Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים
אני מחפש ארונה 2018 עד 2020
תקציב עד 85000 ש"ח.
האם יש הבדל משמעותי בין השנים?
האם יש הבדל משמעותי בין סטייל ו FR?

אני מחפש איבזור סטנדרטי , פונקציונאלי וידידותי למשתמש(-:
פחות חשוב לי קישוטים וכו.....

אשמח לעזרה  🙂

פורסם

אתה יכול להיכנס לאתרי השוואת אבזור כמו icar ולראות, אבל הסלון בדגמי ה fr ניראה טוב יותר עם מושבים טובים יותר.

מתיחת פנים ששידרגה את הרכב הגיעה רק בסוף 2021.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ההבדלים החשובים הם בתחום אבזור הבטיחות - אאל"ט תיקון סטיה מנתיב ופנסי LED, מן הסתם פספסתי עוד כמה דברים.

תייג את מי שמכיר את הרכב @dorsht

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ההבדלים החשובים הם בתחום אבזור הבטיחות - אאל"ט תיקון סטיה מנתיב ופנסי LED, מן הסתם פספסתי עוד כמה דברים.

תייג את מי שמכיר את הרכב @dorsht

תיקון סטיה מנתיב אין ב-FR לפני מתיחת הפנים. מבחינת אבזור הבטיחות, ה-FR והסטייל בשנתונים האלו דומות מאוד באבזור.

בשנתונים האלו ההבדלים בין FR לסטייל:

1. ג'אנט גדול יותר (ולדעתי יפה יותר).

2. ניטור רכב בשטח מת.

3. חיישני רוורס מקוריים.

4. דיפונים דמוי עור על הדשבורד.

5. תאורת אווירה.

6. אופציה לפנסי Full LED (תוספת של 4000₪).

7. טעינה אלחוטית - כמדומני לא היה בסטייל.

8. צביעה דו גוונית.

9. שינויים קלים בעיצוב החיצוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבעל סטייל דגם 2020 אני מאשר - אכן אין טעינה אלחוטית (לי זה לא מפריע, אין לי טלפונים מתאימים).

דומני שהמושבים שונים, אבל את הנוחות צריך לבדוק אישית לפי הגוף שלך. אני לא מתלהב מהישיבה ברונה סטייל.

כאשר רציתי לקנות את ה-FR אשתי הטילה ווטו על הוצאת ה-12,000 ₪ הנוספים, כיוון שהרכב יועד לה לא התווכחתי. למשתמשים העיקריים - היא והבן הצעיר - אין תלונות (כולל לתנוחת הישיבה היחסית נמוכה, ולמרות שהיא קטנת קומה). אגב, היא כבר חטפה מהבלימה הואונומית פעם - פעמיים, פעלה יפה. אני ניסיתי את בקרת השיוט האדפטיבית כמה פעמים ופעלה יפה, אם כי אני מוצא את מנוף ההפעלה לא נוח.כי הוא מוסתר מאחורי ההגה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן יש שינוי במושבים ב-FR ובנוסף מושב הנוסע מתכוונן לגובה ב-FR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 9 שעות, dorsht כתב:

תיקון סטיה מנתיב אין ב-FR לפני מתיחת הפנים. מבחינת אבזור הבטיחות, ה-FR והסטייל בשנתונים האלו דומות מאוד באבזור.

בשנתונים האלו ההבדלים בין FR לסטייל:

2. ניטור רכב בשטח מת. קיים גם בסטייל

7. טעינה אלחוטית - כמדומני לא היה בסטייל.  קיים גם בסטייל

סטייל 21 (לפני מתיחה) שתכלס יוצרה ב20 ושני הדברים הנ"ל קיימים אצלי ברכב.

היו סטייל ללא שטח מת אבל אני חושב שזה תלוי מודל ספציפי.

השוני המשמעותי בעיני זה באמת המושבים. תעשה סיבוב תראה אם הם מתאימים לך (המושבים של ה FR).

ROOONEEYY

פורסם

בסטייל שקניתי בסוף הסגר הראשון (עלתה לכביש מאי 2020) התכונות האלה לא קיימות. כנראה עכן הגיעו במודל 2021 - הרי מבחינת היצרן שנת המודל מתילה באמצע השנה הקלנדרית.

פורסם
לפני שעתיים, פליקס כתב:

סטייל 21 (לפני מתיחה) שתכלס יוצרה ב20 ושני הדברים הנ"ל קיימים אצלי ברכב.

היו סטייל ללא שטח מת אבל אני חושב שזה תלוי מודל ספציפי.

השוני המשמעותי בעיני זה באמת המושבים. תעשה סיבוב תראה אם הם מתאימים לך (המושבים של ה FR).

כשאני קניתי (סוף 2019, קיבלתי בתחילת 2020) בסטייל לא היה ניטור בשטח מת. גם טעינה אלחוטית לא.

בן של השכן של ההורים שלי קיבל ארונה סטייל מחברת ליסינג בסוף 2020 ואני זוכר בוודאות שהייתה לו מערכת לניטור שטחים מתים.

פורסם

האבזור השתנה במהלך תקופת השיווק. בהתחלה רמת אבזור סטייל הגיעה בלי ניטור שטחים מתים, בהמשך הגיעו רכבים עם. חלקם הגיעו גם עם משטח טעינה אלחוטי.

גם ב-FR היו שינויים, משטח הטעינה האלחוטי נוסף לקראת סוף 2018 יחד עם מערכת ניווט מקורית.

היה אצלי בבית ארונה FR 2018 עם משטח טעינה אלחוטי, היה בבעלותנו 3.5 שנים. רכב פנאי קטן מרווח ופרקטי יחסית למתחרים, חסכוני ומאובזר לא רע. לחובתו בידוד רעשים לא מצטיין ותא נוסעים מעט פשוט. יחידת ההנעה הופכת פחות נעימה עם הזמן והוויברציות של מנוע ה-3 צילינדרים הורגשו באופן מוחשי יותר. לזכותו יחידת הנעה זריזה וחסכונית, תא מטען גדול ומערכת מולטימדיה טובה. גם האבזור היה טוב יחסית למתחרים, ועל החוסר במערכת לתיקון סטייה מנתיב הנסיעה הוא פיצה עם בקרת שיוט אדפטיבית מעולה שפעילה בכל טווח המהירות.

מבחינת אמינות חווינו מספר כשלים במצתים שהצריכו הגעה למוסך על גרר, למרות שלא מדובר בחלק יקר ועל פי תכנית הטיפולים הוא לא נדרש להחלפה בעת הכשל היבואן לא לקח אחריות ולא מימן את ההחלפה.

בפברואר 2022 הרכב נמסר בעסקת טרייד אין תמורת ארונה FR 1.5 אחרי מתיחת הפנים שטיפלה בחלק מנקודות התורפה. המנוע הגדול חלק ונעים יותר. ההבדל בביצועים פחות משמעותי ביחס למה שציפיתי ובולט בעיקר תחת עומס.

• תוכן חדש...