Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 25.10.2023 בשעה 08:37, baer כתב:

רק אני חושב על כוון של אופניים ??

אפשר גם דברים יותר מותאמים ל 2 ילדים אבל יש המון הורים שכבר גילו את זה, אין יותר לחפש חניה ליד הגן, עוקף את כל הפקקים של השכונה כמו גדול וממשיך לעבודה (בהנחה שהמרחק סביר) ומגיע עם חיוך!

download (1).jpg

מעולה + שילוב של מונית בעשרת הימים הגשומים בחורף.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 27.10.2023 בשעה 00:40, razi_pazi כתב:

וכה הוא עלה כולל הכל הכל?

אני לא יודע בדיוק את ההוצאות כי ההוצאות השוטפות היו על הבן שלי, אני רק סייעתי לו בהבנת ולימוד אחזקת הרכב...
מעבר לרכישת הרכב (8500), היה כמובן ביטוח צד ג' וחובה כ-3500 לשנה למיטב זכרוני, עקב נסועה מועטה היה רק טיפול 10 אחד בשנה שכלל גם את העברת הטסט (באיזור 800 ש"ח הכל), כמובן רישוי שנתי (בסביבות 1000 למיטב זכרוני) וכאמור סט צמיגים שעלה כ-1000 ש"ח.

בחישוב גס מאוד לשנה וחצי העלות לאחר מכירת הרכב היתה קצת יותר מ-10000 ש"ח.

זה ללא חישוב דלק, אבל הרכב יחסית חסכוני.

פורסם

העניין שזו לא בחירה כלכלית בלבד.

יש מקומות שלהשיג מונית זה סיפור וקשה לך לתכנן זמנים אם אתה לא יכול להסתמך על זמינות.

10000 ש"ח לשנה וחצי יוצא כ-555 ש"ח לחודש (ללא הדלק) - עדיף על השכרת רכב, לגבי מונית - זה באמת תלוי בנסיעות שאתה צריך ובזמינות.

פורסם (נערך)

לפות"ש, יש לידי בשכונה סוזוקי אלטו למכירה ב 12,000. מודעה על האוטו. אוכל להביא לכאן פרטים באם מעניין אותך.

עריכה אחרונה על ידי אליעזר
פורסם

מעריץ את מי שיכול להסתדר עם דו/תלת גלגלי, באמת. היו ימים.

הייתי בחו"ל בקיץ (הולנד) בעיר קטנה שאנשים מחזיקים רכב אך ורק לטיולים/נסיעות ארוכות או לעסק. הובלת אנשים יומיומים רק אופניים (בכל מזג אוויר) ורכבת קלה, אף אחד לא מזיז רכב משך השבוע. 

אבל אני גר כאן.

ואני לא יודע עד כמה זה אמיתי או רק הפרנויה שלי, אבל להיות בלי רכב בתקופה הזו היה מלחיץ אותי מאוד.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעה, אליעזר כתב:

לפות"ש, יש לידי בשכונה סוזוקי אלטו למכירה ב 12,000. מודעה על האוטו. אוכל להביא לכאן פרטים באם מעניין אותך.

אני ממליץ (שוב)על אלטו,

בזמנו קניתי אחת שנת 2011

ב12 אלף ש"ח  עם פחות מ100 אלף ק"מ ששירתה אותי 3 שנים עם כמעט אפס תקלות.

חסכוני, זול ואמין.

פורסם

היי,  כאן פותח השרשור.

תודה רבה על כל התגובות, גם המשעשעות וגם אלה שבאמת ניסו לעזור. כל מי שרשם דגמים ואפילו שם לינקים ליד2 - אין עליכם! 💝

לגופו של עניין:

למי שלא יצא להנות מהחוויה, לקחת 2 ילדים קטנים ל2 גנים שונים זה פעולה שמתרחשת במרווח זמנים קצר, מצריכה שימוש בכסאות בטיחות לרכב, ולפעמים אפילו עגלה. לכן ההצעות הרבות לא לרכוש רכב (שחלקן באמת כלכליות) פשוט לא מתאימות לי.

הדיון בהחלט מעניין ואם תרצו להמשיך אותו בבקשה, אבל אישית אני אשמח לקבל עצות בבחירת רכב לרכישה שיהיה קל לקנות (זמין בשוק), קל למכור (מבוקש), ולא יאבד הרבה ערך בתקופה (הקצרה) שאחזיק בו.

🙏

פורסם
לפני 4 שעות, noam_m כתב:

היי,  כאן פותח השרשור.

תודה רבה על כל התגובות, גם המשעשעות וגם אלה שבאמת ניסו לעזור. כל מי שרשם דגמים ואפילו שם לינקים ליד2 - אין עליכם! 💝

לגופו של עניין:

למי שלא יצא להנות מהחוויה, לקחת 2 ילדים קטנים ל2 גנים שונים זה פעולה שמתרחשת במרווח זמנים קצר, מצריכה שימוש בכסאות בטיחות לרכב, ולפעמים אפילו עגלה. לכן ההצעות הרבות לא לרכוש רכב (שחלקן באמת כלכליות) פשוט לא מתאימות לי.

הדיון בהחלט מעניין ואם תרצו להמשיך אותו בבקשה, אבל אישית אני אשמח לקבל עצות בבחירת רכב לרכישה שיהיה קל לקנות (זמין בשוק), קל למכור (מבוקש), ולא יאבד הרבה ערך בתקופה (הקצרה) שאחזיק בו.

🙏

אחזור שוב על ההצעה שלי שנראת לי הכי מתאימה לדרשותיך.

בתאריך 24.10.2023 בשעה 23:16, אבי יוס כתב:

אם הכיוון הוא לצאת הכי בזול, ההיתי מנסה אולי מיצובישי לנסר 2006 - 2008 ומנסה לצוד משהוא תקין בסביבות 7000 ש"ח עם טסט ארוך, ככה גם אם תמכור אותה בעוד כמה חודשים ב 5000 לא נורא.

סתם דוגמא (אין לי שום קשר למודעה) https://www.yad2.co.il/s/c/1xddr6pd

או זה https://www.yad2.co.il/s/c/xbvgb3po

מאמין שאחרי מיקוח טוב תוכל לצאת יותר בזול.

כמובן שאפשר להשתדרג למיני יותר חדישה או סריון אך ציינת עגלה וציוד לילדים ככה שבלנסר לא היה בעיה.

פורסם

אתגר לא פשוט. אולי סובארו? B3, B4 נכנסים בכיף תקציב שלך. אישית לא אוהב אותם אבל זה סובארו. 

יש לי רעיון בכוון קצת אחר, תשקול. 

הרבה יותר נוח להכניס/להוציא ילדים קטנים מרכב גבוה מאשר להתכופף לרכב נמוך. לכן אולי ג'יפון ישדרג לך את החיים. 

בתור חולה פורסטרים, ברור שאציע לחשוב על אחת, למשל זו

https://www.yad2.co.il/s/c/dr3cr83i

אין לי קשר למוכר, אבל פורסטרים לא נרקבים בלוחות. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...