Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מעל המחירון

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין, כמות העסקאות שאתה רואה בטל בשישים לעומת כלל השוק, ואין לך מושג מה טעות הדגימה שלך.

הבעיה היא שכשיש אלפי דגמים ותת דגמים גם לוי יצחק לא יכול לדגום יותר מידי דגמים מידי חודש, ואז נכנס למשחק לא רק עניין דגימת העסקאות אלא גם אינטרפולציות ואקסטראפולציות ושאר תחשיבים, ואם אתה שמאי אני מניח שאתה מודע היטב למורכבותם.

מצד שני, כלי רכב זה מוצר המוני ואי אפשר לבצע חיתום אינדיבידואלי לכל מכונית כל שנה. אז המחירון נותן פתרון, לטוב ולרע. כמו הדמוקרטיה - מערכת עם הרבה חסרונות, אבל הטובה ביותר שיש לנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

עוד הודעה שתומכת בכך שהמפרסמים במחיר גבוה מהמחירון יותר מחוברים למציאות ממה שחלק כאן טוענים.

אם הוא ויתר על קניה של הרכבים האחרים זה לא אומר שהם לא שווים את המחיר שרוצים עליהם? 

וסיווק זה לא רכב ייחודי יחסית לג'אז אוריס ופריוס?

• אהבתי 1
פורסם

מרפי עובד שעות נוספות,
שאתה קונה רכב כולם מבקשים מחירון + גם על רנו " אחי זה דיזל חסכוני וזה מבוקש בשוק",

שאתה מוכר "פחחחח רנו, לא מעניין מה אני נותן לך 50% מהמחירון".

פריוס+ לא משנה מה המצב תעוף ב15%מעל המחירון...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 10 שעות, razi_pazi כתב:

עוד הודעה שתומכת בכך שהמפרסמים במחיר גבוה מהמחירון יותר מחוברים למציאות ממה שחלק כאן טוענים.

מה הקשר לחיבור למציאות?

הדבר הזה מגיע כרגיל מהרצון הישראלי לא לצאת פראייר.

אנשים קונים מעל המחירון ואז לא רוצים לצאת פראיירים אז מוכרים בעוד יותר מעל המחירון, וזה מתגלגל ככדור שלג שבסוף פוגע בכולם.

ולא, אני לא מדבר על לנד קרוזרים, s2000 או אנומליות אחרות. אני מדבר על רכבים סטנדרטיים.

והדיבור על לוי יצחק גם לא ברור לי, מבחינת מחירון הרכבים היום שומרים על ערך משמעותית יותר מאשר פעם, זה לא יהיה הוגם מול חברות הביטוח לתמחר רכב בן 8 ב 60% מהמחיר שלו כחדש.

בסוף מי שמרוויח אלה היבואנים כי לאנשים פשוט לא משתלם לקנות אוטו משומש.

פורסם

אני אבהיר שתי נקודות חשובות:

1. בשאלה שלי התייחסתי למשפחתיות היפניות/דרום קוריאניות בלבד. המכוניות השמורות עפו מהר (קרוב לוודאי מעל המחירון). הפחות שמורות בלשון המעטה עדיין מופיעות באתר יד2.

2. מכוניות מיני בסגנון קיה פיקנטו/ יונדאי i10 או אירופאיות למיניהן, יש בשפע באתר יד2 וההתרשמות שלי ששם המוכרים לא עפים על עצמם.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Ooga כתב:

ולא, אני לא מדבר על לנד קרוזרים

לפני 44 דקות, Ooga כתב:

אני מדבר על רכבים סטנדרטיים

לנדקרוזר זה רכב סטנדרטי לחלוטין שגם נמכר במספרים יפים+ בכל שנה ולא חסר היצע ממנו. להזכיר אותו באותו משפט עם S2000... כמו להזכיר חמור וחד קרן באותו משפט.
בכל רגע נתונן שתיכנס ללוח תמצא רכבי לנדקרוזר למכירה ובכל תקציב, ואם התקציב שלך גדול תמיד תוכל להניח את ידיך על רכב שמור בלי הרבה מאמץ ואולי תשלם פרמיה של 10-15% מעל המחירון -> נשמע לי די סטנדרטי, כמעט כמו טויוטה קורולה.

לפני 34 דקות, beastmodeisr כתב:

אני אבהיר שתי נקודות חשובות:

1. בשאלה שלי התייחסתי למשפחתיות היפניות/דרום קוריאניות בלבד. המכוניות השמורות עפו מהר (קרוב לוודאי מעל המחירון). הפחות שמורות בלשון המעטה עדיין מופיעות באתר יד2.

נקודת המוצא שלך שהשמורות עפו מהר מעל המחירון. קודם כל מה זה מעל המחירון? 2000 שקלים מעל? זה סכום זניח ולא משמעותי ששווה לשלם על רכב שמור באמת. 10K מעל? תביא דוגמאות.
יותר סביר שרכבים עם נתונים טובים מאוד שתומחרו כראוי (מחירון+אולי פרמיה קטנטונת) עפו מהר. 
מצד שני רכבים עם נתונים טובים מאוד שמתומחרים במחיר מונפץ כנראה ישכבו בלוח, וזה נכון גם ל"רכב מיוחד" כמו הלנדקרוזר.
רכבים עם נתונים בינוניים מינוס שמתומחרים במחיר מונפץ הם רכבים שלא באמת רוצים למכור אותם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רכבים שמורים וטובים עם ק"מ נמוך, מטופלים ונקיים, למה שימכרו במחירון מנותק? 

לצורך הדוגמא של פותח השרשור, 

אם פורטה 2014 בעלת מחירון של 28 אלף( רכב נקי, ללא תאונות, מטופל) וקורולה עם נתונים דומים בעלת מחירון של 48 (😱 ) למה אני כבעל פורטה צריך לקבל את זה כעובדה? 

סהכ שתי מכוניות זהות עד כדי במפרט שלהן ובנוסף, כחדשות נמכרו בפער של 8-12 אלף ש"ח למה כשמשומשות הפער צריך להיות גדול יותר? 

בהחלט הגיוני שבעל הפורטה ייבקש 35 וגם יקבל. 

כנראה שבעל פורטה שמורה ייקבל את אותה כמות שיחות כבעל קורולה שמורה.

• מצחיק 2

פורסם

לא יקבל את אותה כמות השיחות, אבל יקבל שיחות מאנשים שונים.

מי שמחפש רכב עד

35 אלף ₪ יתקשר לבעל פורטה. מי שמחפש רק קורולה ומוכן לשלם 50 אלף₪ על קורולה שמורה (אפילו שהיא משנתון נמוך ) , לא יתקשר בקשר לפורטה.

בעל פורטה שמורה, שמבקש 35 אלף שקל כאשר מחירון 28, לא שונה מזה שמבקש 55 אלף על קורולה שמורה כאשר המחירון שלה 48 אלף₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הקשר בין שני רכבים שונים? תשוו תפוחים לתפוחים. מי שמטפל בזמן, רק במוסך היבואן ומוכר רכב נקי מתאונות והוא יד ראשונה - יש אנשים שישלמו מעל המחירון. במיוחד אם המוכר הוא איש משפחה מעל גיל 40.

חייל משוחרר שמוכר רכב משופר, משופץ שהוא מטפל בו במוסך מדרכה - לא בטוח שישלמו לו מעל המחירון.

זה המצב כרגע, אולי זה ישתנה פעם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

משווים בדיוק תפוחים לתפוחים - רכב משפחתי אוטומטי 1.6 עם אמינות טובה וצריכת דלק דומה. עלו בערוך את אותו הסכום בתור חדשים.

במקום קורולה אפשר לקנות שני פורטה או שני לנסר ( או לנסר+ פורטה). זה המצב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה כי לא היה להם אז מחירון 2024.

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

במקום קורולה אפשר לקנות שני פורטה או שני לנסר ( או לנסר+ פורטה). זה המצב.

כי ישראלים שומעים טויוטה ומוכנים לשלם הון תמורתה, בלי היגיון.

הבעיה פה היא לא רק במחירון, הוא משקף באופן לא כל כך רע את השוק.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...