Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילאתי טופס במערכת מסלול אחרי הזמנה, לא נתקלתי בשום בעיה עם המכס הם העבירו את החבילה חלק. (רק שהיה להם טעות עם חיוב המכס קצת באשמתם)

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרכב אספנות לא נדרשת עמידה בתקן. אבל תדאג להזמין על שם בעל הרכב שרשום ברישיון, זה קריטי לקבלת האישור.

אם הרכב בלי טסט כרגע, ייתכן ותידרש להכין מכתב ממוסך שהחלקים נדרשים לצורך מעבר טסט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

לרכב אספנות לא נדרשת עמידה בתקן. אבל תדאג להזמין על שם בעל הרכב שרשום ברישיון, זה קריטי לקבלת האישור.

אם הרכב בלי טסט כרגע, ייתכן ותידרש להכין מכתב ממוסך שהחלקים נדרשים לצורך מעבר טסט.

אבל נדרש למלא טופס ייבוא אישי ?

Chevrolet aveo 2006 - sold, Seat leon fr 2014- sold, abarth 500c 2015

פורסם (נערך)

האם באמת עדיף EMS על אחרים?

נראה שקשה ליצור איתם קשר, הם לא יעילים ולא מסודרים:

אפשרות הצ'ט באתר לא פועלת בגלל באג.

בטלפון 171: שיחה ראשונה הגיעה לשקט. שיחה שניה, הצד השני לא שמע אותי.

שיחה שלישית פעלה. אבל נציג לא יעיל, או מערכת לא יעילה. כל הסיפור מניסיון השיחה הראשון ועד סוף השלישית לקח איזה 3/4 שעה.

ביקשתי שישלחו לי את תווית המשלוח / הצהרת המכס. אמרו שהעבירו פניה למחלקה (?). מי יודע לאיפה זה הועבר וכמה זמן זה יקח.

ביקשתי לשנות מספר טלפון שמשויך למשלוח. אמרו שנעשה את זה כבר אחרי שזה יגיע לארץ. לא הגיוני.

במקביל, מסתבר שלא היתה להם כתובת אימייל. את זה לפחות כן אפשר היה להגדיר. לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

EMS זה שילוב מושלם: מחירים של בלדרות ומהירות שירות של דואר.

(ציניות למי שלא הבין).

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

דווקא הזמנתי כעת מ ak24parts הם לא הצליחו לשלוח את החלפים בחבילה אחת אז שלחו בשתי חבילות (הגאונים האלה שמו את הקבלה המלאה בחבילה אחת וחייבו אותי מכס של ההזמנה כולה) החבילה שהגיעה שניה לארץ אחרי כשבוע ויום מהחבילה הראשונה טופלה תוך 2 ימים משהגיעה לארץ וקיבלתי אותה אתמול, החבילה הראשונה שהגיעה עדיין כתוב "ממתין לבדיקת רשויות האכיפה" עבר כבר שבועיים..

פורסם
לפני 4 דקות, Deutz912 כתב:

דווקא הזמנתי כעת מ ak24parts הם לא הצליחו לשלוח את החלפים בחבילה אחת אז שלחו בשתי חבילות (הגאונים האלה שמו את הקבלה המלאה בחבילה אחת וחייבו אותי מכס של ההזמנה כולה) החבילה שהגיעה שניה לארץ אחרי כשבוע ויום מהחבילה הראשונה טופלה תוך 2 ימים משהגיעה לארץ וקיבלתי אותה אתמול, החבילה הראשונה שהגיעה עדיין כתוב "ממתין לבדיקת רשויות האכיפה" עבר כבר שבועיים..

איך כל כך מהר אחי? עם איזה שילוח הזמנת? UPS או DHL סוג של?

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, גולדן191 כתב:

איך כל כך מהר אחי? עם איזה שילוח הזמנת? UPS או DHL סוג של?

Courier International (Premium) זה Omniva ובעצם זה EMS.

נשלח ב 21.01.2026, עלה על מטוס ב 23.01.2026, הגיע לארץ ב 02.02.2026.

זוג בולמי זעזועים קדמיים של MEYLE + זוג בולמי זעזועים אחוריים DENCKERMANN + קפיצים + מיסבים + תושבות בולמים + פילטר סולר. 1000 ש"ח כולל משלוח, ו 550 מכס.

אתה זוכר שרציתי להזמין משם ושאלתי אם יכול להיות שיהיו הפתעות חדשות של המכס, בסוף זה יצא כמתוכנן 550 ש"ח מכס כולל עמילות מכס על ההזמנה. (דיברתי עם בית המכס הם אמרו שהחבילה השניה תעבור במכס ואם יחייבו בתשלום אדווח ששילמתי בחבילה הראשונה וישחררו אותה בלי תשלום למכס), לא עבר מאז הרבה זמן זה הגיע במהירות. (היה גם עיכוב שהחבילה חזרה כי החבילה הייתה גדולה מאוד ולא היה אפשרות לשלוח את זה בחבילה אחת).

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • אהבתי 1
פורסם

הזמנתי לפני 3 ימים מהם [ak24parts]  סט קלאץ וקיבלתי קבלה במייל ומאז אני לא רואה כלום מה אם החבילה שלי לא במייל ולא באזור אישי באתר שלחתי להם מייל מה קורה והם אמרו שהם נותנים קוד חבילה [למעקב] רק אחרי שזה יוצא...... 

זה נשמע לי מאד מוזר ואני לא יודע מה לעשות  

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 12 דקות, פשטות כתב:

הזמנתי לפני 3 ימים מהם [ak24parts]  סט קלאץ וקיבלתי קבלה במייל ומאז אני לא רואה כלום מה אם החבילה שלי לא במייל ולא באזור אישי באתר שלחתי להם מייל מה קורה והם אמרו שהם נותנים קוד חבילה [למעקב] רק אחרי שזה יוצא...... 

זה נשמע לי מאד מוזר ואני לא יודע מה לעשות  

כנ"ל אצלי

אתר מינימלסטי, לא לדאוג

כשזה יוצא החוצה אתה מקבל מייל מסודר עם מעקב והכל

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...