Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במזדה 2 2014 של אשתי יש כמו אצל כולם פגמים בפנסים, שניהם היו כבר כמו בריכות שחייה. 

לקחתי החלטה להחליף לפני הטסט את הפנסים כי אין סיכוי שהרכב היה עובר, עכשיו אחרי ההחלפה אני מתלבט האם יש צורך לבצע כיוון. 

על פניו זה נראה אותו הדבר כמו הקודמים רק חזק יותר משמעותית. 

מצרף תמונה של לפני ואחרי באותה נקודה.

IMG_1588.jpeg

IMG_1671.jpeg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

גם ככה אתה צריך לעבור טסט, למה לעבוד קשה? תגש למכון טסים הם יעשו את הבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני שעה, GABIUBOGI כתב:

עובר, עכשיו אחרי ההחלפה אני מתלבט האם יש צורך לבצע כיוון. 

למיטב זיכרוני כיוון האורות מתבצע בטסט 

כחלק מהשירות ללא תשלום נוסף, תיגש לטסט ושם כבר יעשו לך כיוון אורות מדויק בלי לשבור את הראש, בהצלחה

פורסם

וודא שהגלגלת על אפס.

אם אתה מוטרד גש לחשמלאי. הכיוונון הוא עניין של כמה עשרות שקלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חידשתם לי על הכיוון אורות בטסט, מקווה שזה אכן כך.

לשאלה שלכם בתמונה זה אורות דרך דלוקים (לא אור גבוה) + פנסי ערפל ששכחתי לכבות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 28 דקות, GABIUBOGI כתב:

חידשתם לי על הכיוון אורות בטסט, מקווה שזה אכן כך.

לשאלה שלכם בתמונה זה אורות דרך דלוקים (לא אור גבוה) + פנסי ערפל ששכחתי לכבות.

שאני החלפתי פנסים, נסעתי למכון טסטים לפני הטסט והם כיוונו לי את הפנסים עם המכשיר שלהם, 

בזמן הטסט עצמו לא נראה לי שהם יתחילו לשחק עם הכיוונון של הפנסים, לכן ניגשתי לפני ועשו לי את זה בלי עלות ובכמה דקות.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

בעבר מספר פעמים כיוונו לי. בפעם האחרונה שלחו אותי לחשמלאי שלהם, אבל אולי לא הצליחו כי הגלגלת לא היתה על 0.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...