Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן ר.ס טרופי - Megane R.s Trophy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, 

אני ממש חם על המגאן הזאת, עשיתי בה כמה נסיעות מבחן אחרי קופרות, GTI, 308GTI, ואפילו I30N החדשות ואין לי מה להגיד, הכוח זה בול למסלולים וליום יום פה , ההיגוי חד בצורה לא הגיוני ובכלל שיודעים להשתמש בהיגוי כפול אז בכלל עפים והסביבת נהג נעימה עם רמקולים BOSE שנותן חוויה ממש טובה. 

להוציא אותה מהחברה רשומה 23' והיא תעלה 255,000 עם אחריות שלדעתי זה תופס המון משקל אבל ביד שתיים שנת 22' או סוף 21 אפשר להביא בסביבות 190,000~ וכנראה אחריות לעוד שנה או משהו כזה.

מהבדיקה שלי לגבי אמינות מצאתי כי היה ריקול למשאבת שמן, ולבטריה DESS בעיקר. ( יש עוד משהו שצריך לדעת? ) 

מעבר לזה ביד שתיים ובפייסבוק אין ממש שוק ורכבים כאלו. 

ממש מבולבל ומתלבט כבר חודש מה לעשות. 

תודה 

• אהבתי 1
פורסם

אם אתה קונה עם אחריות של שנה פלוס, מכונית שמורה, במחיר טוב - כל מה שנותר לך זה לדאוג לצמיגים איכותיים.

מכונית מיוחדת ומהנה - מהסוג שבקרוב לא יהיה.

בהצלחה!

פורסם

אמנם זה רכב ספורט ייחודי אבל הדיון הוא בסופו של יום הדיון הרגיל של חדש או משומש.

כלל האצבע הפשוט מאוד זה שחדש זה איכות חיים אבל שזה עולה יותר כסף.

יותר "משתלם" בד"כ לקנות משומש.

אתה צריך להתגבש בינך לבין עצמך מה הסכום שאתה מוכן להוציא. ועל מה אתה מוותר בחיים בשביל לקנות את החדש.

פורסם

שים לב שאם זו מכונית שתשרת אותך כרכב סופ''שים ולא דיילי, אז המצבר שם זעיר ולא מחזיק לאורך זמן. משמע צריך לדאוג לחבר אותו להזנה קבועה או לנתק מצבר או להניע עם בוסטר.

רכב מצויין, אין מה לומר.

• תוכן חדש...