Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, vladclar כתב:

אני מניח שזה המחיר אחרי תשלום המיסים..

תבדוק מה מחיר הביטוח.

זה רכב גניב, כנראה מספר 1 בגניבות. 

אני עובד בחברת ביטוח במחלקת רכב,  תלוי בנתונים שלך גיל עבר ביטוחי וכו' למרות זאת המחיר של המקיף מתחיל ב8 ללא החובה + דרישת מיגון לרכב דרך איתורן/פוינטר וכו' יעלה לך עוד כסף ההתקנה + הדמי מנוי החודשיים שזה עוד הרבה... בקיצור רד מהרכב הזה... כרגע אם אתה רוצה לחסוך כסך אני ממליץ להתרחק מהמותגים הבאים : קיה/מאזדה/טויוטה/יודנאי אלא אם מדובר על רכבי המיני ואז זה פחות מורגש.

פורסם

בתור נהג מונית אני אומר לך הנסועה חריגה ביחס לשנתון גם אם זה מונית, אני נוסע בערך שליש מיזה.

אם היה מוכר את הרכב בתור מונית היה מקבל 20k גג, לא 35k ובטח לא 50k .

תגיד לו שזה מה שאתה מוכן לשלם בין 15 ל20k אחרי בדיקה כמובן. 

פורסם
לפני 8 שעות, guya72 כתב:

בקילומטראז' כזה, היבואן לא מאפשר לבטח את הסוללה (עד 200K או 250K ק"מ).

ברור. לא התכוונתי שיבדוק אחריות. אלא שיבדוק מה במוסך המרכזי אומרים על זה מבחינת משמעות מכנית/חשמלית ועלויות שיפוץ/תיקון/החלפה

לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

מה הלחץ לקנות את הרכב הזה? השנתון הגבוה? הידיעה שתוכל לספר שקנית ב-35 אלף רכב שהמחירון הרשמי שלו הוא 100 אלף?

באמת מסקרן אותי מה מניע בנאדם לקנות רכב ש-3 שנים, 7 ימים בשבוע, נסע מרחק ששווה ערך לחיפה- אילת. 

אני לא אומר לקנות את המונית הזו אבל ברורה לי המחשבה שגורמת לשקול זאת. לא נראה לי שזה הרצון לספר. אלא פשוט האפשרות לרכוש טויוטה היברידית בת שלוש ולא אחת בת 10. זה שיקול הגיוני.

לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

תהיה בטוח שלא.

יצא לי פעם לדבר על רכבים עם נהג מונית שגם עבר קילומטראז אסטרונומי שדומה לזה,

הוא סיפר שאמנם הרכב רשום עליו, אבל בפועל מתחלקים איתו עוד 3-4 נהגים, ומלבד העבודה היומ יומית של נהג מונית, הרכב גם משמש לנסיעות ארוכות לכול הלילה.

אלו רכבים שעובדים כמעט 24 שעות, 5-6 ימים בשבוע. 

מה זה בעצם משנה אם זה נהג בודד שנהג 16 שעות ביום או 4 נהגים שנהגו כל אחד 6 שעות ביום?

בסוף הרכב נסע כמה שנסע ותוחזק איך שתוחזק. זה הדבר החשוב. ולא כמה נהגים היו עליו.

אני מבין שנהג יחיד בעלים כביכול שומר על הרכב יותר טוב מנהגים ששוכרים אותו. אבל בסוף משנה מה מצב הרכב והתחזוקה שעבר.

הבעיה היחידה בסיפור שזה נהג יחיד אם זה לא היא עניין אמינות המוכר.

פורסם

לא שווה. כשתמכור זה יהיה בהפסד עצום שתגיד לעצמך למה לא קניתי חדש.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 31 דקות, razi_pazi כתב:

אני לא אומר לקנות את המונית הזו אבל ברורה לי המחשבה שגורמת לשקול זאת. לא נראה לי שזה הרצון לספר. אלא פשוט האפשרות לרכוש טויוטה היברידית בת שלוש ולא אחת בת 10. זה שיקול הגיוני.

לחשוב שאתה יכול לקנות רכב בן 3 במחיר של רכב בן 10, סתם כי המוכר הוא פראייר תמהוני, ולא בגלל שלקילומטראז העצום הזה יש משמעות, זו נאיביות שמתאימה לילד בן 8, לא לבנאדם בוגר. 

פורסם

מסכים עם המגיב מעלי, נהג המונית לא ירד למחיר הזה מטוב ליבו, אם היה מרגיש שהרכב הזה במצב מדהים עם עוד כמה שנים טובות לפניו ללא כשל מכאני משמעותי אז הוא לא היה יורד למחיר כזה אלא מוכר במחיר שיותר משקף לדעתו את האיכות הגבוהה הנוכחית של הרכב.

בפועל רוב הסיכויים זה שהוא יודע שהוא מוכר גוויה מהלכת ולכן מבחינתו המחיר הנמוך.

אבא של חבר טוב שלי מכר לא מזמן יונדאי טוסון יחסית ישנה עם קילומטר די גבוה (כמובן שלא קרוב אפילו לקילומטר של המונית הנ״ל) וכן הוא ביקש מתחת למחירון עקב הקילומטר אבל ממש לא היה מוכן למחיר שחיטה כי מבחינתו הרכב בובה לאחר יישור קו ולא חווה תקלות משמעותיות לעולם ולכן יספק כמה שנים טובות ושקטות לבעלים הבאים. וכן בסוף גם מכר במחיר סביר ולא במחיר של נבלה כמו של הקורולה הנל. מי שמרגיש שיש לו רכב טוב לא יסכים לרדת למחירי שחיטה אלא אם ממש נואש לכסף דחוף.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, davemustaine87 כתב:

לחשוב שאתה יכול לקנות רכב בן 3 במחיר של רכב בן 10, סתם כי המוכר הוא פראייר תמהוני, ולא בגלל שלקילומטראז העצום הזה יש משמעות, זו נאיביות שמתאימה לילד בן 8, לא לבנאדם בוגר. 

לא קראת את מה שכתבתי או שקראת את מה שכתבתי ולא הבנת

אין קשר בין מה שכתבת בתגובה לדבריי לבין מה שכתבתי

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

קראתי טוב מה שכתבת. אתה טוען שזה שיקול הגיוני :

לפני 56 דקות, razi_pazi כתב:

אלא פשוט האפשרות לרכוש טויוטה היברידית בת שלוש ולא אחת בת 10. זה שיקול הגיוני.

ואני אומר שבמצב הספציפי,זה שיקול הגיוני אם אתה ילד בן 8. זה הכול. 

לא מבין למה אולי חשבת שזה איזה טענה נגדך, אבל זו לא הכוונה שלי. 

פורסם (נערך)

לא כתבתי שזה נגדי. רק כתבתי שלא הבנת מה כתבתי. זה עדיין המצב...

אני מציע לך לקרוא שוב.

לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

איפה כתבתי שהמחיר הוא בגלל שהמוכר פראייר או תמהוני?

ברור שהמחיר הוא בגלל הקילומטראז' העצום. כתבתי משהו אחר?

יש לך בעיה בהבנת הנקרא

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 19 שעות, razi_pazi כתב:

אפשר להניח שרכב שעשה 465,000 ק"מ בשלוש שנים נסע כמעט רק בבינעורוני. רכבים כאלו סופגים הרבה פחות בלאי לק"מ מאשר רכבים בעיר או בפרבר.

הרבה פעמים כותבים פה בפורום שאם הקילומטרז' גבוה זה סימן שהרכב נסע הרבה בבין עירוני ואני תמיד תוהה איך אפשר לדעת שזה המצב ולא לדוגמא שזה רכב ששימש להרבה שליחויות בגוש דן. פה זאת דוגמא קיצונית - מדובר במונית. נכון שייתכן שהיא הייתה כל הזמן בקו תל אביב ירושלים או נתב"ג, אבל סביר לא פחות שנסעה הרבה מאוד בתוך הערים. כמו שמישהו אחר כתב - 7 ימים בשבוע, 24 שעות ביממה.  

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

אכן אי אפשר לדעת. אבל אפשר להעריך. בודאי עם קילומטראז' קיצוני כל כך.

אפשר גם קצת לתשאל את המוכר ולנסות להבין את אופי השימוש ברכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...