Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1 2015 ומעלה

פוסטים מומלצים

פורסם

בBMW השלישית כבר עוברים ל6 צילינדר..

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 19 שעות, dorgo כתב:

אני רוצה להוסיף לדברי החברים לגבי מנוע 1.6.

הוא לא נוראי כמו שעושים ממנו (אתה יכול למצוא אותו בסדרות 1,3 וגם במיני), אם הוא היה כזה גרוע - המחירים של הרכבים האלה היו ברצפה.

(בבעלותי היו סדרה 3 ואחריה סדרה 1 כל אחת בערך כ4 שנים).

ב.מ.וו זה לא רכב יפני, הוא ידרוש תחזוקה יותר מוקפדת, במוסך מורשה או מתמחה שמחזיק ציוד מתאים - ויש לזה מחיר.

אם תקפיד על טיפולים בזמן אתה תהנה. תזלזל וזה יעלה ביוקר. תקפיד על רכב שטופל רק בחברה או במוסך מתמחה. זה יעלה אולי יותר אבל זה ישתלם.

בנוגע ל136 כס, הסיבה למגוון זה מכירות. אתה יכול למצוא הרבה דיונים על זה בפורומים בחול שיש למנוע הזה קצת יותר אבל זאת לא הנקודה, הרכב יהיה מהנה אבל לא מהיר. אם אתה רוצה משהו יותר זריז אני ממליץ לך ללכת על הגרסא עם ה 177 כס (כלומר 118i או 120i).

איבזור - ממליץ לך לחפש רכב מאובזר ולא להתפשר על גרסאת הכניסה (ביזנס) ולחפש רכב שאולי הוסיפו לו תוספות נוספות מיוחדות מעבר לחבילות - זה מה שעושה את ההבדל, לדוגמא מזגן עם בקרת אקלים מפוצלת (יש הבדל משמעותי ביחס ליחידת המיזוג בלי הפיצול).

ביטוח - תברר עלויות לפני הקניה.

בהצלחה!

תודה רבה על התשובה המפורטת,אבל כל ה177 כ"ס שאני מחפש הכל עם קילומטר עם גבוה או שבמבקשים מעל המחירון , וגם בקושי יש עם המנוע הזה , יש יותר עם ה136 ואני אחד גם שמקפיד על טיפולים וקונה בעצמי את החלקים אם זה שמן פילטר שמן וכל שאר הציוד 

להבנתי הבנתי שצריך לטפל כל 8 אלף? או פחות ?ושמתי לב שהסדרה 1 וגם 3 לא ממש מאובזרות יחסית למאזדה שלי שהיא ברמת גימור בסיסית ויש בה בקרת אקלים מפוצלת , 8 רמקולים , לא יודע כמה יש בבמוו , יש קרוז קוטרלור שבבמוו לא ראיתי שיש , תקן אותי אם אני טועה , וגם ההגה ניראה ממש ישן ולא מודרני , ואפילו יש במאזדה שיפטרים שזה מוזר שאין בבמוו , עכשיו אני מבין זאת סדרה 1 סדרת כניסה אבל עדיין קצת באסה שהיא לא כזאת מאובזרת מבפנים 

פורסם

צריך לזכור שזה דגם כניסה ובשנים האלו הוא היה במחיר יחסית תחרותי (ועם הנחות כאלה ואחרות) אז אתה תראה הרבה יותר רכבים עם 136 כ״ס ורמת גימור בסיסית, ההמלצה לטיפול היא כל 10 אלף ק״מ או שנה.

בנוגע לאיבזור, מאזדה עשו קפיצה משמעותית בשנים האחרונות וקצת מצחיק אבל כן, אתה תקבל רכב מאובזר משמעותית במאזדה מאשר בדגמי כניסה של ב.מ.וו באותן שנים.

שיפטרים, קרוז-קונטרול ורמקולים היו בתוספת תשלום (אם אתה חובב פרוייקטים אפשר להוסיף ולשדרג די בקלות) הייתה רמת גימור עם חבילת M, שם הכל כבר כלול (ועדיין דל ביחס למותגים אחרים). סדרה 3 באותן שנים כבר אמורה ליישר קו, אבל זה תלוי גם בחבילת האבזור.

בגלל זה אני ממליץ להסתכל על האבזור, כל תוספת שנקנתה מעבר לחבילה שהוצעה עלתה הרבה כסף (מצבי נהיגה, גב מושבים מתכוונן חשמלית, חלונות כהים בטבילה, מערכת משודרגת וכו) זה משדרג ומוסיף.

בהצלחה!

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...