Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוהג להעביר ביקורת ובטח שלא רעה על בעלי עסקים.

קניתי אתמול רכב יד 2, הרכב הראשון שלי.

הבחור שקניתי דרכו לקח את הרכב לשטיפה יום לפני (הרכב היה אצלם כל הלילה) כדי שאקבל אותו נקי ומצוחצח בשטוף אוטו נתניה באיזור תעשייה.

קיבלתי את הרכב נקי אבל רטוב. כמה רטוב? השטיחים ספוגים במים, המושבים ספוגים במים. החלטתי לקחת את השטיחים לייבוש בבית במרפסת ולהשאיר חלונות קצת פתוחים כדי שיתיבש.

גיליתי כשהוצאתי את השטיח של תא המטען שיש בריכה בגלגל הרזרבי.

יום לאחר מכן כל האוטו ריח של עובש, הוצאתי את הספסל האחורי כדי לגלות עוד בריכה, ולקחתי אותו גם לייבוש.

אני עצבני ממש ואחוז תקווה שריח העובש יעבור ושלא ייגרם נזק לריפוד.

באסה להוציא חלק גדול מהחסכונות שלך כדי לקבל ריח מסריח ותחת רטוב.

בסרטון יום אחרי השטיפה שאני מוציא את הספסל האחורי:

• מבאס 1
פורסם

אני מניח שזה סוחר, נכון?

לא "התקמצן" עליך ולקח את הרכב לשטיפה " מיוחדת".

רק ייבוש טוב יעזור. ייקח כמה ימים אבל הבעיה שצפויים יומיים סוערים.

ממש מבאס לקנות ככה רכב.

פורסם

רוב הסיכויים שהרכב יסריח מעובש...

רע מאוד 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תספוג כמה שאתה יכול את המים ותשאיר חלונות קצת פתוחים, זה יתייבש ומקווה שלא ישאיר ריח עבש. 

אם יש לך גישה לחשמל, תשתמש גם בפן לשיער. 

פורסם

פנית אליהם עם תיאור הבעיה?
תנסה לספר להם מה קרה
תבקש שהם ינקו שוב וישאבו את המים כמו שצריך
אם הם לא יענו לבקשתך, תגיד להם שאתה תפרסם את זה.

פורסם

תנסה לייבש כמה שיותר מקומות שיש מים עומדים עם סמרטוטים.

לגבי הריפודים, הייתי מפעיל מזגן על חום בעוצמה הכי גבוהה עם חלונות פתוחים קצת, למשך זמן של רבע שעה לפחות - עד שנראה לך שהכל התייבש כמו שצריך.

מקרה מבאס ודיי הזוי, אבל עדיף לך לשנס מותניים ולנסות לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר שלא יהיה עובש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הייתה לי הצפה באוטו מבעיית אטימה בחורף

לקח הרבה זמן לייבש את האוטו כולל פן שהשארתי עובד באוטו למשך כמה שעות

לא נשאר ריח בכלל

יש מוצרים שסופחים לחות בדרך כלל שמים בארונות למניעת עובש,

שמתי כמה כאלה באוטו וכנראה שזה גם עזר

פורסם

שטיפה במים גורמת לרוב לסירחון.

במקרה שלך הגזימו עם המים. לך לסוחר ובקש ממנו שידבר עם השטיפה שייבשו לך את הרכב ויספגו את המים.

הרכב יסריח שבועיים לפחות ואז  הריח אמור להתפוגג.

אחרי שייבשו את הרכב השארחלונות פתוחים במשך שעות ארוכות בכל יום בשמש חזקה, אם תהיה כזו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...