Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחזיק ניסאן נוט 2013 שסובל ברעידות בעמידה ובנסיעה איטית 

היתה בעיה של טורים לא כל כך יציבים ובוצע היום ניקוי מצערת שאולי עזרה

השאלה אם הרעידות זה בעיה של תושבות או לכוון לכיוונים אחרים???

יש לי גם בעיה במזגן שהוא לא מספיק מקרר גם לאחר מילוי גז והחלפת פילטר 

לפעמים ממש חם באוטו וזה מרגיז ויש תופעה מעניינת שלפעמים גם כשמדליקים את המזגן לא יוצא רוח בכלל 

ואחרי דפיקה או שתיים על הדשבורד בצד הנוסע זה נדלק אולי זה מצביע על בעיה כלשהיא במגעים או במפוח ???

בנוסף בהפעלת המזגן לאחר לילה או זמן מסויים שהוא לא דלק הוא מוציא ריח מגעיל של עובש או של בעל חי כלשהוא 

אשמח לעזרה בעניין תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי אפי ..
פורסם
לפני 26 דקות, אפי .. כתב:

אחרי דפיקה או שתיים על הדשבורד בצד הנוסע זה נדלק אולי זה מצביע על בעיה כלשהיא במגעים או במפוח ???

מאד יכול להיות. אני היתי מתחיל לחפש שם.

רעידות בעמידה + מזגן לא מקרר מספיק, אולי לא קשור אבל היתי מנסה לראות אם הסל"ד יציב בעמידה כאשר המזגן כבוי.

אם כן, הבעיה היא במזגן....

פורסם

יש לי את אותו רכב ואותה שנה.

סבלתי מתופעה דומה במזגן , החלפתי מפוח ועלה לי קרוב לאלפיים שקל לאחר שניקוי מגעים עזר לכמה ימים בלבד.

מאז המזגן עובד היטב .

כשהאוטו חונה בשמש ביום חם מאוד , לוקח לו זמן לקרר יותר מרכבים אחרים שיש במשפחה , 

למשל טויוטה אוריס וסוזוקי קרוסאובר.

לגבי הרעידות - מה מצב התושבות ?

אני החלפתי אחת מהן למקורית ועלה לי כאלף שקל.

עדיין יש מדי פעם הרעידות שאתה מתאר , אולי צריך ניקוי מצערת בנוסף.

פורסם

היי תודה על התגובה עשיתי ניקוי מצערת ואין שיפור משמעותי בכלום

אנסה לבדוק תושבות מקווה שבזה זה יסתיים

לגבי המזגן כנראה יש לי עסק עם  מפוח עייף  שאולי גם הרדים את המדחס 

או שהמזגן פשוט דפוק בדגם הזה לדעתי יש לי איזו נזילה כי לפעמים בהפעלה הוא מוציא ריח של עובש בקיצור צריך להחליף שם חצי מהמערכות מיזוג

• תוכן חדש...