Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף צמיגים ברכב (3.5 שנים,45.2 אלף קמ).

לפני מכירה של הרכב.

יכל להיות שבנוסף יהיה צורך לעשות כיוון פרונט.

בחודשיים האחרונים שמתי לב שהרכב

נוטה ימינה מדי פעם, יכל להיות שאני טועה.

האיזון זו פעולה נדרשת בזמן החלפת צמיגים או שגם כאן אני טועה?

מחפש מקום הוגן באזור ראשון לציון .

רצוי צמיגים טובים אך לא יקרים מדי.

תודה 

פורסם (נערך)

איזון גלגלים בדרך כלל כלול בהחלפה.

אם הצמיגים הנוכחים נשחקו בצורה לא שווה, צריך כיוון פרונט.

אם הרכב נוטה ימינה בנסיעה, צריך לעשות כיוון גלגלים. זה חלק מכיוון פרונט

או אפשר פשוט לגשת למוסך ולכוון גלגלים ( נבדק בנסיעה על מין סרגל).

צמיגייה באיזור שביקשת - "צמיגי אור" ראשל"ץ

"גלגלי המגן " בית דגן.

אם תרשום מה המידות, כולל קוד עומס ומהירות, אפשר יהיה לכוון אותך גם לדגמים של צמיגים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אפשר לעשות את הכל בפנצ'ריה (צמיגייה זה באמת שם יותר נכון למקום כזה).  נראה לי עדיף כי זה מקום שמתמחה בצמיגים וגלגלים.

לגבי פרטי הצמיג אני נוסע על המקוריים.

אעדכן בהמשך היום.

תודה רבה על התשובה המפורטת 

פורסם

מניח שמדובר במאזדה CX30 מהודעותיך האחרות. המידה אמורה להיות 215/55R18 עם קודים 95H כנראה.

צמיגים נורמליים, יעלו החל מ-550-600 ש"ח לאחד.

בהתחשב שאתה מתכוון להעמיד אותו למכירה, אם הצמיגים לא גמורים לחלוטין, יתכן ויהיה עדיף לך להתקזז עם הקונה העתידי ולא להתפתות לקנות צמיגים סינים זולים עוד יותר רק כדי שיהיה לפני המכירה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

בוודאי שזה יכול לתרום, אבל לא מדובר כאן על רכב ישן, ולאור גילו והק"מ הגיוני (לי) בסה"כ שהוא עדין עם הצמיגים המקוריים (ושוב, בהנחה שהם לא גמורים לחלוטין) וזה לא מה שהיה מעיד מבחינתי על תחזוקת הרכב בהכרח, בעיקר אם יש תיעוד מסודר של הטיפולים שבוצעו(?).

אם הענין יעלה מול קונים (בבדיקה לפני קניה במכון בוודאי ירשמו סעיף לגבי הצמיגים, כחלק מהכסת"ח הכללי) או אם תעלה אותו מיוזמתך, אז כאמור אפשר לדעתי להתקזז מולם בענין או לקבוע שתחליף את הצמיגים ותבצע כיוון פרונט ככל שנדרש לפני המכירה בפועל.

קונים שמבינים מספיק כדי להסיק ממצב הצמיגים לגבי התחזוקה הכללית, לדעתי יעריכו את הכנות והאפשרות לבחור אם אתה תחליף למשהו שאין להם שליטה עליו או שהם כבר יחליפו לאחר הרכישה, במסגרת יישור קו בתמורה למחיר רכישה נמוך יותר.

מבחינת אפשרויות צמיגים, פלוס מינוס:

הזולים (לא סיניים) - בארום ברווריס 5HM, סאווה אינטנסה SUV 2.

באמצע - פאלקן ZE310, קלבר דינקסר SUV, טויו פרוקסס R56.

בטופ - גודייר אפישנטגריפ SUV 2/אפישנטגריפ פרפורמנס, מישלין פרימסי 4, קונטיננטל פרימיום קונטקט 7.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...