Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי לד לבגאז' מעליאקספרס ו DSVשלחו לי סמס לשלוח להם את הלינק לווטסאפ כי יש סיכוי שנדרש אישור

אבל זה לבגאז בלבד ככה שלא צריך

אז לא יחייבו אותי בכלום ככל הנראה? 

"במידה וברצונך ש DSV תבצע עבורך את השחרור יש לשלוח לינק למוצר אותו רכשת כיוון שייתכן והוא כפוף לשחרור תחת חוקיות ייבוא" 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מאמין שלא יחייבו אם לא צריך אישור.

היה לי משהו דומה (לא רכב, תקשורת), שלחתי קישור, ראו שאין צורך באישור למוצר הזה ולא חייבו אותי.

ראוי לציין לטובת DSV.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
  • אהבתי 1
פורסם

היי, 

הזמנתי פילטר + מוטות קישור והמכס עיכב לי את החבילה. 

פניתי לדואר ישראל להבין היכן הנ"ל עומד ונאמר לי שזה נמצא במחסן מעוכבים בראשון לציון..

איך משחררים את זה ? אשמח לסיוע.. 

להבנתי הפריט מחויב רק בiso9001 או משהו בסגנון.. 

פורסם

אם שלחו לך הודעה שזה מעוכב ואתה צריך לספק אישור, אז תפעל כמו שכתוב בהודעה.

אם לא שלחו לך הודעה, אתה לא צריך לעשות כלום, יבדקו ועוד כמה ימים זה ישתחרר.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 2.3.2026 בשעה 21:36, amosbmw כתב:

אם שלחו לך הודעה שזה מעוכב ואתה צריך לספק אישור, אז תפעל כמו שכתוב בהודעה.

אם לא שלחו לך הודעה, אתה לא צריך לעשות כלום, יבדקו ועוד כמה ימים זה ישתחרר.

זהו , קיבלתי הודעה שהחבילה אמורה לעבור הליך שחרור מכס פרטני, אבל לא ביקשו שום דבר נוסף. 

אתמול התכתבתי עם נציגה של דואר ישראל, שלחה אותי לאיזה מוקד עמילות של דואר ישראל שאף אחד לא באמת עונה בו.

היום התכתבתי בשנית עם דואר ישראל, הנציגה אמרה שאני רק נדרש לשלוח צילום תעודת זהות...

בכל מקרה הנפקתי רישיון יבוא וצירפתי את כל האסמכתאות לפי המדריך, רק שאני לא יודע מה לעשות עם האישורים שקיבלתי, כרגע פשוט שלחתי את זה לדואר ישראל כולל צילום ת"ז, נראה לאן יתגלגלו הדברים. 

מדובר ב2 חבילות, אחת שהגיעה לארץ ב22/2 ואחת ב26/2...

פורסם
בתאריך 26.2.2026 בשעה 17:57, גולדן191 כתב:

הזמנתי לד לבגאז' מעליאקספרס ו DSVשלחו לי סמס לשלוח להם את הלינק לווטסאפ כי יש סיכוי שנדרש אישור

אבל זה לבגאז בלבד ככה שלא צריך

אז לא יחייבו אותי בכלום ככל הנראה? 

"במידה וברצונך ש DSV תבצע עבורך את השחרור יש לשלוח לינק למוצר אותו רכשת כיוון שייתכן והוא כפוף לשחרור תחת חוקיות ייבוא" 

התקבל ללא תשלום כלשהו/בקשה לאישור ברגע שהבינו שזה לבגאז'.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עבר כבר 2 וחצי חודשים מאז שמופיע לי "ממתין לבדיקת נציגי רשויות האכיפה" פניתי למייל של המכס 5 פעמים כל כמה ימים אין תגובה בכלל..  מה עושים ?

פורסם

זה משהו של משרד התקשורת ? אם אתה חושב שכן אתה צריך לדבר איתם אמור להיות לי מייל או משהו, אתה יכול גם למצוא לבד בגוגל כמובן לי הסיפור איתם היה לפני כשנתיים

כשלי היה ממתין לבדיקת.. כמו אצלך זה היה משרד התקשורת

פורסם
לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

זה משהו של משרד התקשורת ? אם אתה חושב שכן אתה צריך לדבר איתם אמור להיות לי מייל או משהו, אתה יכול גם למצוא לבד בגוגל כמובן לי הסיפור איתם היה לפני כשנתיים

כשלי היה ממתין לבדיקת.. כמו אצלך זה היה משרד התקשורת

לא זה חלקי חילוף שהגיעו לי שני חבילות (הזמנה אחת) הראשונה היה את ההודעה של "ממתין לנציגי רשויות האכיפה" אבל קיבלתי אותה אחרי יומיים שהייתה בארץ השניה ההודעה תקועה חודשיים וחצי ולא זז כלום.

פורסם
לפני 1 דקה, Deutz912 כתב:

לא זה חלקי חילוף שהגיעו לי שני חבילות (הזמנה אחת) הראשונה היה את ההודעה של "ממתין לנציגי רשויות האכיפה" אבל קיבלתי אותה אחרי יומיים שהייתה בארץ השניה ההודעה תקועה חודשיים וחצי ולא זז כלום.

המייל הבא לא עונה לך ??  [email protected]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...