Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחזרה לשאלת פות"ש
הוא חיפש רכבים סחירים ואמינים
אני חושב ששווה לו לבדוק רכבים אמינים אבל דווקא כאלו שאין להם ביקוש (בגלל צריכת דלק גבוהה וכד')
שמראש אפשר להוריד את המוכר במחיר ולקבל רכב אמין במחיר בדיחה
ואחרי מס' חודשים למכור את הרכב באותו מחיר (פלוס מינוס)
והסיכון להפסיד כסף נמוך. כי אחרי הכל אם מורידים את המחיר, כמעט כל רכב יהיה סחיר.
לפני חודש דברתי עם חבר שניסה למכור רכב מנהלים ישן במצב טוב (מחירון 13,500 לפחות) והוא הסכים למכור אותו ב-7,000 ש"ח 

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב מאזדה 3 שנת 2008 זה אחד הרכבים הכי נפוצים על הכביש כיום (עדיין) ,יותר מ17,000 עדין נוסעות בכבישים למרות הגיל ה"מזדקן" , אז נראה לי שיהיה ביקוש  לרכב כזה גם עוד שנה.

פורסם
לפני 44 דקות, Uri82 כתב:

אגב מאזדה 3 שנת 2008 זה אחד הרכבים הכי נפוצים על הכביש כיום (עדיין) ,יותר מ17,000 עדין נוסעות בכבישים למרות הגיל ה"מזדקן" , אז נראה לי שיהיה ביקוש  לרכב כזה גם עוד שנה.

לא בטוח. מכיר מישהו שלפני שנתיים ניסה למכור מאזדה כזו בדיוק, במצב מצוין, ואחרי הרבה זמן (ומחיר שירד לרצפה) פשוט ויתר והעביר אותה לבתו.

פורסם

אני לא הייתי נרתע בכלל פשוט צריך לדעת לצוד את הלחמניות החמות ביד 2 זה דורש זמן וסבלנות אבל בסוף זה מגיע מנסיון 

תוכל לקנות מ15 סריון במצב טוב 

מאזדה 2  ב20 אולי קצת יותר ואם קצת מזל תוכל להביא את הדמיו ותרוויח עוד באגז'

ובכלל אם זה לא תקופה ארוכה  ממש ויש טסט והרכב במצב טוב מקסימום תיפול על מצבר

או משהו אחר פשוט תבדוק ואל תמהר לקנות 

פורסם (נערך)

אם הכיוון הוא לצאת הכי בזול, ההיתי מנסה אולי מיצובישי לנסר 2006 - 2008 ומנסה לצוד משהוא תקין בסביבות 7000 ש"ח עם טסט ארוך, ככה גם אם תמכור אותה בעוד כמה חודשים ב 5000 לא נורא.

סתם דוגמא (אין לי שום קשר למודעה) https://www.yad2.co.il/s/c/1xddr6pd

או זה https://www.yad2.co.il/s/c/xbvgb3po

מאמין שאחרי מיקוח טוב תוכל לצאת יותר בזול.

עריכה אחרונה על ידי אבי יוס
הוספה
  • אהבתי 2
פורסם

הכי אני מת על המגיבים שאומרים לו שייקח את הזמן...

כאילו לא קראו את הודעתו הראשונה בשרשור.

מה יש למהר לקנות באמת.... אז הילדים לא ילכו שבוע שבועיים לגן.

הרי המטרה של פותח השרשור היא לא לשים ילדים בגן. המטרה שלו היא להביא רכב מציאה ביד 2. הילדים והגן אלו סתם הסחות דעת....  

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

ממליץ לך יותר רכב בכיוון של 5000 שח כמו שהציעו, אתה מסכן סכום קטן בהרבה.

רעיון נוסף: לרכוש ב 2000-3000 רכב עם תקלה בגיר או מתחמם וכאלה, עם טסט. מתאים יופי לנסיעות קצרות בשכונה. להשתמש עד הטסט ולמכור לברזל או ב 1000 שח ביד 2.

דוגמאות:

‏‪מצאתי מודעה ביד2 שחשבתי שתעניין אותך:
*פורד|פוקוס|2007*
https://www.yad2.co.il/s/c/6bwke0yg

מצאתי מודעה ביד2 שחשבתי שתעניין אותך:
*מיצובישי|לנסר קלאסיק|2008*
https://www.yad2.co.il/s/c/r7663bab

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני יכול להביא דוגמא מרכב שהבן שלי קנה לפני שנה וחצי - סיריון 2006 נקנתה בזמנו ב-8500. במשך שנה וחצי לא היו תקלות, כן היה צריך להחליף צמיגים, טסט הועבר על ידי המוסך ביחד עם הטיפול השנתי - הבעיה היחידה שהיה צריך לתקן היה שיוף פנסים.

הרכב נמכר אחרי שנה וחצי עם כ-8000 ק"מ נוספים ב-8000 ש"ח. לקח לרכב להימכר כשבוע וחצי לאחר הפרסום אבל אחרי שהעברנו את הרכב טסט נוסף.

פורסם
בתאריך 23.10.2023 בשעה 16:38, noam_m כתב:

בעקבות המצב אני צריך רכב שיהיה אפשר להסיע בו 2 ילדים לגן, במרחק של 5 דקות נסיעה. לא יתבצעו בו נסיעות מעבר לזה.

רק אני חושב על כוון של אופניים ??

אפשר גם דברים יותר מותאמים ל 2 ילדים אבל יש המון הורים שכבר גילו את זה, אין יותר לחפש חניה ליד הגן, עוקף את כל הפקקים של השכונה כמו גדול וממשיך לעבודה (בהנחה שהמרחק סביר) ומגיע עם חיוך!

download (1).jpg

פורסם
לפני 17 שעות, chrono כתב:

לא בטוח. מכיר מישהו שלפני שנתיים ניסה למכור מאזדה כזו בדיוק, במצב מצוין, ואחרי הרבה זמן (ומחיר שירד לרצפה) פשוט ויתר והעביר אותה לבתו.

זה תופעה נפוצה - משפחות עם רכב שני ואפילו שלישי , לא בגלל "יכולת כלכלית" , אלא כי לא מצליחים למכור את הרכב הישן למרות שהוא במצב טוב.

פורסם
לפני שעתיים, Uri82 כתב:

זה תופעה נפוצה - משפחות עם רכב שני ואפילו שלישי , לא בגלל "יכולת כלכלית" , אלא כי לא מצליחים למכור את הרכב הישן למרות שהוא במצב טוב.

בטח רכב עם מעל 250 אלף קמ

אני חיפשתי רכב הרבה מאוד זמן לפני כשנתיים והכל היה זבל 

פורסם
בתאריך 25.10.2023 בשעה 10:29, אבי ים כתב:

אתה מודע לכך שהחורף בפתח?

בישראל אופניים מתאימים יותר לחורף מאשר לקיץ

בתאריך 25.10.2023 בשעה 08:08, גור אדם כתב:

אני יכול להביא דוגמא מרכב שהבן שלי קנה לפני שנה וחצי - סיריון 2006 נקנתה בזמנו ב-8500. במשך שנה וחצי לא היו תקלות, כן היה צריך להחליף צמיגים, טסט הועבר על ידי המוסך ביחד עם הטיפול השנתי - הבעיה היחידה שהיה צריך לתקן היה שיוף פנסים.

הרכב נמכר אחרי שנה וחצי עם כ-8000 ק"מ נוספים ב-8000 ש"ח. לקח לרכב להימכר כשבוע וחצי לאחר הפרסום אבל אחרי שהעברנו את הרכב טסט נוסף.

נשמע כמו תסריט חיובי מאוד.

וכה הוא עלה כולל הכל הכל?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...