Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי יאריס היברידית חדשה, עם מסך מולטימדיה משלה. הנייד שלי הוא שיאומי 11 רדמי. משום מה אני לא מצליח להעביר את התוכן שלו למסך. יש אודיו מווטאסאפ, יש בלוטוס פעיל, אבל וייז(או בכלל כל מידע מהמסך) לא עובר לרכב. ה USB C מטעין, אבל נראה שלא מעביר מידע. מישהו נתקל בתופעה כזאת? האם יש צורך בכבל ספציפי?

פורסם

כן, תנסה להחליף כבל.

טלפונים אחרים כן עובדים ברכב? היישומון של אנדרואיד אוטו קיים בטלפון? יש מכשירי אנדרואיד שבהם הוא לא זמין.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, Ido.G כתב:

כן, תנסה להחליף כבל.

טלפונים אחרים כן עובדים ברכב? היישומון של אנדרואיד אוטו קיים בטלפון? יש מכשירי אנדרואיד שבהם הוא לא זמין.

כן, היישומון קיים בטלפון. אני מגיע למסך שמשם כבר צריך להתחיל להעביר את הנתונים למולטימדיה, ואז זה מתנתק. היו פעמים שקפץ הגוגל מפס במסך הרכב, ואז קורה ניתוק.

לא ניסיתי ניידים אחרים. אולי באמת אחליף את הכבל.

לפני 22 דקות, DRcarLEd כתב:

זה כבל מעביר דאטה

איזה למשל? יש ברכב רק USB C. פשוט, בחנות ראיתי כמה כאלה, ולמוכר לא היה מושג מה ההבדל בניהם.

פורסם (נערך)

יתכן שיש מספר כבלים שעונים על התקן, אבל יש הבדלי איכויות. למיטב ידיעתי Type C זה סוג החיבור עצמו (ה-"צורה"), יתכן שיש עוד תכונות מעבר לכך.

תנסה להשתמש באחד מאלו שמגיעים עם המכשיר.

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 18:42, Ido.G כתב:

יתכן שיש מספר כבלים שעונים על התקן, אבל יש הבדלי איכויות. למיטב ידיעתי Type C זה סוג החיבור עצמו (ה-"צורה"), יתכן שיש עוד תכונות מעבר לכך.

תנסה להשתמש באחד מאלו שמגיעים עם המכשיר.

עם המכשיר הגיע USB רגיל(גדול), כך שזה לא מתאים לרכב שלי.

אבל פשוט הלכתי לחנות של אביזרים לנייד, והמוכר נתן לי בדיוק את מה שאני צריך(כבל דאטה). אמנם עלה לי 70 שקל, אבל התיקשורת עם הרכב הופיעה מייד.

תודה לכולם על המענה.🙂

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ANDROID AUTO רגיש בטירוף לסוג הכבל, איכותו ואפילו מידת החיבור בתוך הטלפון. חלק מהסיבה שקניתי מתאם לAA WIRELESS ושלום על ישראל.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...