Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, בהחלט רכב יחודי וכנראה גם מאוד מהנה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש, אחרי שהייתי בנהיגה באיטליה ושדרגו לי את ההשכרה לסטלביו חדשה מהניילון, התאהבתי באלפא ובעיצוב שלהם. אני חולם לקנות אחת כזו בארץ, כנראה אחכה גם לסביבות גיל ה40 😅

אהבתי את הלבנה עם הג׳אהטים העגולים, פשוט יצירת אומנות.

IMG_3303.png

דרך אגב, כמה קריטי האקסטרא 80 כס בדגם היקר היותר?

פורסם

שמח בשבילך שהגשמת את החלום המוטורי הנפלא הזה.

הג'וליה היא סדאן ספורט-אלגנט היפה ביותר כיום ושילוב מעולה של הנאה ושימושיות.

• אהבתי 1

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בתור מי שהיה שותף למסע החיפוש והרכישה אני יכול רק לומר לך שבחרת נכון ולאחל לך שתסע בדרכים טובות!

הדגם המעודכן שלאחר מתיחת הפנים (2020+) טוב יותר מהישן בעיקר בכל הנוגע לאבזור (מסך גדול יותר, טעינה אלחוטית ועוד כמה תופינים).

שמח שמצאת ג'וליה צבעונית, כי באמת רובן הגיעו בצבע לבן מבאס.

תשריין כבר ביומן התקנת כפתור RACE ותוכנה מיד בתום האחריות 😉 

וכמובן מוזמן תמיד למסלול.

פורסם

רכב נאה, אחלה מתנה לגיל 40. בלי ביטול הבקרות אני לא חושב שתרגיש יותר מדי את ההנעה האחורית. כשתבטל אתה תרגיש יופי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 13.11.2023 בשעה 23:06, WE988244 כתב:

תתחדש ותהנה,

חלומות צריך להגשים, אחרת למה אנחנו חיים?

בדיוק. שמתי את החלומות בצד בהמתנה הרבה שנים לטובת המשפחה.

בתאריך 13.11.2023 בשעה 23:09, Froyne כתב:

תתחדש ותהנה!

נראית פ33ות!

בעיקר עם החישוקים הכהים והקאליפר עם לוק בננה...

תודה רבה 🙏

בתאריך 14.11.2023 בשעה 00:44, Avia כתב:

בוולבו תרגיש בטוח, באלפא בטוח תרגיש.

😁

בתאריך 14.11.2023 בשעה 09:15, Yellow Engine כתב:

סחתיין על הקונספט הזה של "ללכת עם הלב". מקווה שזה באמת יגדיל לך את מדד האושר ☺️

לפני 3 שנים בערך, רציתי לשכור רכב באיטליה. הזמנתי מראש מרצדס סדרה C, כשהגעתי לא היה להם בסוכנות אז נתנו לי כזאת ג'וליה בדיוק.

וואלה לא הצטערתי, חוויה של רכב וזה עוד כשנהגתי יחסית רגוע, מחשש אני אגרום לה נזק וביטוחים וכו'...

בקיצור - תהנה 💪

תודה

בתאריך 14.11.2023 בשעה 09:27, אליה כתב:

מברוק עליכ יא בנאדם.

השלב הבא--להתקשר לאחד ממדריכי הנהיגה(פיליפ/לאון/מור/וכו') ולקבוע הדרכת דריפט במסלול..😈

תודה, קודם כל שיצא מאחריות ואחר כך ..

בתאריך 14.11.2023 בשעה 10:34, yoni162 כתב:

ג'וליה רכב מעולה, תתחדש.

לגבי התאונה, בתור אחד שיצא לו לקנות גם רכב "פגוע", אחלה דרך לקבל הנחה או 'יותר אוטו בפחות כסף' אם זה משהו שלא מפריע לך. נשמע כמו אחלה עסקה.

הייתה הנחה סבירה ללא קשר למצב הרכב.

יכול להגיד שלמרות שיש ציפייה ממוכרים שיורידו מחיר בגלל תאונה כזאת או אחרת, זה לא קורה בפועל, אולי רק אם יהיה מישהו נואש למכור וצריך לתפוס אותו בדיוק בנק' הזמן המתאימה - 

גיליתי שרוב בעלי הג'וליות הם לא כאלה (לפחות ברמת השנתונים שאני חיפשתי).

היות וזה לא טויוטה, רק מי שרוצה ומבין מה הוא קונה, קונה אלפא, וכולם לוקחים בחשבון שיהיה קשה למכור והמשפט הקבוע הוא "לא לחוץ לי, מקסימום שישאר עוד, אני נהנה ממנו".

אז קשה להלחיץ ולהוריד מחיר למוכרים.

ייתכן שבשנתונים נמוכים יותר, אחרי שמחיר הרכב יורד משמעותית יותר, יש מוכרים שפחות עמידים ויותר ממהרים למכור ובהתאם גם יותר לחיצים.

בתאריך 14.11.2023 בשעה 12:04, BRAVO30 כתב:

הכיף שאתה נהנה ממנו זה הטרן אין והחדות של הכניסה לפנייה. חוץ מזה, פיזדייץ.

אכן.

בתאריך 14.11.2023 בשעה 12:24, amosbmw כתב:

זה בדיוק מה שאני אוהב בהנעה אחורית. היגוי נקי וחדות פניה, שאין לוחמת הגה.

דריפטים מצידי שהמחשב יעצור אותם.

בול.

בתאריך 14.11.2023 בשעה 14:18, RK כתב:

תתחדש! מת על הג'וליה. אתה הולך להנות.

תודה רבה!

אני לא יודע אם אתה זוכר אבל גם איתך התייעצתי בעבר הרחוק לגבי אלפא, עוד אחד מהשלבים בדרך שרציתי ובסוף לא יצא.

בתאריך 14.11.2023 בשעה 16:21, סולל הדרך כתב:

תתחדש, בהחלט רכב יחודי וכנראה גם מאוד מהנה

תודה רבה!

בתאריך 14.11.2023 בשעה 17:32, MZN כתב:

תתחדש, אחרי שהייתי בנהיגה באיטליה ושדרגו לי את ההשכרה לסטלביו חדשה מהניילון, התאהבתי באלפא ובעיצוב שלהם. אני חולם לקנות אחת כזו בארץ, כנראה אחכה גם לסביבות גיל ה40 😅

אהבתי את הלבנה עם הג׳אהטים העגולים, פשוט יצירת אומנות.

IMG_3303.png

דרך אגב, כמה קריטי האקסטרא 80 כס בדגם היקר היותר?

90% מהרכבים הם לבנים, אני דווקא שמח שבסוף יצאתי על משהו שהוא לא לבן.

לגבי האקסטרה כ"ס לא יודע להגיד, אבל כן יכול להגיד שלא אהבתי את הריפוד בדגם היקר יותר, העור באמצע (במקום הבד השחור בדגם שלי), הוא מחורר, אני ממש לא אהבתי את המראה הזה, ובהחלט מעדיף את השילוב של בין העור כאמל לריפוד שחור.

בתאריך 17.11.2023 בשעה 20:03, Liran xsi כתב:

שמח בשבילך שהגשמת את החלום המוטורי הנפלא הזה.

הג'וליה היא סדאן ספורט-אלגנט היפה ביותר כיום ושילוב מעולה של הנאה ושימושיות.

תודה רבה !

לפני 17 שעות, Ziv כתב:

בתור מי שהיה שותף למסע החיפוש והרכישה אני יכול רק לומר לך שבחרת נכון ולאחל לך שתסע בדרכים טובות!

הדגם המעודכן שלאחר מתיחת הפנים (2020+) טוב יותר מהישן בעיקר בכל הנוגע לאבזור (מסך גדול יותר, טעינה אלחוטית ועוד כמה תופינים).

שמח שמצאת ג'וליה צבעונית, כי באמת רובן הגיעו בצבע לבן מבאס.

תשריין כבר ביומן התקנת כפתור RACE ותוכנה מיד בתום האחריות 😉 

וכמובן מוזמן תמיד למסלול.

תודה רבה !

גם על גבי הפלטפורמה הזאת - אין לי מספיק מילים להודות לך זיו, נתת לי ביטחון וגב באזור שלא הכרתי כלל קודם לכן, ואנחנו עוד נפגש בהחלט !

• אהבתי 3
פורסם
בתאריך 20.11.2023 בשעה 21:58, Froyne כתב:

במתיחת הפנים השתנה משהו שמשפיע על הנהיגה?

אומרים שההתנהגות של 2017-18 מעט חדה יותר, והחל מ-2019 עשו איזה שינוי קטן כדי להפחית את התזזיתיות בכביש מהיר בעקבות תלונות של קהל היעד.

מניח שזה לא משהו מורגש, אולי בקצה של היכולות.

וגם הגובה השתנה בין השנים, באיזה פורום איטלקי עשו בדיקה וגילו שבכל שנה היא גבהה קצת (או שקעה עם הזמן 🤣).

• מעניין 1
  • תוכן חדש...