Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור רכישה של אלפא רומיאו ג'וליה

phpclub

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

רק אנשים מוזרים קונים אלפא.

תתחדש ותהנה המון, תצרף גם תמונת פנים 😁

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הבדיקה האם היו פגיעות בפח, באליאקספרס מוכרים מוצר די זול שמודד את עובי הצבע, לפי זה ניתן לדעת איזה חלק ברכב עבר צבע.

ברוסיה כול מי שמחפש רכב דבר ראשון בודק עם המכשיר הזה את כול חלקי הפח.

מעניין למה בארץ זה לא נפוץ...

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סחתיין על הקונספט הזה של "ללכת עם הלב". מקווה שזה באמת יגדיל לך את מדד האושר ☺️

לפני 3 שנים בערך, רציתי לשכור רכב באיטליה. הזמנתי מראש מרצדס סדרה C, כשהגעתי לא היה להם בסוכנות אז נתנו לי כזאת ג'וליה בדיוק.

וואלה לא הצטערתי, חוויה של רכב וזה עוד כשנהגתי יחסית רגוע, מחשש אני אגרום לה נזק וביטוחים וכו'...

בקיצור - תהנה 💪

-----------------------------

אם נוהגים לא מסמסים. אל תצאו בלי מסמס תורן :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מברוק עליכ יא בנאדם.

השלב הבא--להתקשר לאחד ממדריכי הנהיגה(פיליפ/לאון/מור/וכו') ולקבוע הדרכת דריפט במסלול..😈

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'וליה רכב מעולה, תתחדש.

לגבי התאונה, בתור אחד שיצא לו לקנות גם רכב "פגוע", אחלה דרך לקבל הנחה או 'יותר אוטו בפחות כסף' אם זה משהו שלא מפריע לך. נשמע כמו אחלה עסקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, אליה כתב:

מברוק עליכ יא בנאדם.

השלב הבא--להתקשר לאחד ממדריכי הנהיגה(פיליפ/לאון/מור/וכו') ולקבוע הדרכת דריפט במסלול..😈

אין לו שום אפשרות לעשות דריפט ואפילו לא החלקת זנב מעבר למשהו ממש מעפן, עד שיעשה ביטול בקרה באמצעות התוכנה. הבקרה ברכב הזה לא מאפשרת מיליגרם של כיף. הכיף שאתה נהנה ממנו זה הטרן אין והחדות של הכניסה לפנייה. חוץ מזה, פיזדייץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק מה שאני אוהב בהנעה אחורית. היגוי נקי וחדות פניה, שאין לוחמת הגה.

דריפטים מצידי שהמחשב יעצור אותם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש! אחלה בחירה למשבר גיל ה 40 😉

לגבי הדריפטים:

רכב מתאים כבר יש. שלב הבא זה הדרכות, טיולים, ימי מסלול, כפתור ניתוק בקרות ודיף מוגבל החלקה.. הנעה אחורית זה עולם אחר, קח את הזמן תלמד תשתפשף ותזכור שזהו, אין דרך חזרה 😝

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...