Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא עבר טיפולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא יודע לאיזה פורום השאלה בדיוק שייכת, אם לא לכאן אשמח שיעבירו למקום הנכון.. תודה רבה

קנינו רכב, קיה נירו שנת 2020 עם 7 שנות אחריות בטרייד אין דרך חברה מאוד מוכרת, ככה שאמורה להיות אחריות יצרן עד 2027.

במעמד הציגו לנו שנעשו כל הטיפולים והכל תקין, בפועל, לאחר כחודש גילינו שטיפול ראשון לא נעשה ומבחינת קיה האחריות מבוטלת.

ביקשנו החרגה דרך החברה שעשינו בה טרייד אין לקבלת אחריות או דרך חברת קיה או דרכם ובנתיים מורחים אותנו כמעט שבועיים.

כבר אמרנו לנציגה שאנו מעוניינים לבטל את העסקה, מבחינתה זה כבר בלתי אפשרי.

רצינו להתייעץ, האם זה דבר ששווה לבטל עליו את העסקה או שאנחנו סתם לחוצים?

אם זה קריטי, כיוון שהדברים לא הולכים בנועם, לאיזה עורך דין פונים בדברים כאלו?

המלצות (בתקווה שלא נצטרך) יתקבלו בברכה..

תודה רבה

פורסם

אני לא עו"ד, אבל מציע שמעתה והלאה - גם אם לא נהגתם כך עד עכשיו - הכל מתועד, כל התקשורת עם החברה שמכרה לכם את הרכב. בנוסף, לקחת עו"ד בשלב הזה זה רעון מצויין, ואז לפעול לפי עצתו, אני לא מכיר אבל אולי יהיו פה כאלו שכן.

כשהציגו לכם שנעשו כל הטיפולים, איך הציגו לכם את זה? יש לכם תיעוד של זה?

פורסם

לבטל את העסקה. יהיה קשה מאוד 

לכן קחו עו"ד ותפעלו כעצתו.

מאמין שעצתו תהיה פתיחת תביעה קטנה על סך כמה האחריות שווה. זה שמאי רכב ידע)

5-10-15-20 אלף 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

תודה רבה!

אין לנו תיעוד שאמרו שיש אחריות מלאה אבל זה בהחלט דבר שאפשר להניח מחברה גדולה שאמורה להיות מסודרת

ניקח ב'ה עו''ד, תודה רבה!

נשמח להמלצות, תודה רבה

פורסם

אם לא נאמר ונכתב. יהיה קשה להוכיח ולקבל על כך פיצוי. קחו את זה בחשבון.

במיוחד אם הרכב נמכר מתחת למחירוו

• רעיון טוב! 2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הציגו בעל פה

גם מראש שהגענו הגדרנו שאנחנו רוצים רכב יחסית חדש עם אחריות..

לצערנו אין לנו שום דבר כתוב..

• מבאס 2
פורסם

חבל שלא שאלת לפני הקניה. 

הייתי אומר לך חד משמעית מנסיון, שהיסטורית טיפולים מוציאים עצמאית(כמובן עם נציג מטעם הטרייד) ממוסך היבואן. וגם אז עוברים עליה עם אחד מהעובדים בשביל לראות אם יש שם משהו שעלול לפסול את האחריות. 

בכול מצב אחר, אתה נותן פתח למרמה. 

כמו שאמרו, ללא תיעוד שאמרו לך שהרכב באחריות, הסיכוי שלך להוציא משהו-קטן מאוד. שוב, מנסיון. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה

נתייעץ כמובן עם עו''ד אבל תכלס  לא נותר לנו אלא לסמוך על זה שהרכב סה"כ אמין ולא אמורים להיות בעיות..

תודה

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה גם לא מדויק ש"אין אחריות".

אם תהיה תקלה שאפשר לייחס אותה להיעדר טיפול אז לא תהיה אחריות. כל תקלה אחרת - תטופל.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

אם לא נאמר ונכתב. יהיה קשה להוכיח ולקבל על כך פיצוי.

אני לא משוכנע, אגב: האדם הסביר שקונה רכב חדש יחסית, אלא אם רכש אותו הרבה מתחת למחירון, מצפה שהוא יטופל בצורה כזו שלא תאיין את האחריות, וזו ציפיה סבירה, כלומר שהאוטו יטופל או במוסכי יבואן או על פי מפרט הטיפול של היבואן במוסך מורשה משה"ת. מעבר לזה, כיון שהוא רכש רכב מסוחר שמחויב בגילוי נאות, זה אמור להופיע שם, כיון שאי טיפול שמבטל אחריות שאמורה להיות בתוקף זה פגם מהותי במוצר שאמור להיות כתוב שם.

שוב, זו דעת הדיוט, אני לא עו"ד.

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

זה גם לא מדויק ש"אין אחריות".

אם תהיה תקלה שאפשר לייחס אותה להיעדר טיפול אז לא תהיה אחריות. כל תקלה אחרת - תטופל.

אני לא הייתי סומך על זה בעיניים עצומות .

לדוגמה - סוזוקי קרוסאובר עד 2016 זכתה להרחבת אחריות לגיר בתנאי שהבעלים יוכיח שטיפל במוסך מורשה (לאו דווקא יבואן אלא משרד התחבורה) לפי הוראות יצרן , אך לגיר אין כלל הוראות טיפול תקופתיות .

מדוע מתנים כשל גיר באי החלפת שמן מנוע בזמן ?

חוץ מזה , אם תהיה תקלה של תחום אפור שהיבואן יטען "נגרמה בגלל אי מילוי הוראת יצרן" והלקוח יטען "לא קשור" - מה אז ?

סאגה משפטית ? כל אחד יביא מומחה מטעמו והשופט יכריע ?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, AsfK כתב:

לאחר כחודש גילינו שטיפול ראשון לא נעשה ומבחינת קיה האחריות מבוטלת

רק כדי להבהיר את הנושא, זה רכב ליסינג לשעבר? זה שאין תיעוד טיפולים במוסך מורשה יבואן זה לא אומר שלא טיפלו ברכב וכל עוד הרכב טופל במוסך מורשה יבואן ולפי הוראות היצרן, לא אמורה להיות בעיה - כמובן שנדרש תיעוד למקרה שצריך לממש אחריות. לצד זה, אם זה רכב ליסינג לשעבר לא בטוח שהוא בכלל זכאי לאחריות הארוכה אלא לשלוש שנים בלבד. 

• תוכן חדש...