Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לרכוש רכב בקרוב, יד שניה.

מאד חשובה לי השימושיות המרבית קרי, יכולת הובלה מבלי שהרכב יהיה גדול/ארוך במיוחד ובלי מטען על הגג.

ראיתי שיש במספר מכוניות האצ׳באק/ג׳יפונים לעיתים אפשרות לקפל קדימה למצב שטוח את משענת מושב הנוסע ליד הנהג ואז בצירוף משענת אחורית מקופלת ניתן לשנע אפילו קיאק או גלשן.

מכיוון שלא הצלחתי לזהות באילו רכבים בארץ זה קיים, אני שואל את חברי הפורום מי מכיר מידיעה או מנסיון אישי באילו רכבים זה קיים?

פורסם

קיים בגולף בחלק מהדגמים. 

image.thumb.png.5f5ef5ca18fc74afca3b533892ba57e6.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תשכיב אותה אחורה עד הסוף, תקבל את אותו האפקט. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 2 דקות, discoTD5 כתב:

תשכיב אותה אחורה עד הסוף, תקבל את אותו האפקט. 

לא מתאפשר בכל רכב, במקרים רבים המשענת לא יורדת אחורה למצב ממש אופקי והמושב לא נוסע מספיק קדימה כדי ליצור מרווח מספק למושב האחורי, ואז יש סתם ״גבעה״ מעצבנת במקום משטח שטוח לכל אורך הרכב.

פורסם

בכל רכב שאתה הולך לראות/בודק חפש את הידית כמו באיור ששלחתי לך.

קיפול קדימה קיים בחלק מהאמריקאיות, אבל גם בחלק מדגמי יונדאי . צריך לבדוק פרטני.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בהמון רכבים אפשר להשכיב אחורה עד שזה נתקע במושב אחורי, יוצר גבעה קטנה, אבל גם בקיפול קדימה ברכבים שמאפשרים זאת - לא מצוי שזה ייתן משטח ישר כמו המושב האחורי, גם שם תהיה גבעה קטנה, אז אין כזה הבדל גדול.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה קיים בברלינגו, יחד עם כיפול שליש המושב האחורי אפשר להוביל דברים באורך כ 3 מטר בלי בעיה. האוטו עצמו קצר יותר מכל משפחתית.

אבל משענת המושב הקידמי לא נשכבת אחרונה למצב שינה. אנשי עבודה לא צריכים לנוח😁

IMG_20231113_201130.thumb.jpg.6c41430df57b23abea06e3b3579944a7.jpg

IMG_20231113_201049.thumb.jpg.453634c1d2a5c79810c7054e73212342.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

ברלינגו אוטו גאוני

האוטו לא גאון, אם כבר המתכנן שלו,

בכל מקרה מדובר ברכב שזה היעוד שלו מסחרי.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

יש לי גולף קומפורטליין מתיחת פנים, עליה לכביש 12/2017. הדגם הכי מפואר שנמכר בארץ למעט GTI.

הפונקציה מתוארת בספר הרכב אבל לא קיימת בפועל ברכב. 

שקלתי להביא מושב נוסע עם הפונקציה מחו"ל כי זה היה חשוב לי. 

בסופו של דבר קניתי בנוסף רכב הרבה יותר גדול אז כבר אין לי צורך.

כשזה קיים המושב נהיה שטוח לחלוטין, זה לא אותו דבר כמו להשכיב אחורה. כתלוי במטען שאתה רוצה להוביל זה ממש משנה.

פות"ש מציע לבדוק אולי יש באוקטביות.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

למיטב זכרוני, גם בפיקאסו ניתן לקפל מושב נוסע קדמי.

Screenshot_2023-11-14-13-23-50-606_com.google.android.apps.docs.jpg

עריכה אחרונה על ידי Zvie
פורסם

אצלי בפיקאסו זה לא קיים (2017 ארוך אסלוסיב 1.6 דיזל)

כמו עוד פונקציות בספר הרכב

כנראה בחו"ל יש רמת גימור נוספת (בארץ אקסלוסיב הגבוהה ביותר)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...