Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי רכב מחברת פריסבי, לרכב יש מעיכה קלה בכנף (רצ"ב). הסוכן מציע לי לתקן את הנזק ללא עלות מצידי אך אני חושש שיהיו סימני פחחות וצביעה בכנף. מה אתם מציעים לי לעשות? פידיאר יכול לעבוד כאן?

Screenshot_2023-08-14-18-16-47-822_com.miui.gallery.jpg

IMG_20230814_162557.jpg

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תבקש פיצוי וקח ל pdr.

היה כלא היה...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז תתעקש שיתקנו רק ב pdr

זה לגמרי בר תיקון בלי צבע ופחחות 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 20 דקות, סולל הדרך כתב:

אז תתעקש שיתקנו רק ב pdr

זה לגמרי בר תיקון בלי צבע ופחחות 

אנסה תודה רבה

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חיפוש קל ב"גוגל":

PDR  PAINTLESS DENT REPAIR  הינה שיטה ותיקה ומוכרת בעולם לתיקוני מעיכות קלות בפח הרכב ונזקי ברד ומוכרת ומאושרת ע"י יצרני הרכב בעולם.

תחילתה של השיטה עוד בשנות ה -60 במפעלי רכבי היוקרה שחיפשו פתרון לתקן פגיעות פח כאשר אין פגיעות בצבע הרכב בטרם יציאתו משער המפעל. עם הזמן וההתקדמות, נוספו כלים מיוחדים והתפתחו מיומנויות רבות במקצוע זה.

בשיטת תיקון זו שהינה שיטת תיקון "על יבש", נשמר צבעו המקורי של הרכב, אין החלפת חלקים והכי חשוב  ערכו של הרכב כמעט ולא נפגע אם בכלל.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...