Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אח שגר באוסטריה. זה בול אותו טסט- אבל בול; הגלילים, בדיקת זיהום, תאורה וכל השאר- זהה. יש תוספת שקשורה בהבדל בין קיץ לחורף (כי בחורף אתה נדרש לצמיגים שמיועדים לתנאי חורף אוסטרי וזה כולל גם גלגלים אחרים), אבל זה לא קשור לענייננו.

עכשיו; אם האוסטרים לא הגיוניים (כותרת השרשור) כמונו או אנחנו לא הגיוניים כמותם- אני לא יודע. סופו של דבר, המסלול בטסט (הטכני, לא נכנס לענייני מקצועיות או שחיתות) זהה בין ישראל ואוסטריה- וכנראה יש מדינות נוספות שלא רחוקות מאיתנו.

מכאן שכל אחד ייקח את זה לאן שהוא רוצה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, liorwohl כתב:

לפני איזה שבועיים הסיטרואן עבר טסט חלק בלי בעיות. היום הסתכלתי על מצב הרפידות בסיטרואן שלי - אין כלום, על הברזל.. 

אני הבנתי שהם בודקים שהמערכת עובדת (שמן ברקס) ולא דווקא שהגלגל עוצר 

• רעיון גרוע 1
פורסם

כאילו הזמנו את הפוסט הזה

שמה התפוצצה הבאינקי

דינמו.jpg

*אז הייתי במכון טסטים מ.מ.מ עם הרכב המסחרי שלי,נכנסתי למסלול,וכבר בבדיקה הראשונית של המנורות,אמר לי הבוחן "אל תעבור במסלול" לך תתקן רגע את האור בלם האחורי שמאלי ותחזור. הודתי לו על הכנות וההתחשבות והלכתי להחליף את המנורה. חזרתי למסלול,ובבור אמר לי הבוחן שצריך להחליף בולמים,והסביר שיש שם בוקסה והיא כבר לא קיימת אז יש חופש גדול. חייכתי והבנתי אחרי הסבר כזה שכנראה באמת משהו לא טוב בבולמים. החלפתי את הבולמים וחזרתי למסלול,וכמובן עברתי,אבל הכי הרבה,לא הרגשתי שלא מחפשים איך להכשיל,למרות שהיו יכולים מההתחלה. at ‎דינמומטר‎.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

סתם סיפור בקטנה. באתי עם אאודי קוואטרו (Q5 2018) פעמיים שנה אחרי שנה לטסט באותו המכון. הבוחן מיוזמתו מיד הורה לי לדלג על הגלגלת שבודקת את הבלמים ולעבור ישר לבור, דקה וחצי והייתי בחוץ. כנראה שהמערכת שלהם לא ערוכה לבדוק רכבים עם הנעה כפולה. בטופס ציינו כמובן שנבדק ועבר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם (נערך)

באופן קבוע עם 4X4 אני נדרש לוותר על בדיקת בלמים.

יותר מכך לאחרונה ויתרו לי על בדיקת גזים/אגזוז.

סה"כ הגיוני 😂

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

לי עם וולוו XC-90 עם מערכת AWD כמעט נפסלתי. ויתרו לי על בדיקת בלמים בגלגלת והבוחן ביצע את הבדיקה בנסיעה מחוץ למכון.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 16.8.2023 בשעה 10:25, yairba כתב:

אם את חש שזה מזיק לאוטו, בפעם הבאה תרים את הבלם לרמה שאתה מרגיש נוח ותגלה שזה לא מספיק כדי לעבור טסט. 

אולי יש אפשרות לכוון את הבלם יד כך שלא ירגיש כאילו שברת את האוטו. 

ואם הבלם יד חשמלי כמו אצלי אז מה?

מעניין איך הרכב שלי עבר טסט עם בלם יד חשמלי (אני תמיד משלם למוסך שיעביר לי טסט)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
בתאריך 22.8.2023 בשעה 15:21, ADG כתב:

פעם חבר אמר לי שלקראת סוף יום אין להם הרבה כוח לבדוק ויש סיכוי גדול יותר לעבור 

החבר צודק!

אני תמיד נוסע לעשות טסטסים 15 דקות לפני הסגירה.

ככול שתיכנס מאוחר יותר ככה תצא מהר יותר.

• תוכן חדש...