Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני קנייה של רכב יד שנייה

הרכב עצמו מכנית במצב מעולה

הבעיה היחידה שלו זה מצב הריפודים . הם בהירים והרכב היה רכב ילדים...

אני רוצה לוודא מניסיון האם הם ברי ניקיון. כלומר שיש מצב להביא את הריפוד של הרכב אחרי הקנייה למצב של כמו חדש ולהסיר לגמרי את כל הכתמים האלו שבצילומים

מדובר על בעיקר כתמים כתוצאה מלכלוך של ילדים. 

אני מתכנן ללכת על הקנייה תחת ההנחה שאפשר להביא את הריפוד בניקיון מקצועי למצב של "בשאיפה כמו חדש" ללא כתמים 

אשמח להבין ממי שנתקל בדבר דומה אם אפשר לנקות ריפודים כאלו

אשמח מאד להמלצה למכון שמתמחה בניקיון של ריפוד רכב באיזור פתח תקווה או מרכז

5car.thumb.jpeg.3fee0728948a138eab20e5fc3a60bfe0.jpeg4car.thumb.jpeg.ef97e04a142b63b1b17f271bf0b78b93.jpeg2car.thumb.jpeg.f485cf9949bca66797eedf326e456db9.jpeg1car.thumb.jpeg.824b4a4868105446f6290c58f2ec3718.jpeg 3car.thumb.jpeg.31cff7485fef176867805b710c58238f.jpeg

פורסם

אפשרי? אולי. זה סיכון. יתכן וינקו לך ואחרי כמה ימים זה יחזור. יתכן ויגדלו הכתמים. כשמרטיבים כאלה כתמים הם נכנסים עמוק יותר לספוג ולבד לכל הכיוונים (פנימה והצידה* ולפעמים זה עשרות שאיבות רטובות עד שהכל יוצא. אם הכתם הוא עם צבע אז האיזור יצטרך להצבע כי ניקוי לא יוציא הכל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

על פניו נראה בר ניקיון. לצערי לא מכיר מכון מתאים אישית. במצבם, הייתי שוקל רכישת שואב רטוב ומבצע בעצמי כי נראה שהניקוי ידרוש סבלנות. 

לכל היותר ניתן לפרק את הריפודים ולכבס אותם, קצת עבודה אבל אפשרי. 

ניתן כמובן  גם לרכוש כיסויים חדשים. 

בקיצור, במחיר המתאים לא הייתי פוסל רכישה בגלל מצב הריפודים. 

פורסם

הייתי פוסל את קניית הרכב.

ואם לקנות אותו, אז לתמחר ריפוד חדש לכל הרכב (כמה אלפי שקלים טובים).

יותר קל לתקן בעיה מכאנית מלשקם הריסות כאלה.

הזוי איך אנשים נותנים לילדים לאכול באוטו, איך נראה הסלון שלהם בבית?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש תרסיס וניש קליה לריפודים שהיסוד שלו הוא שהוא נכנס ותופס את הלכלוך ואז אתה שואב אותו עם הלכלוך עם שואב אבק. מאוד עוזר וקל לעבוד איתו אבל לדעתי הוא רק יבהיר את הכתמים כשמדובר במצב כזה.

אני הייתי קונה אם זה משתלם כמובן ומנסה להסתדר.

יש כיסויים נחמדים מאוד למושבים, יו נואו, מושבים זה לא החלק הכי חשוב ברכב.

לא חושב שאפשר להחזיר למצב חדש - במושב מתחת הבוסטר זה נראה עובש והכי הייתי חושש ממה שנמצא מתחת לבוסטר ולא נראה בתמונה - אם זה תמונות ששלח לך בעל הרכב אז בכלל.

פורסם

גועל נפש, גם אם תנקה כנראה ישאר קצת (או הרבה) ריח. בטוח שהאוטו הזה מסריח. יכול להיות שיש שם גם נמלים וחרקים שאתה עדיין לא רואה. 

פורסם

זה נושא לדיטיילינג עמוק מאוד.

חייבים להוציא את הכסאות לגמרי מהרכב ולעבוד עליהם מחוץ לרכב. אתה תראה בוודאי הרבה ליכלוך גם תחת המושבים מאחור . לא מפתיע עם ילדים ורמת הזנחה כזו.

זול זה לא יהיה. בר ניקוי בהחלט כן. עד איזו רמה זו כבר שאלה אחרת. יש חומרים שיסירו הכל. אבל זה לא ברמת המשתמש הביתי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גועל נפש ממש, הזנחה פושעת. אם יש ילדים כאלה מטונפים, אפשר לשים לפחות כיסוי על המושבים האלה ולשמור עליהם כמו בנאדם.

פורסם

אתה מוכן לשלם עשרות אלפים על הזוהמה הזאת?
או שישלח אותו לדיטיילינג פנימי או שימכור בחצי מהמחירון לסוחר.

• תוכן חדש...