Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמשה קדמית

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי השמשה הקדמית חטפה סדק רציני מאד (עצבים על הישראלי הזלזלן שעפות מהעגלה או המשאית שלו אבני חצץ!). 

וזה ממש מעצבן, כי השמשה מקורית, אבל הרכב (מאזדה CX5) בן 11, אז בטח לא ירכיבו כעת שמשה מקורית. נכון?

אני גר באזור חריש ויכול מטעם הביטוח לבחור בסניפים או תחנות שירות של אוטו גלס. אני מאד קפדן, שמעתי בעבר בפורומים על הרכבת שמשה בצורה לא מיטבית, ובואו לא נשכח שצריך אחר כך להדביק גם את המראה...

איך שמשות "דוד" בחדרה? לפני הרבה שנים הוא הרכיב לי שמשה והיה בסדר. איך הוא כיום?

שווה לנסוע לסניף אחר ולבזבז זמן? "יוסי נתניה" עדיף?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לצערי אין לי איך לעזור לך,

כשנזדקקתי לשירותם שלא תחת ביטוח, עשיתי לא מעט טלפונים, גם למומלצים כביכול,

התשובות והיחס שקיבלתי הובילו אותי לבצע את האיטום בעצמי.

אשמח אם תעדכן לאחר שהחלפת, אם יש מקום מומלץ.

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

עדכון: בניגוד למה שיעצו לי אנשים, בביטוח לא איפשרו לי להוסיף תשלום ולבקש/לקבל שמשה מקורית. על כל פנים, העסק שהחליף לי שמשה נקרא "לוסיא גלאס" בחדרה. כשמילאתי את טופס התביעה המקוון של אוטו גלאס, משום מה לא הופיע "דוד זגגות". 

לשמשה לקח כמה ימים להגיע לשם, וכשהגיעה, היא הורכבה בתוך זמן קצר. בסך הכל שירות טוב. נשארו טיפה שאריות של חומר איטום, אבל נראה לי שההתקנה טובה.  אתמול, לאחר שמונה שעות מרגע ההתקנה, הסרתי את סרטי ההדבקה, ואני כרגע עוקב אם אין רעשים חריגים. אעדכן בעוד יומיים שלושה איך השמשה...מקווה שלא אסבול מאדים מוזגמים, אתמול בערב אכן הורגש מעט, אבל אולי זה קשור ללחות הגבוהה.

עריכה אחרונה על ידי thebaron
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בעוד שבוע- שבועיים תשפוך הרבה מים על איזור השמשה ( בכל ההיקף שלה), כדי לוודא שאין דליפה פנימה.

אם יש - תחזור לאותו בית העסק, שיפרקו וידביקו שוב כמו שצריך. לא ניסיון תיקון נקודתי.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה נוספת: על השמשה בצד הנהג למטה, יש חלונית מלבנית. לדעתי אמורים לראות דרכה את מספר השילדה של הרכב. משום מה, כעת אין מספר שילדה! לאן המספר נעלם?

פורסם (נערך)

כשסידרתי בעצמי, ראיתי את האיכות העבודה של קודמיי,

בעולם מושלם הייתי מנחית עליהם אחריות פלילית,

לא ידעו איך לשלוף את חיפויי הצד של השמשה אז שברו את כל הקליפסים (ייחודיים לדגם הרכב),

כשהיה צריך להחזיר, השפריצו סיליקון והדביקו, ובזה סתמו את תעלות הניקוז שהובילו לחדירת מים וחלודה (למזלי רק על התושבות של הקליפסים)!

את השמשה עצמה הדביקו עם טון חומר שגלש לצדדים וסתם תעלות ניקוז בעצמו.

ושברו לא מעט פלסטיקים שיש לשחרר בסדר מסוים בתחתית השמשה.

די בטוח שיש לי תמונות של האסון, אנסה למצוא אותן

image.thumb.png.b395e61eb61930bbeee1e77736d596e3.pngimage.thumb.png.6bb6019cb86edf57ed99b54196dcb10f.pngimage.thumb.png.e8ea77f5601712b6ef7e38af9571e734.png

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • מבאס 3

כבר חתמתי...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: התקשרתי לשירות הטכני של מאזדה. אמרו לי שמספר השלדה מופיע על מסגרת הצד ליד הדלת הקדמית של הנוסע. אמרו לי שגם אם אין מספר שילדה בחלונית בשימשה, זה עדיין בסדר, לעיתים זה כך.

ולגבי השימשה, אכן יש מעט אדים...אבל לא משהו יוצא דופן. ולגבי אטימה, בשטיפת רכב לא הרגשתי רסיסי מים. לא בדקתי עם ציניר כפי שהוצע כאן. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...