Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי בחדרים פרקט. 3 חדרים. נשארו לי בסוף ההתקנה 3 לוחות ספייר.

לאחר זמן קצר מאוד הבנתי שהמוצר שרכשתי כנראה פחות איכותי ממה שחשבתי ויש צורך בהחלפת 1 או 2 לוחות. 

===הקטע הבא לא באמת רלוונטי, אבל אם מישהו מתעניין מה קרה אז:

מה קרה בעצם? רכשתי פרקט למינציה "עמיד למים". רציתי לקנות SPC, אבל המוכר בחנות כיוון אותי חזק לדגמים החדשים של הלמינציה שעמידים למים עד X שעות (בין 8-48 תלוי בדגם) ויש להם 25-35 שנות אחריות.

גם טען שה-SPC עם הרגשה פלסטיקית ולא נעימה. מפה לשם השתכנעתי.

כמובן שמאוד סמוך להתקנה לוח אחד התנפח. לא יודע מה הסיבה. ככה"נ הוא פגש מים, לא ברור לי מתי, איך וכמה. לא חושב שהיו שם מים עומדים בכמות גדולה למשך זמן ארוך.

היו לי פרקטים בעבר, בכמה בתים, נשפכו לי מים עליהם. אף פעם לא התנפח לי. 

כמובן שגם קראתי את כתב האחריות - של היצרן - שווה לתחת. אין שום אחריות לרטיבות.וה-25-35 שנה שאתם רואים זה בעצם אחריות לשחיקה, עם המון סייגים וכוכביות ואם יש צורך בהחלפה אז יש איזשהו בלאי טבעי. כלומר אחרי X שנים אז הם יחזירו לכם רק ככה וככה אחוז מהנזק.

===

לעניין:

אני מתלבט אם לרכוש קרטון נוסף של הריצוף הנ"ל למידה ויהיה צורך בהחלפות נוספות או פשוט במידה וזה שוב קורה - להחליף את כולו. 

הבעיות:

1. עלות כספית.

2. הריצוף הותקן בבית ריק.  עכשיו המשמעות היא לרוקן חדרי שינה על כל תכולתם. 

3. נניח ורק בחדר אחד תהיה בעיה - אז אני אחליף רק שם? זה אומר שיהיו דוגמאות שונות בכל חדר. ובעתיד לכו תדעו אם אמצא משהו דומה.

מצד שני, למה לי לתחזק מוצר שאני חושב שהוא לא טוב?

פורסם

מה העלות של הקרטון?

יש מקום לשים אותו ולא יהיה תקוע במקום מעצבן?

יכול להיות הפרקט היה רטוב בזמן ההתקנה או לפני ובגלל זה התנפח?

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Nakamichi כתב:

גם טען שה-SPC עם הרגשה פלסטיקית ולא נעימה.

יש בזה משהו, יש לי בבית SPC בסלון ופרקט למינציה רגיל בחדרים.
הSPC באמת מרגיש פלסטי ופחות נעים מאלה שבחדרים.
דרך אגב בגרירה לא אחראית של הספה נוצרו בו "תעלות", אם בפרקט למינציה זה היה נגמר בשריטות לכל היותר פה ממש נשארתי עם תעלות, הספה גירדה את החומר פשוט...

אין מושלם. 
בגלל זה לא הייתי שם פרקט במקומות מועדים לפורענות ולא משנה הסוג.
בחדרים? כן.
בכל השאר ריצוף, זה גם ממש יפה.
כל זה בהנחה שהבית בשלבי בניה. אם רוצים לשנות בבית קיים זו כבר בעיה, וכאן פרקט הוא פתרון קל ופשוט יחסית.

לשאלתך הייתי בדוק קודם מאיפה הגיעו המים. אולי זה לא אשמת הפרקט?
אם אתה רוצה לעבור לSPC כי אתה לא רוצה להתעסק עם בעיות רטיבות אף פעם זה עניין אחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• אחראי פורום
פורסם

בוודאי לרכוש ספייר.

אתה כבר עם המוצר הזה מותקן, זה לא שהבנת שאתה לא מרוצה עוד באולם תצוגה ואתה לא תחליף את כל מה שהתקינו בשביל נזק בודד.

לא תמיד צריך לרוקן חדר שלם בשביל החלפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם העלות לא גבוהה מדי ויש מקום לאפסן את החבילות של הפרקט, הייתי לוקח כמות של חדר וחצי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הייתי רוכש עוד ספייר.

אבל לא במחיר הרגיל... 

אלא הולך לספק, עושה קצת בלאגן ו"מכריח" אותו למכור לי במחיר שקרוב למחיר עלות.

.

פורסם

השאלה כמה עולה פרקט לשלושת החדרים (חומר בלבד). אני עשיתי 3 חדרים SPC ומאוד מרוצה גם מהמראה, גם מהעמידות וגם מהתחושה. את שלושתם התקינו ביום אחד בחדרים מלאים ולמחרת התקינו פאנלים.

להחליף לוח בפינה שונה מהחליף לוח באמצע. בהחלפת לוח באמצע אתה ממילא מפרק חצי חדר אז ההפרש בעבודה לא גבוה.

איישית לא הייתי קונה עוד ספיירים. אם אצטרך בטווח של כמה שנים להחליף יותר מ 3 לוחות ממילא אעדיף להחליף כבר הכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אתה בטוח שההתנפחות היא כתוצאה מרטיבות ולא מהפרשי טמפרטורה וחוסר במרווח אסקטרה להתרחבות החומר?

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • תוכן חדש...