Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחידת הניוד שלנו יורדת לסיבוב שני, הפעם אנחנו נחושים להתמודד עם עוד קושי מוזר - אבק. 

הפודרה העזתית שנכנסת לכל מקום בעיקר דופקת את הנשקים האישיים והמקלעים. 

אשמח לגייס את חוכמת ההמונים והניסיון בפורום כדי לשאול אם מישהו מכיר קונץ-פטנט שיכול להפוך את משאבות ניפוח האוויר בתחנות הדלק לסוג של קומפרסור אוויר כדי לנקות אותם במהירות. 

איזה מתאם או מחבר, משהו בסגנון. 

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא תשובה לשאלה שלך, אבל כדי להפחית חדירה של אבק למכלולי הנשק יש לוודא שהמחסנית בהכנס, תריס פתח פליטה סגור ויש כיסוי סתרשף (כובעון פלסטיק לסתרשף שניתן גם לירות דרכו).

אפשרות אחרת היא להשתמש בקלשניקוב : )

פורסם

כשבוחרים באפשרות של "צמיג ריק" במשאבת הניפוח, היא מוציאה אוויר גם כשהיא לא מחוברת לונטיל, אם אני זוכר נכון

אפשרות שנייה- גלילון 😁יורה בכל מצב

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

1. תנסה בפנצרייה - אולי יש להם איזה מתאם כזה..למרות שקשה לי להאמין, אבל אולי יש להם רעיון לאלתר ונטיל עם פין קבוע שמחובר לקלמפה שאפשר לנעול על האקדח אויר.

2. מיכל אויר דחוס שמנקים אבק במחשבים - לא יודע אם זה מספיק עוצמתי לניקוי נשק...וגם חד פעמי...

3. ראיתי באמזון מיכל רב פעמי עם מתאם מילוי שנראה תואם לאקדחי מילוי אויר של צמיגים - לא זול ולא יודע אם באמת תואם.

image.thumb.png.dbb44c84c7165fa847698c334497ebaf.png

פורסם

משתמשים בגלגל ספייר, ממלאים ללחץ מרבי אפשרי ומחברים אקדח אוויר לצמיג עם צינור שאפשר למצוא בכל חנות כלי עבודה רצינית, צבע לרכב, חנויות של אייר-בראש (שזה בתכלס הצינור המתאים לחיבור לונטיל שרדר).  

• מעניין 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני יודע שרשמו פה את השם של הונטיל אבל הנה

spacer.png

הנה לינק לשרדר עם חיבור 1/8 אינצ' בצד השני

ציטוט

schrader valve to air line

מפה נראה לי שאפשר לעשות הכל.

בכל אופן, אפשר ללכת לכל פנצ'ריה ולבקש שרדר בשביל לאלתר משהו..

עכשיו לך תמצא מישהו שמלחים נחושת

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמו שאמרו פה - החברה אצלנו קנו (מתרומה אם אני לא טועה) מפוחים נטענים של מקיטה.

עובד מעולה על נשקים ויותר חשוב על האנשים עצמם שיוצאים מכל נסיעה מנהלתית מאובקים בכל חור

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.5.2024 בשעה 11:37, Michael01 כתב:

לא תשובה לשאלה שלך, אבל כדי להפחית חדירה של אבק למכלולי הנשק יש לוודא שהמחסנית בהכנס, תריס פתח פליטה סגור ויש כיסוי סתרשף (כובעון פלסטיק לסתרשף שניתן גם לירות דרכו).

אפשרות אחרת היא להשתמש בקלשניקוב : )

זה

פורסם

שנים שיש לי קומפרסור נייד ברכב שמתחבר לשקע המצת. ממלא איתו גלגלים מתנפחים לילדים וציוד ים. יש דגמים חזקים יותר שמגיעים עם מתאם + צינור שיכול לנקות את הנשק ובעיקר את הפרצוף מהפודרה. פשוט מאוד, קל, ללא סוללה, ולא יקר.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...