Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

בת זוגתי ואני מחפשים רכב יד שנייה בתקציב של 25-30 אלף שקלים. הגענו לרכב שנראה טוב - פורד פיאסטה 2015 1.6 אוטומטי. מסתבר שהרכב עבר החלפת מנוע לפני שלושה חודשים. לפני שאני יורד מזה, יש דרך לבדוק אם ההחלפה בוצעה כראוי והמנוע תקין? האם יש מוסך או מכון (או גם וגם) בהם אני יכול לבדוק את תקינות המנוע והמצמדים, באיזור ראש העין - פת"ח תקווה? אין לנו בעיה להשקיע הרבה בבדיקה מקיפה שתיתן לנו נחת לגבי הרכב.

תודה 

פורסם

1. אם מוכרים שלושה חודשים אחרי ההחלפה יש לבדוק שהמנוע הוא מייבוא ולא מפירוק - אם הוא מפירוק מקומי הייתי מוותר.

2. הסיבה היותר קריטית ברכב הזה היא הגיר המקולל שלו - זהה לפוקוס וגרוע באותה מידה.

אישית לא הייתי קונה. לא את הרכב הזה, ולא את הדגם הזה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם הייתי יורד, רכב שנמכר די מיד אחרי החלפת מנוע מדליק נורה. גיר בעייתי וגם כשתקין לדעתי פחות מאשר בגרמניות.

מצמדים אי אפשר לבדוק אם לא מפרקים גיר. אולי עכשיו הם עוד בסדר אבל בעוד 5-6 אלף תתחיל בעיה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...