Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי שברולט ספארק 2015 LS ידני 1.0 (74 כ״ס). ממש ממש אוהב את הרכב, אבל לצערי נהיה לי קצת קטן מדי לטיולים ואני מחפש משהו קצת יותר גדול.

אני לא מחפש משהו מוגזם, מחפש אותו סגנון, רכב פשוט ונחמד רק קצת יותר גדול(בגאז' כמה שיותר גדול יעזור מאוד). לפי מה שראיתי המחירון של הרכב הנוכחי הוא 13,000(הרכב עם 110 ק"מ, יד2 בעלות פרטית), בהנחה שאני יכול למכור את הרכב ב10,000 בערך, ומוסיף עוד נגיד 25-30 אלף, על איזה אופציות כדאי לי לבדוק? שוקל גם אולי להיכנס לליסינג, למרות שבאופן כללי אני שומע שזה לא מומלץ, אבל נשמע לי נחמד לשדרג את האוטו כל כמה שנים בלי יותר מדי התעסקות במכירה, קניה וכו'.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי emesacco
פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ידני הייתי מחפש דאציה סטפוואי עם מנוע 0.9 טורבו או דיזל, הרכב מרווח יותר, נח יותר, הדיזל חסכוני מאוד וזריז אם כי יהיה יותר קשה למצוא.

עוד אופציה היא סיטרואן קקטוס דיזל או פיגו 208 אך היא פחות נפוצה.

איביזה/פאביה/פולו ידניות כאשר הפולו איכותית יותר ועם מושבים נוחים. אך תהיה ירידה שבנתון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, yulianx כתב:

אם ידני הייתי מחפש דאציה סטפוואי עם מנוע 0.9 טורבו או דיזל, הרכב מרווח יותר, נח יותר, הדיזל חסכוני מאוד וזריז אם כי יהיה יותר קשה למצוא.

עוד אופציה היא סיטרואן קקטוס דיזל או פיגו 208 אך היא פחות נפוצה.

איביזה/פאביה/פולו ידניות כאשר הפולו איכותית יותר ועם מושבים נוחים. אך תהיה ירידה שבנתון.

מבחינת הרכב עצמו, לא כל כך אכפת לי מנוחות הרכב, אני כרגע מסתדר עם השברולט ספארק אז מאמין שכל אופציה תהיה יותר נוחה, חשוב לי בעיקר תא מטען כמה שיותר גדול כדי שאוכל להכניס אליו כמה שיותר ציוד ולהימנע מלשים הרבה ציוד על המושבים מאחורה, שזה מה שאני עושה כרגע.

אסתכל על האופציות שרשמת, תודה :)

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, emesacco כתב:

חשוב לי בעיקר תא מטען כמה שיותר גדול כדי שאוכל להכניס אליו כמה שיותר ציוד ולהימנע מלשים הרבה ציוד על המושבים מאחורה, שזה מה שאני עושה כרגע.

אם גם ככה אתה מטייל בלי נוסעים מאחורה (לפי מה שאני מבין מדבריך), אז קפל את המושבים והרווחת תא מטען משולש בגודלו בחינם אין כסף...

עוד רעיון זה לבדוק האם יש אפשרות וכמה עולה roof rack וכמה כמובן אפשר להעמיס על הגג.

עריכה אחרונה על ידי דג
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, דג כתב:

אם גם ככה אתה מטייל בלי נוסעים מאחורה (לפי מה שאני מבין מדבריך), אז קפל את המושבים והרווחת תא מטען משולש בגודלו בחינם אין כסף...

עוד רעיון זה לבדוק האם יש אפשרות וכמה עולה roof rack וכמה כמובן אפשר להעמיס על הגג.

לא בדיוק. מטייל עם כלבים ונוסע נוסף מקדימה ככה שקיפול מושבים לא בדיוק אופציה, בגלל זה מעדיף תא מטען גדול. יש לי גם ציוד שקבוע נשאר באוטו ותופס לא מעט מקום אז כרגע בעצם אין לי אפשרות שבני אדם ישבו מאחורה(כלבים כן), כן יש מקרים שאני צריך את המקום הזה פנוי אז זה גם יעזור.

כן שוקל לבדוק על roof rack לרכב הנוכחי(אצלי הדגם בלי המתקון), לא בטוח אם שווה את הכסף, וזה גם ציוד מאוד מאוד יקר(עשרות אלפי שקלים) ככה שאני לא בטוח כמה אני ארגיש בנוח לשים את זה על גגון, כמה שזה אמור להיות בסדר ברמת העיקרון.

עריכה אחרונה על ידי emesacco
פורסם
לפני 8 דקות, BoazB11 כתב:

ציוד כזה יקר לא הייתי משאיר באופן קבוע גם בתוך הרכב.

הציוד היקר לא נשאר קבוע באוטו, יש ציוד זול שנשאר קבוע באוטו, ויש ציוד יקר גדול וכבד שאני לוקח איתי לטיולים, אבל אני לא חושב שהייתי רוצה לשים אותו על גגון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הקליאו אופציה טובה מאחור לא מרווחת במיוחד אבל לא מטען גדול. הרכב חסכוני מאוד. הגיר הרובוטי יכול להיות נקודת חולשה מבחינת אמינות, גם פחות אהבתי את הפעולה שלו לעומת הרובוטי של סקודה, שניהם לא שיא האמינות.

תבקש לראות דוח סליקה והאם יש היסטורית טיפולים.

• תוכן חדש...