Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היה לי בעבר רכב ישן שבעקבות בעייה החנתי אותו באזור של חנייה ציבורית . (לא כחול לבן).

באזור רווי של חנייה בשפע, לא בשטח מגורים, הרכב גם לא הפריע לאף אחד או חסם אף אחד.

היה כמה שלטים שנטלו על הרכב, ולא פינית את הרכב.

לאחר כמה זמן גררו את הרכב.

יצרתי קשר עם הפקח שגרר/טיפל ברכב, והוא הודיע שחייב לשלם ורק לאחר מכן יוחזר האוטו או משהו בסגנון....

בכל אופן מכל מיני שיקולים החלטתי להתעלם מהגרירה ושישאר הרכב אצל העירייה. .

מאז עברו כבר כמה שנים ולא קיבלתי שום מכתב מהעירייה לשלם חוב או להסדיר את העיניין של הרכב.

*ואפילו שהיה לי דו"ח על חניה על רכב אחר ויצרתי קשר עם העירייה להסדיר אותו, לא הזכירו את הרכב שנגרר או חוב על הגרירה/"עבירה"..

השאלה שלי היא, איך אוכל לדעת שזה נושא סגור מבחינת העירייה ולא יחכו עוד כמה שנים בעתיד וישלחו מכתב על חוב כבד, כמו שהרבה משרדי וגופי ממשלה ושלטון "אוהבים" לעשות כמו ביטוח לאומי, מס הכנסה וכו'....

פורסם (נערך)

הם בהחלט יכולים להזכר, ולנסות לגבות את הדו״ח ואחסנת הרכב.

אבל זה לא אומר שמותר להם תמיד לעשות. תלוי מתי הם יזכרו, כמה זמן עבר, איזה פעולות גביה נעשו לאורך הזמן.

הדיון התיאורטי חסר טעם, אם זה יקרה, תחזור לכאן ובהתאם לנסיבות נוכל לעזור.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

תתחיל בבדיקת סטטוס הרכב באתר האישי הממשלתי. אם ההוא ישן יתכן שהורד מהכביש מנהלתית. מצד שני, ייתכן שאתה צובר חובות אגרה שנתית.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

תתחיל בבדיקת סטטוס הרכב באתר האישי הממשלתי. אם ההוא ישן יתכן שהורד מהכביש מנהלתית. מצד שני, ייתכן שאתה צובר חובות אגרה שנתית.

הזכרת לי.

שכחתי לציין שביצעתי לרכב הורדה מהכביש מסודרת.

מהבחינה הזאת של הטסט העיניין סגור..

אפילו שהפסדתי עליו תקופה של אי שימוש, שיכולתי לקבל החזר...

עריכה אחרונה על ידי רוכברכב
פורסם

יש לכך תנאים מסויימים, להביא בחשבון שמכתב רשום שלא נאסף נחשב להודעה מספקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...