Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי ההגדרה לנוסע ברכב בתקנות התעבורה?

פוסטים מומלצים

במהלך הנסיעה בה אני, זוגתי וכלב ויורקשר נסענו ברכב בצמוד לנתיב 3+ עלתה השאלה, האם היורקי נחשב גם כנסוע ברכב. אם איני טועה, התקנה לנתצ מגדירה את מספר הנפשות כ"נוסעים". השאלה שלי היא איך מוגדר נוסע בתקנות. 

עריכה אחרונה על ידי yaba
  • מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה יפה, אבל ההגדרה היא "אנשים"

כתוב,בתדובה ל"מי יכול לנסוע בנתיב פלוס"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, היה על זה שרשור.

נוסע הוא אדם. חי.

אישה בהריון נחשבת נוסע אחד.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפעמים כשהחוק לא ברור ביהמ"ש צריך לפרש את כוונת המחוקק. אני מאמין שביהמ"ש יקבע שכוונת המחוקק היא לאנשים ולא לחיות, כי מטרת המחוקק היתה להקטין את העומס בכביש ולעודד נסיעה משותפת.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה רכב שהסיע גופה ולצורך העניין בית המשפט לא ראה בגופה "נוסע"
גם כלב הוא לא "נוסע"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, 2pac כתב:

כי מטרת המחוקק היתה להקטין את העומס בכביש ולעודד נסיעה משותפת.

אה מן הסתם צודק, אבל משעשע לחשוב שתחת הטיעון הזה ילדים וכל מי שאין לו רשיון נהיגה, או אפילו רכב משלו, לא אמורים להספר כי הסעתם לא מורידה את מספר הרכבים מהכביש :-) אבל זה רק בשביל ההתפלפלות :-).

מבחינת חוקי התעבורה בעלי חיים הם רכוש, מטען. גם אין חובה לחגור אותם (למרות שמאוד מאוד מאוד מומלץ, וכבר 20 שנה שהכלבים והחתולים שלי מחוברים לחגורת הבטיחות בכל נסיעה). יש תקנות לגבי הובלה מסחרית של בע״ח, לגבי חיות מחמד אין שום התייחסות ספציפית, אפילו לא איסור לנהוג איתן על הברכיים, או לתת להם להוציא ראש מהחלון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר כתוב "אנשים".

אולי יהיה מי שלא יכלול בכך "נשים"

[/ציניות]

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי כלב וקשירה שלו, לצערי סמכתי על הכלב שלי יותר מדי.

יום אחד קפץ לי לרגליים באמצע נסיעה.

מאז שמתי אותו בבגאז' (האצ'בק) קשור שם ולא יכל לעשות כלום, יכל רק לזוז בתוך הבגאז'.

המזל שהוא קפץ לי כשהייתי עוד בחניה ורק התחלתי לזוז אז הייתי על מהירות אפסית וישר איכשהו הצלחתי לבלום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא איך הוא קשור.

אולי מנעת ממנו להפריע לך בנהיגה, וזה חשוב, אבל האם הוא מוגן בעת תאונה?

איך הוא קשור? קולר ורצועה שרק מונעים ממנו להתקרב אליך? זה יכול להיות קטלני במקרה תאונה.

בעת נסיעה צריך לשים לכלב רתמה, ואותה לחבר באביזר יעודי לחגורת הבטיחות.

קשירה בקולר יכולה לגרום לחנק או שבירת הצוואר בעת תאונה. הרתמה חיונית כדי שבמקרה תאונה הכח הגדול של הפגיעה יחולק על החזה והשכמות.

אומנם לצערי אין תקנים לענין, וגם לא לאביזר שמתחבר לחגורת הבטיחות, אבל זה ודאי טוב יותר מקשירה בקולר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהי זכרו בצרור המפתחות, 

היה קשור ברתמה

בכל מקרה אי"ה לא יהיה לי עוד כלב, אבל כנראה שכן , אהבתי את הטיפשון הזה ומת מסרטן לפני שנתיים בגיל 11

• אהבתי 1
  • מעניין 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...