Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתיקון סופר פיור 50

פוסטים מומלצים

אהלן חברים אני מחבב קטנועים 50 סמק 2 פעימות והיו לי כמה כלים ומכולם היתאכזבתי מה חוסר אמינות ובעיות לא ידועות ומוזרות ,קיצר קניתי סופר פיור שיש 3 שנים באיזה מחסן התחלתי לשפץ פתחתי ראש מנוע שמתי דלק אחכ שפשפתי בעדינות עם צמר פלדה עד שהבוכנה חזרה לעבוד חלק סגרתי שמתי פלג הוצאתי תשסתום עלים ונקיתי אותו שמתי קרבורטור לאחר שנקתי טוב והופה לא מניע ואז חפרתי שוב והבנתי שלא מגיע דלק חפשתי כל מני בעיות במשאבת דלק צינורות וכדומה אבל הכל היה תקין אז נגשתי לשסתום עלים פירקתי נקיתי ונתתי סטרטר ויצאו נוזלים ניראלי ספריי קרבורטור מעורבב עם מים ודלק חזרתי לעבוד החלפתי תשסתום עלים חברתי קרבורטור והופ מניע ויתרתי על הצוק האוטומטי כי לא הייתי בטוח אם הוא עובד אבל הוא הניע בילעדיו ,אחרי כמה שעות באתי להניע עבד סבבה נוסע 15 מטר שומע רעשים מוזרים ונחלש בטורים וניכבה ,ויותר לא הניע שזה מוזר שיש דלק ,יש ניצוץ ,מה כבר יכול להיות?? זה תקלה שאני מכיר אותה מאותו כלי שהיה לע שפתאום שובקים חיים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תוודא שמגיע דלק למנוע, אם יש ניצוץ הפלאג כנראה ייבש דבר שמעיד על שלא מגיע דלק.

אם לא מגיע דלק יכול להיות שאין קומפרסיה.

מעבר - יכול להיות שהשסתום לא תקין.

הצ'וק אגב עובד הפוך - החשמל גורם לו להיסגר.

אם הוא לא מחובר לחשמל הוא עובד קבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך השם הענין הסתדר ,הבעיה הייתה שהפלג היה רטוב מאוד ונראלי לא הכי תקין וכניראה גם התערובת של הדלק לר הייתה טובה אז החלפתי פלג לחדש והוספתי עוד דלק כמעט בלי שמן והניע כמו גדול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...