Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, RedLabel כתב:

אמרו לו 60 יום, לא 60 ימי עסקים, האם יש מקור שמראה שהעלו זמן הטיפול ל 60 ימי עסקים?

לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום, בטח לא בהודעה שקיבלתי בה כתוב 14-30 ימי עסקים. 

אבל כך עונים במוקד שלהם.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם

לא 60 ימי עסקים. 60 יום מיום הגשת הבקשה.

למי שלחוץ כדאי כבר לשריין תאריך עתידי במטווח שנוא רוצה ללכת אליו. בחלקם יש זמני המתנה של שבועיים- 3.

בבחירה במטווח כדאי לברר מראש על מלאים וסוגים.

פורסם

אם מעניין מישהו - אתמול עשיתי הכשרה בלהב, יש להם את כל הכלים שמדברים עליהם היום למעט הכלים של זיג שהם טוענים שיש להם בעיות אמינות וחלודה.

הכשרה 450 אם קונים נשק, 650 אם לא. קניתי הלקט פרו ב4200, מגיע עם 50 כדורים מתנה, אם רוצים להשלים ל100 זה לא אפשרי כרגע ומקבלים ואוצ'ר לקנייה עתידית.

בסה"כ מטווח סבבה עם שירות טוב, מרגישים את העומס ואת החוסר בכוח אדם אבל אם באים עם סבלנות הכל טוב. נרשמתי למטווח של 3 יצאתי בשעה 8 בערך אחרי רכישה.

נרשמתי ביום ראשון למטווח ביום שני, צריך לעקוב באתר לראות אם יש תור פנוי.

מקצועית - ההכשרה היא בדיחה, הדרישות של משרד הבט"פ ברמה מאוד מאוד נמוכה, מי שזאת הפעם הראשונה שלו עם נשק חייב ללכת לימי אימון נוספים להשתפר.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

הכלים של זיג שהם טוענים שיש להם בעיות אמינות וחלודה

נשמע כמו פנצ'רמאכר שמסביר לך למה כדאי לקנות את הסיני שיש לו על המדף, ומשמיץ את המותג שאתה מבקש.

הכלים של זיג זאואר מעולים.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

מסכים איתך. רשמתי גם "טוענים", לא שיש להם בעיות.

גם הייתה תחושה שהם קצת יותר דוחפים לכיוון אקדחים שהם יבואנים רשמיים שלהם כמו השילד פלוס, אבל ברמה הרבה פחות ממה שציפיתי.

אני אישית הגעתי עם רשימה של 6-7 כלים, במהלך ההדרכה הראשונית לפי אחיזה ביד, דריכה ונקירה על יבש צמצמתי ל2, הלקט פרו מול מצדה סלים. בסוף העדפתי את ההלקט פרו בגלל הקנה הקצת ארוך יותר וקיבולת כדורים גבוהה יותר. מבחינת שאר הנתונים הם דיי זהים (עובי, כוונת לילה קדמית, הכנה לאופטיקה). מה שכן ההלקט יקר יותר ב800 שקלים אבל זאת רכישה ל10-15 שנה עד ההחלפה הבאה אז זה לא משמעותי.

אגב, חרטוטים כאלה נשמעים היום בכל המטווחים, בהתאם למה שהם מייבאים. אחד ימליץ על בול, אחר על רמון ושלישי רק על גלוק כי זה מה שהשב"כ והמשטרה קונים. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 שעות, amosbmw כתב:

נשמע כמו פנצ'רמאכר שמסביר לך למה כדאי לקנות את הסיני שיש לו על המדף, ומשמיץ את המותג שאתה מבקש.

הכלים של זיג זאואר מעולים.

+100500. הכלים מעולים, פשוט מיובאים על ידי מישהו אחר (הגברים של רתע), זה הכל. הבעיה היחידה שהייתה בזיגים (בעיית נוקר ב-365) נפתרה אחרי באטץ' אוגוסט 19, אם אני זוכר נכון. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לרתע יש חרא אתר אינטרנט, כפתורים שמובילים ל"אתר בבנייה" ו"new page" עם תפריט נשקים.

אתר מאוד לא ברור.

אין פואנטה לתגובה הזו, סתם מוציא תסכול..

לא שהאתר של להב חף מפשע עם עמוד נשק עם 2 סרטונים דומים.

גם לא הבנתי את הפואנטה של הוצאת רישיון לנשק ואז להשים אותו בכספת. יצא לי כבר לדבר עם בנאדם אחד לפחות שזה כבר הייעוד של האקדח.

כל התיסבוך הזה בשביל להשים בכספת. לא מובן..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הרבה אנשים רוצים  אפשרות להגן על עצמם אם מחבלים יחדרו להם לבית.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

לרתע יש חרא אתר אינטרנט, כפתורים שמובילים ל"אתר בבנייה" ו"new page" עם תפריט נשקים.

אתר מאוד לא ברור.

אין פואנטה לתגובה הזו, סתם מוציא תסכול..

לא שהאתר של להב חף מפשע עם עמוד נשק עם 2 סרטונים דומים.

גם לא הבנתי את הפואנטה של הוצאת רישיון לנשק ואז להשים אותו בכספת. יצא לי כבר לדבר עם בנאדם אחד לפחות שזה כבר הייעוד של האקדח.

כל המטווחים עם אתרים ברמה נמוכה, מלאים לא מעודכנים ועמימות לגבי מחירים. לא מובן.

לגבי התיסבוך - מה מסובך פה? 5 דקות הגשת בקשה, 4 שעות מטווח וקניית נשק, 3 דקות התקנת כספת. בדיחה.

קצת טפסים ויש לך נשק להגנה על המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אחרי 7/10 אנשים רוצים נשק להגנה על הבית. להסתובב עם הנשק זה סיפור שונה לחלוטין. אם אתה לא גר בשטחים או אזורי הגבול יש לך הרבה יותר סיכוים להסתבך מאשר לפגוש איזה מחבל.   

פורסם

בשבת אמורים לעבור 60 יום מהגשת הבקשה שלי. התקשרתי היום לראות אם יש משהו חדש. 

אמרו לי שהם עכשיו סורקים בקשות מה11.10, נשמע לי מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שאחותי הגישה ב11.10 וכבר עם אקדח שבועיים בערך.

נראה שאקדח לא יהיה לי בקרוב...

אגב, מישהו פה הגיש אחרי ה11.10 וכבר קיבל אישור?

פורסם
לפני 27 דקות, mikyl כתב:

אחרי 7/10 אנשים רוצים נשק להגנה על הבית. להסתובב עם הנשק זה סיפור שונה לחלוטין. אם אתה לא גר בשטחים או אזורי הגבול יש לך הרבה יותר סיכוים להסתבך מאשר לפגוש איזה מחבל.   

לא בטוח עד כמה זה מדויק. לא היו חסרים פיגועים גם בלב תל אביב וערים גדולות אחרות. אתה אף פעם לא יודע איפה זה יגיע. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 8 דקות, topop כתב:

בשבת אמורים לעבור 60 יום מהגשת הבקשה שלי. התקשרתי היום לראות אם יש משהו חדש. 

אמרו לי שהם עכשיו סורקים בקשות מה11.10, נשמע לי מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שאחותי הגישה ב11.10 וכבר עם אקדח שבועיים בערך.

נראה שאקדח לא יהיה לי בקרוב...

אגב, מישהו פה הגיש אחרי ה11.10 וכבר קיבל אישור?

כן, הגשתי ב-18.10 וקיבלתי אחרי איזה שלושה שבועות בערך.

התשובה הזאת היא תשובה של מוקד חיצוני, כבר לפני חודש וחצי ענו שהם סורקים בקשות של 10.10 וזה נשאר ככה למשך חודש. לפני שבועיים פלוס מינוס שינו נוסח לזמן בקשה עלה ל-45 עד 60 יום.. לפחות קידמו ביום את התשובה שלהם.

• תוכן חדש...