Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב משפחתי עד 110 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני מחפש המלצה על משפחתי/ג׳יפון:

- חשוב שיהיה שקט ואמין.
- לא גדול מידי. אנחנו גרים במרכז והוא מיועד בעיקר לנסיעות פנים עירוניות קצרות עד 5 ק"מ ביום. מידי פעם נסיעה ארוכה עם המשפחה.
- חסכוני אם מתאפשר אבל לא קריטי.

כרגע יש לי דיהטסו סיריון בת 13 שאני ממש אוהב אבל כבר קטנה לנו (משפחה בת 4 נפשות, ילדים בגיל יסודי). 

- מחיר: עד 110 אלף בערך.

רכבים ששקלנו:
- אהבתי את טויוטה CHR אבל ויתרנו בגלל החלק האחורי - צפוף והחלון קטן. רכב דומה בלי החסרון הזה יהיה מצוין.
- מאזדה CX30.

אשמח לעצתכם:
- אילו מכוניות מומלצות בהתחשב בשיקולים הנ"ל?
- איפה לרכוש רכב? אפשר יד שניה עם מעט ק"מ. אפשר מליסינג.

תודה!

פורסם

חפשו קיה סטוניק 1.4.

יחידת ההנעה הפשוטה, מנוע אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטרית יבטיחו אמינות במיוחד בנסיעות שרובן עירוניות.

הרכב די קטן מבחוץ ומציע מרווח טוב בתא הנוסעים.

אבזור הבטיחות כולל תיקון סטיה מנתיב ובלימה אוטונומית.

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לעונים. הכיוון כרגע הוא מאזדה CX30 או CX5.
יש המלצות איפה כדאי לרכוש אותה? אידאלית הרכב לא יהיה חדש אבל במצב ממש טוב עם יחסית מעט ק"מ על הכביש.

פורסם (נערך)

חפש טופ טרייד מוטורס, זה מחלקת הטריידאין הרשמית של מאזדה פורד, הם יושבים ברעננה וגם יש להם את האתר הזה: 

http://www.toptrade.co.il/

נ.ב - אני ממליץ לך עליהם כי בעבר קניתי מהם מזדה 6 ששירתה אותה נאמנה והם היו ממש הוגנים מבחינת מחיר, מעבר לזה לא היה לי שום קשר קשר אליהם.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

רק עוד דבר קטן:

ה- CX5 יותר גבוה מה- CX30 ,וכנראה יקסום לך יותר.

אבל, הביטוח שלו משמעותית יקר יותר, כי זה נחשב לרכב גניב. מציע לך לבדוק עלויות ביטוח לפני שאתה ניגש.

לשיקולך

בהצלחה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...