא?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 21 שעות, Deutz912 כתב:

היה לי שרשור על זה פעם 

קניתי זוג בוקים ב 140 ש"ח באוטוסטור, הנחתי את היונדאי גטס על הזוג בוקים במשך חודש עליהם (מקדימה) והם חלילה לא קרסו או התעוותו, גם אני חששתי בהתחלה אבל שאתה עובד תשים גלגל + ג'ק גלגלים וזה כבר יותר בטיחותי

זה הזוג שהם כרגע מוכרים אותו ב145?

לא יכולתי לשלוח לך הודעה פרטית אז שואל כאן. נמנע מלפרסם קישור.

לפני 9 שעות, chrono כתב:

יכול גם ללכת על רמפות.

מבחינת ג'ק - המקצועיים יותר, שעולים קרוב ל-1000, הרבה יותר נוחים לעבודה מאשר הג'ק ב-150 שקל שנמכר באייס. אבל הם גם כבדים מאוד, ואם אתה גר בדירה ללא מעלית וללא אפשרות לאחסן את הג'ק באיזה מחסן בקומת קרקע, זה לא אפשרות ריאלית (אפילו עם מעלית זה בעייתי, לדעתי).

לפני 9 שעות, lishaina כתב:

ממליץ על רמפות אין יותר נוח מזה 

ויש לי גם ג'ק על גלגלים וגם חמואים 

אבל רמפות מקל על כל התהליך 

חשבתי על רמפות בעבר ואפילו להביא את האיכותיות ביותר מחו"ל, אבל מצד שני ראיתי המון אנשים שמפרסמים שנשברו כמו כלום אז נמנע מזה.

לפני 9 שעות, Deutz912 כתב:

קניתי את הג'ק הפשוט ב 180 ש"ח ואני לא כ"כ מרוצה ממנו בגלל שהוא מגביה את הרכב לא גבוה כ"כ ומקסימום שן אחת בבוק, אז כדאי לשקול ג'ק אחר יותר ג

זה אותו אחד שאוטוסטור מפרסמים ב170?

לכול השאר תודה על התגובות

עריכה אחרונה על ידי Muchacho
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, Muchacho כתב:

זה הזוג שהם כרגע מוכרים אותו ב145?

לא יכולתי לשלוח לך הודעה פרטית אז שואל כאן. נמנע מלפרסם קישור.

חשבתי על רמפות בעבר ואפילו להביא את האיכותיות ביותר מחו"ל, אבל מצד שני ראיתי המון אנשים שמפרסמים שנשברו כמו כלום אז נמנע מזה.

זה אותו אחד שאוטוסטור מפרסמים ב170?

לכול השאר תודה על התגובות

כן זה אותו אחד שהם מוכרים ב 145, זוג בא בקרטון.

https://www.ace.co.il/8300672?ref=pmax&camp=all&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwvpy5BhDTARIsAHSilymqukT4-WoXxu8ktynQ1stOvD6wUKydS0xykVL5LVddKKNfvGaK5IcaAraIEALw_wcB

כזה קניתי ג'ק, וכן זה אותו דבר כמו של אוטוסטור, את הג'ק שלי קניתי באוטודיפו ב 180 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Shaike.Zam כתב:

אולי אפשר לשים את ה2 האחוריים על שפת מדרכה וה2 הקדמיים יהיו על בוקים, ואז זה יהיה ישר לא?

לא. הג'ק עגלה לא יכול להרים כולל גובה של מדרכה.

אל תדאג אפשר להחליף שמן, מתלים ובלמים גם כשהאוטו לא ישר.

יש לי 4 בוקים והשתמשתי בהרמה מלאה רק לטיפול בגיר ברכב עם הנעה אחורית.

לפני 7 דקות, Shaike.Zam כתב:

למה לא ג'ק בקבוק? עולה לאותם גבהים, שוקל פחות, קטן יותר ויותר זול

לא מתאים. כל גודל של ג'ק בקבוק מתאים לגודל מאוד ספציפי של רכב, SUV ומעלה. ולא ניתן לתפעל אותו מתחת לרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Shaike.Zam כתב:

כל השמן יתנקז כשהרכב עומד על 2 בוקים מקדימה?

אם יש לך בורג בחלק האחורי של הקרטר בזווית אלכסונית כמעט כל השמן ייצא, אם יש לך בורג באמצע הקרטר ייצא כמעט הכל פחות או יותר.. אם אתה כ"כ דייקן אתה יכול להוריד את הרכב מהבוקים שיתנקז עוד, ואז להרים אותו שוב ולהרכיב פילטר ואת הבורג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רמפות כמובן שלא מועילות לכל הטיפולים (צריך לפעמים גלגל באויר..)

גם לי יש גק עגלה פשוט [כ150ש"ח] עושה את העבודה מצויין. נשאר ברכב תמיד לעזור למי שאפשר (+צינור ברזל שאיתו אפשר לפתוח כמעט כל גלגל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את שלי קניתי בגרמניה ולא נמכר כאן.

זה דומה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי את שלי מהחנות הזו: https://www.brandtools.co.il/productslist.asp?catid=490

מנסיון עבר, המחירים שלהם מהנמוכים בשוק (ולי אישית היה גם נוח להגיע לאסוף את המוצר עצמאית, למרות שיש להם גם משלוח חינם בסכומים כאלה, לדעתי).

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הקישורים.

לפני 5 שעות, GaT כתב:

חושב לשדרג את המשקולת הא?

או לשדרג או להירשם למכון כושר 😀. אבל גם מה ששלחו כאן שוקל 25 קילו בערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה שאלה נוספת, נניח אני קונה זוג בוקים מעמיד את האוטו מקדימה הכול טוב ויפה, זה לא קצת פוגע בעניין של היציאה של השמן / נוזל קירור שאני רוצה להחליף כי האוטו בשיפוע בשלב הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ג'ק עגלה פשוט של ה120 שקל שצריך להחליף אחת לתקופה או לנקז ממנו אוויר

ויש לי ג'ק גלגלים שקניתי מפנצ'ריה, איתו אני עובד לרוב. מאוד יעיל קל (לשימוש) ומהיר. אבל גם כבד מאוד וקשה לשנע אותו, אפילו כשאני מוציא אותו מהחניה לרחוב (במידה ואני לא עובד בפנים) זה מאוד מרעיש ולא נעים.

לגבי המחיר של הבוקים - אין לך מה להתרגש מהמחיר הנמוך, מדובר בחומר גלם זול.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...