Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, יש לי מגבר 801S שיכול להוציא 941RMS שכרגע מחובר לסאב V-MAX 12, הסאב הוא 300RMS והגיין שלי כמעת על ה 0 איך ניתן לדעת איך לכוון את הגיין למקסימום של הסאב מבלי לפגוע בו. :?:

פורסם

תמכור לי את המגבר ותקנה אחד חלש יותר :wink:

תכלס זה כמו שתשאל אם יש לי הגברה של 100RMS ואני רוצה לחבר לה רמקול של 50RMS לא יקרה נזק לרמקול?אם תשתמש נכון אז לא.

תראה שהסאב מגיע לסוף המהלך שלו (Tבל לא מנסהלצאת מהתיבה) ותנמיך טיפה לייתר בטחון.

רק שתדעשאפשר לשרוף סאב של 300גםעם מגבר שייתן לו רק 150...הכל תלוי באיך תשתמש בו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם אני לא טועה גיין לא מפקח על העוצמה ועם גיין על אפס זה לא אומר שנתון הRMS נמוך,הRMS לא מישתנה הגיין הוא קרוס המאפשר העלה והורדה של תדרים אבל לא RMS...אז להגיד שכיוון הגיין יפקח על העוצמת הRMS לא נכון....הוא יפקח על תדרים....והRMS נישאר אותו דבר לאורך כול הדרך....

Guest תמיר .א.
פורסם

עם הגיין מכונים את העוצמה.

תמיר

פורסם

הגיין מעלה את האמפליטודה, בדומה לווליום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תמיר,אז אתה אומר שאם הגיין הוא על חצי אז המגבר הוא על חצי עוצמה כלומר עם הגבר הוא 100RMS אז חצי גיין הוא על 50RMS?

פורסם

אדי אני מתפלא עלייך, אתה המון זמן בפורום ואמור כבר לדעת דבר בסיסי שכזה. את הGAIN קובעים בהתאם למתח הסיגנל לכן כל הגדרה כללית כמו GAIN על חצי לא אומרת דבר. הייתי מציע לך לעבור על הנושא בFAQ.

פורסם

אני יודע ש GAIN זה מתח הכניסה של המגבר מה רדיו דיסק, נגיד אם יש לך יציאות מהפאנל של 4V והמגבר יודע לקבל בי 2V ל 8V, אתה פשוט צריך עם ה GAIN להתאים אותם.... זה יותר מתאים את הווליום בפאנל לווליום שבמגבר אם היה צריך לתאר תאורתית מה זה עושה בערך

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

ככל שאתה מעלה את הגיין לכיוון הMAX ככה אתה סוגר לו יותר ויותר בכניסה את רגישות המתח של הסיגנל שמגיע מהHU -זאת אומרת נגיד המתח המקסימאלי שהמגבר יכול לקבל בכניסה הוא 5 אז ככל שאתה מעלה יותר ויותר למקסימום אתה שואף לערך כניסה נמוך יותר מ5.וכאשר הגיין פתוח על הMIN אז הכניסה שלו [המגבר] פתוחה לרגישות מתח סיגנל המירבית שהמגבר יכול לקבל בכניסה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

OK

תמשיכו בוויכוח חחח ... זה פשוט היה נראה לי הזוי לגמרי לחבר עוצמה כזו ל VMAX ושהוא לא ישרף וזה לא משנה עם הגיין הוא קרוב לאפס או באפס

פורסם

א. המגבר ממש חזק, וקבר שרף לי פיוז של 60A.

ב. מה לעשות זה המגבר שיש לי.

ג. המגבר מקבל סיגנל דרך HPX שהמתח המקסימלי שלו הוא 13V .

ד. יש לי כיוון לסאב גם על הHPX וגם שם הוא מכוון על נמוך.

ה. חבל לי על הסאב, אני חושב להחליף בקרוב ל L7.

• תוכן חדש...