Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה שווה לקנות רכב טויוטה • קורולה הייבריד • 2021 במצב טוב שמור והכל

וכמה שווה לשלם עליו (המחירון שלו 100,000)
מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה זה שווה והאם

ובכללי מה החיסרון ברכב עם קילומטרים גבוהים

ואיך הרכב הזה ספציפית???

פורסם (נערך)

נתחיל מהמחירון - אחרי שמזינים את הקילומטראז' האסטרונומי, מקבלים מחירון משוקלל של 55-60 אלף₪ ( תלוי ברמת האבזור) , וזה בתנאי שהרכב יד ראשונה פרטית.

מי הבעלים של הרכב?

ניידת משטרה שפועלת 24/7 לא מגיעה לקילומטראז' הזה ב 3 שנים.

אני אוהב את שילוב הנושא של השרשור עם שם המשתמש שלך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה קילומטראז' מטורף.

גם אם המנוע תקין,  יש בלאי גדול של חלקי מתלה, היגוי, בולמים,  תושבות, מערכת פליטה, אלטרנטור, סוללה היברידית. 

אני הייתי מוותר או קונה ממש במחיר ריצפה, בתנאי שלא נוסעים הרבה - זאת חתונה קתולית.

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

זה קילומטראז' מטורף.

גם אם המנוע תקין,  יש בלאי גדול של חלקי מתלה, היגוי, בולמים,  תושבות, מערכת פליטה, אלטרנטור, סוללה היברידית. 

אני הייתי מוותר או קונה ממש במחיר ריצפה, בתנאי שלא נוסעים הרבה - זאת חתונה קתולית.

35,000 זה מחיר רצפה ??

פורסם

כן 35,000 זה מחיר רצפה. מצד שני לדעתי אם המחיר ככה נמוך זה רק ממחיש עד כמה הרכב גמור מבחינת הבעלים שלו. אישית זה מרתיע מאוד, מעדיף ב 35,000 רכב ישן יותר שעבד הרבה פחות קשה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני מניח שזה המחיר אחרי תשלום המיסים..

תבדוק מה מחיר הביטוח.

זה רכב גניב, כנראה מספר 1 בגניבות. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 33 דקות, הלך הראש מנוע כתב:

35,000 זה מחיר רצפה ??

צריך להבין דבר מאוד פשוט.

אמרת מחירון 100 אלף ואת האוטו הזה אתה קונה ב 35?

בשביל לקבל רכב שמתפקד כמו רכב עם בלאי נורמלי שנמכר ב 100 אלף, תצטרך לשים את ה 65 אלף הנותרים על תיקון ותחזוקה של מה שתקנה ב 35. בסוף ייצא אותו דבר רק עם הרבה בזבוז זמן ועצבים שלך שאת זה המחירון לא מתמחר. 

פורסם

הנה אחת שנמכרה במכרז בארה"ב לפני 10 חודשים ההצעה הזוכה היתה 5600$ הנסועה היתה 415000 מייל שהם 667000 ק"מ

image.thumb.jpeg.07ab551c2b8d9f27d5b6d90587422514.jpeg

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כתב שהרכב במצב טוב ושמור

אם המחירון 65 והרכב מוצע ב 35 ומצבו אכן טוב ושמור אז זו יכולה להיות רכישה הגיונית.

בכפוף לתשובה הגיונית מהיבואן לעניין ביטוח סוללה או עלות החלפה או משמעות הנסועה האסטרונומית.

ורק אם טופל לגמרי לפי הספר. נראית לי דרך הגיונית לרכוש רכב מודרני מבוקש במחיר של משפחתית בת 10. בעיקר אם לא צפויה נסועה רבה.

לגבי ביטוח. סביר לא לבטח במקיף רכב ב 35,000. אם אפשר לספוג זאת איכשהו.

אפשר להניח שרכב שעשה 465,000 ק"מ בשלוש שנים נסע כמעט רק בבינעורוני. רכבים כאלו סופגים הרבה פחות בלאי לק"מ מאשר רכבים בעיר או בפרבר.

לאחותי (בספרד) גולף דיזל בת 10 עם מעל חצי מיליון ק"מ. 95 אחוז מהנסועה שלה זה ב 145 קמ"ש באוטוסטראדה ריקה. הוא מרגיש כמו רכב שעשה 120,000 ק"מ.

מה שכן הייתי בא אגרסיבי במו"מ גם ב 35,000 אין הרבה קופצים על כזה רכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, zvit כתב:

הנה אחת שנמכרה במכרז בארה"ב לפני 10 חודשים ההצעה הזוכה היתה 5600$ הנסועה היתה 415000 מייל שהם 667000 ק"מ

image.thumb.jpeg.07ab551c2b8d9f27d5b6d90587422514.jpeg

שם זה לא הדגם ההיברידי. אבל שאפו על הנסועה המרשימה!

• אהבתי 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

בכפוף לתשובה הגיונית מהיבואן לעניין ביטוח סוללה או עלות החלפה או משמעות הנסועה האסטרונומית.

בקילומטראז' כזה, היבואן לא מאפשר לבטח את הסוללה (עד 200K או 250K ק"מ).

פות"ש - אם אתה מוכן לקנות את הרכב, מומלץ לבדוק את מצב הסוללה אצל היבואן (כמדומני שהעלות של הבדיקה היא באזור ה-600 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

מה הלחץ לקנות את הרכב הזה? השנתון הגבוה? הידיעה שתוכל לספר שקנית ב-35 אלף רכב שהמחירון הרשמי שלו הוא 100 אלף?

באמת מסקרן אותי מה מניע בנאדם לקנות רכב ש-3 שנים, 7 ימים בשבוע, נסע מרחק ששווה ערך לחיפה- אילת. 

לפני 18 שעות, הלך הראש מנוע כתב:

נהג מונית נהג יחיד

תהיה בטוח שלא.

יצא לי פעם לדבר על רכבים עם נהג מונית שגם עבר קילומטראז אסטרונומי שדומה לזה,

הוא סיפר שאמנם הרכב רשום עליו, אבל בפועל מתחלקים איתו עוד 3-4 נהגים, ומלבד העבודה היומ יומית של נהג מונית, הרכב גם משמש לנסיעות ארוכות לכול הלילה.

אלו רכבים שעובדים כמעט 24 שעות, 5-6 ימים בשבוע. 

• רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...